עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by ofir123,

חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. אהלן מישהו מכיר חנויות באיזור הנ"ל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yotamoo,

שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by חגי7,

חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by neogod,

האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by idofr,

אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by iem,

מישהו מכיר חנות גדולה שמוכרת את ה- Creative zen vision m 30GB WHITE במחיר נמוך מ-200$ ??? או לחילופין יכול לרשום שמות חנויות גדולות וזולות בארה"ב ואני אחפש בעצמי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by d5326,

נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Eladious,

שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by ???,

מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by imber,

מישהו פה יודע חנויות חומרה ששולחות מוצרים לישראל? ואני לא מדבר על כל מיני אביזרי מודינג וקירור אלא חומרה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by RED_ALERT,

אני מחפש חנויות חומרה מקוונות כמו new egg בהולנד אנגליה ואוסטרליה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by nbd,

למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  19. מלא מאיתנו מחפשים לקנות חומרה בזול מחו"ל .. מפנטזים על איזה חנות מתאילנד שתמכור לנו חומרה בזול... אבל השאלה הכי מציקה.. האם הם עושים משלוחים לארץ ? ואם זה שווה את הכמה מאות שקלים... ? את זה לא נוכל לדעת אם לא יהיה לנו מאגר טוב של אתרים מכל העולם.... www.computerhq.com www.compusa.com www.antarescomputinginc.com נ.ב. אין לי מושג אם האתרים האלה נותנים שירות אמין.... לא הזמנתי מהם....

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. פשוט אין פורום שהוא ספציפי לזה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

יש דבר כזה? :-X ליתר דיוק, ברצוני לרכוש גיטרה קלאסית. [כמו שניתן להבין, אינני אשקלוני, אך אני מהסביבה ולאשדוד קצת קשה להגיע (אם אני לא טועה יש שם את כלי זמר)]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.