עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Noririco,

אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות זה טוב?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:

8. Started by aivengo,

www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

11. Started by RONEN1N,

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ido.G,

טוב, בעקבות דיון אחר פה, על רושאס שבור, היה נראה לי נחמד לפתוח דיון על בשמים. אז, איזה בשמים יש לכם? איזה אתם אוהבים? וכו' וכו' לי יש: Titanium - אותו אני דיי אוהב. מבין הבשמים הפחות יוקרתיים הוא בין הטובים. אחלה בושם. Adam New York - האמת שאני לא כזה יודע למה קניתי אותו. משום מה פעם הרבה יותר אהבתי אותו. היום אני לא סובל את הריח שלו. Clinique Happy- בושם נחמד, אבל יש לי אותו כבר יותר מ 5 שנים ואני חושב שהריח שלו נהרס קצת. או שסתם פעם יותר אהבתי אותו. Yves Siant Laurnet Kouros- אחלה בושם לדעתי. אבל הוא דיי "אבהי". עומד להיות הבושם היחיד אי פעם שאני מסיים....... Esti Lauder Pleasures- קניתי אתמול... כרגע לפחות אני אוהב אותו.... החברה שלי ממש מתלהבת מאיסי מיאקי (אני לא כזה …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ????? ומה זה מרץ ? קרבי לא קרבי ואם קרבי מה בקרבי ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yacovmateo,

אני מתגייס ב23 לחודש הזה. מצאתי עבודה בשחור...הפסקתי עם השיעורי נהיגה למשך תקופה מסויימת בגלל שהגיוס שלי היה קרב ולא היה בא לי לעשות הכל מלחץ,ככה שבמידה וידחו לי את הגיוס אני גם יוכל לעבוד וגם לעשות שיעורים.. מה אני צריך בידיוק לרשום להם בפקס?,קיבלתי הת'ש 3 והם יודעים שיש לי בעיות כלכליות בבית למרות שלא קיבלתי תש'מש. מה הסיכוי שהם ידחו לי בכלל את הגיוס בהתראה כזאת קצרה?,אני מעוניין לדחו תאותו בחודש אבל אם אפשר חודשיים מה טוב..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

הם נעלמו... ;D והמפגש מתקרב...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים