עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=

3. Started by 11GnR,

הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by D_N_A,

מישהו זוכר אותי בכלל? 8)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SpEcToR,

דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו שם לב בלילות האחרונים נהייתה סביב הירח סוג של "הילה" כזאת ? מישהו יודע להסביר את המצב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ewingum,

איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BarBee,

האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Joli,

משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התחלתי לבדוק מנורה מחליפה צבעים עם שלט לחד שלי... ניראה נחמד אבל החשש שלי שזה לא יספק אור מספיק חזק לחדר שלם, כתוב על המנורה 10W שזה ניראה לי קצת חלש אבל אולי אני טועה בגלל חוסר ידע... כמה אפשורויות שבדקתי: http://www.ebay.com/itm/10W-E27-RGB-LED-Light-Lamp-Bulb-Spotlight-85-265V-Remote-Control-/280779456722?pt=AU_Lighting_Fans&hash=item415fc280d2 http://www.ebay.com/itm/Bright-Remote-Control-Color-Temperature-Adjustable-9W-E27-LED-Light-Bulb-Lamp-/270848263363?pt=UK_Light_Bulbs&hash=item3f0fd084c3 http://www.ebay.com/itm/2-Million-Color-RGB-E27-LED-Flash-Light-Bulb-Remote-Control-/290699642807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43af0c87b7 מה יותר מומלץ ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kinggil,

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html תצפו בזה דקה ותשימו את הרמקולים על הכי הרבה עוצמה. אל תשאלו אותי באיזה שפה רשום שם למעלה. אני נותן לזה ציון 5 ומטה לא משהו...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by fuck off,

יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by wooper,

חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sniper434,

ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום כולם יש לי פרופיל די גבוה ככה חוץ מבעיית ראיה קטנה שאני צריך משקפיים אני כמו שור ובכושר קרבי ומה לא קיצר אני מקבל בכיף פרופיל 87-85 עכשיו אני צריך פרופיל לממר''מ 64 או 46 ? מה שזה לא היה עכשיו האם אני יכול "לעבוד" על הצבא ? להוסיף כול מיני בעיות כמו לחץ דם, אסמה,פריקת כתף תכופה,פריצות דיסק קיצר שיעזור לי להכנס לממר''מ כי הקטע שהם לוקחים 150 איש בשנה מתוכם 3 עם פרופיל מעל 64 אם היה לי פרופיל מתחת ל64 הסיכווים שלי להכנס לשם גודלים אז האם הצבא בודק ? את זה ? אני יודע שאחרי שמוסרים תתטופס של המצב רפואי ואז צצה בעיה הם יבדקו אבל מה קורה אם אני שם תבעיות בטופס ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by darkdude,

אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לא הייתי בטוח אם זה שייך לאמצעי אכסון או לפה (כי זה סך הכל נרתיק), אבל פה יש יותר אנשים אני מחפש איזה משהו לWD My Passport. מצאתי כמה חמודים בחו"ל שלא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על משהו שיש בארץ או שניתן להזמין לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by benor,

סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בדיסני כבר מתכוננים לסוף השנה, וחושפים קדימון ראשון עבור סרט הספין-אוף הגדול הראשון ביקום של מלחמת הכוכבים, שינסה להמשיך את ההצלחה העצומה של פרק 7 מסוף 2015 רק לאחרונה הסתיים באופן רשמי סיבוב ההקרנות בבתי הקולנוע של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר', הפרק הראשון בסדרת הסרטים שהגיע לאחר ההשתלטות שבוצעה בידי אולפני דיסני וכנגד כל ההערכות והחששות זכה להצלחה גורפת אדירה עם הכנסות של יותר מ-2 מיליארד דולר בבתי הקולנוע ברחבי העולם. כל זה לא אומר שבהוליווד החליטו לנוח ולהנות מההפוגה – להיפך, הם מנצלים את המאורע בכדי להשיק את הטריילר הראשון ל-Rogue One, סרט 'מלחמת הכוכבים' שינסה להמשיך את המסורת ובגדול כבר בסוף השנה הנוכחית. Rogue One הוא סרט צד ראשון במסגרת התוכניות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים