עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

כשמו כן הוא!

2. Started by Sp0ck,

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Wingedbull,

התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oded15,

אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. או חייב פרוטקציה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Zinger777,

היי, אני ראיתי לפני כמה שנים (לא יותר מ10 שנים) סרט אקשן-קומדי נחמד שאם אני זוכר נכון העלילה מתרחשת באיזור ארה"ב-מקסיקו מדובר על איזה מאפיונר הונגרי (או שהיה לו מבטא הונגרי?) שחטף איזו מישהי ודרש בתמורה כופר. אני זוכר קטע מעולה שהוא והאבא/בעל של האישה דיברו בטלפון והשיחה הייתה מקוטעת אז שמעו משהו בסגנון של: 2 *רעשים* girls *רעשים* 1 *רעשים* cup. אני ממש ממש רוצה לראות את הסרט הזה, אני זוכר שהיה ממש נחמד, אבל איך קוראים לו...? תודה מראש למצילים, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

13. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by surve1020,

פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פעם ראיתי בשוק הכרמל כובע של פרארי ולא קניתי, אני אמשיך להסתכל שם, אני אראה אם יש שם של עוד חברות. האם אתם מכירים איזהשהו מקום או חנות שאני שיש שם ביגוד של חברות מכוניות וכאלה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by qoqomun,

אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ^HocK^,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp ROFLMAOWPIMP...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. !! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://209.211.248.144/reel-media-fast.html :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lion03,

אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום כולם יש לי פרופיל די גבוה ככה חוץ מבעיית ראיה קטנה שאני צריך משקפיים אני כמו שור ובכושר קרבי ומה לא קיצר אני מקבל בכיף פרופיל 87-85 עכשיו אני צריך פרופיל לממר''מ 64 או 46 ? מה שזה לא היה עכשיו האם אני יכול "לעבוד" על הצבא ? להוסיף כול מיני בעיות כמו לחץ דם, אסמה,פריקת כתף תכופה,פריצות דיסק קיצר שיעזור לי להכנס לממר''מ כי הקטע שהם לוקחים 150 איש בשנה מתוכם 3 עם פרופיל מעל 64 אם היה לי פרופיל מתחת ל64 הסיכווים שלי להכנס לשם גודלים אז האם הצבא בודק ? את זה ? אני יודע שאחרי שמוסרים תתטופס של המצב רפואי ואז צצה בעיה הם יבדקו אבל מה קורה אם אני שם תבעיות בטופס ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.