עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by adir89,

טוב , זה ממש מתאים לפה כי זה ממש Off -topic ;D אז אני מחפש לעשות הלבנת שיניים התחלתי לברר בכמה מקומות, המחירים שונים נעים מ500 ש"ח עד 1800 ש"ח בכל מיני שיטות שונות.מישהו יכול להסביר על השיטות ולהמליץ על מקום טוב שעשה בו/מכיר מישהו קרוב שעשה שם? המטרה שלי מן הסתם היא שיניים שיהיו באמת לבנות ולאורך זמן כמובן. צריך המלצות ממישהו שקרוב לתחום וכמו כן לינקים גם יעזרו.אני גר במרכז אם זה חשוב.כמו כן אני גם חייל. תודה רבה ויום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Crash5,

אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sniper434,

לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aivengo,

www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Or ei,

לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by idofr,

הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

מקור: מלון עולמי לעברית מדוברת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 המישפט של קרא אותי מיצחוק :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חושב לקנות את הספר הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו האם הוא עדכני האם הוא מובן...האם הוא יוכל לתת לי יסודות טובים בחומרה.. האם אני יוכל סוף סוף לגלוש באתר ולהתחיל להבין דברים שלא הייתי מבין לפני..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Lanzar,

אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by smdsjd,

תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoss,

לפני שעה קלה ביקרתי בפורומים של אינטרנט זהב, ושמתי לב שמערכת הפורום נראית לי מוכרת. אחרי בדיקה קצרה וידאתי שאינטרנט זהב משתמשים בתוכנה בשם Snitz לפורומים שלהם. זוהי תוכנת קוד-פתוח חינמית שחלק מהרשיון שלה הוא שתשאיר כיתוב עם לינק לאתר החברה. מתוך הFAQ של התוכנה: How much does Snitz Forums 2000 cost? Nothing. It's Freeware. You can download a copy from this website at no charge. All that is required is to retain the "Powered By: Snitz Forums 2000" statement at the bottom of each page (this can be either text or a graphic). Also, make sure you leave the copyright notices intact in the source code and retain the GPL.txt file. אינטרנט זהב,חברה גדולה מכובדת, בלי שום בושה,…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בצה"ל הייתי צלף בגולני, אשכרה התענגתי על כל רגע ועזרתי למדינת ישראל. במילואים גם מילאתי בכיף את התפקיד עשר שנים. אבל זמן עבר ואני כבר לא כזה צעיר למארבים וכו ויום אחד העלו את כל החברה בגילי מהפלוגה על טיל-זרקו אותנו ליחידה עורפית. הכיף שלי זה קליעה. אבל אין לי כח למועדונים וחרטות כאלה של ילדים. אני גר איפשהו בשרון ויש כאן מרחב בלי סוף. אני מחפש תחליף. כמובן שאש חיה לא על הפרק, כמו כן ראיתי כל מיני בולשיט מסין שיורים פלסטיק למרחק יריקה, לא אהבתי. יש למישהו הצעה/רעיון בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

https://www.pandas.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים