כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים לחנויות אלקטרוניקה וסלולארי בבולגריה (חנויות אמתיות לא וירטואליות) עדיפות גדולה לאתרים באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מכיר את מיטוס ואת לייזרקלוב מישהוא מכיר עוד אתרים אני שוט מנסה למצואת את מלחמת הכוכבים אימת הפאנטום בדיוידי עם תרגום עברי ללא הצלחה פשוט חרשתי את כל החנויות כגון טאוור רקורדס וקרביץ וסטימצקי ללא הצלחה אני מחפש עותק למכירה לאוסף שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש חנויות שאפשר לקנות בהם נגני mp3 באילת ? משהו בסגנון באג. אני יודע שיש בקניון שבסוף הטיילת חנות מחשבים קטנה. יש שם משהו? ואגב - שווה לקנות שם משהו כזה ? או שהמחיר שלהם גבוה ב-20 אחוז ואז הם מורידים 17...?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות של מחשבים באנגליה(בעיקר עם מוצרים למודינג)?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר חנויות באיזור הנ"ל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות גדולה שמוכרת את ה- Creative zen vision m 30GB WHITE במחיר נמוך מ-200$ ??? או לחילופין יכול לרשום שמות חנויות גדולות וזולות בארה"ב ואני אחפש בעצמי ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-