כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/gallery/001,0101-275343-0-0-0-0-jpg-.html גועל נפש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אבא שלי נוסע לגרמניה עוד חודש וחצי בערך והשאלה שלי היא אם שווה לי לקנות שמה חלקים למחשב מבחינה כלכלית וטכנית ובנוסף אם אתם מכירים אז אני ישמח לכל מני אתרים גרמנים שמוכרים חלקים כמו אייבורי וקיי אס פי פה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתוך הרשימה הבאה איזה מהפלאפונים הוא הטוב ביותר והמשתלם ביותר? Motorola e770, Nokia 6280, Motorola V3X, Samsung 900, Nokia 6230i. אני כבר כמעט סגור על ה6280, יש מבין הרשימה פלאפון טוב יותר? חשוב לי שייהיה נגן MP3 איכותי ומצלמה איכותית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי שני חברים שעוסקים בדבר הזה. למי שלא מכיר זה בולשיט של "לעשות כסף דרך האינטרנט" ע"י לחיצה על פרסומות או וואטאבר. אני מאוד(!) נגד זה , ומאוד רוצה ששני החברים שלי גם יבינו שמה שהם עושים אידיוטי. אני מנסה להסביר להם למה זה טיפשי אבל אני לא מצליח כי אין לי טיעונים משכנעים מספיק. ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם אינטליגנציה , רציתי לחלוב מכם טיעונים משכנעים מספיק נגד ( או בעד ?) הדבר הזה. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01295 ... ;D
-
החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שאני תמיד אומר, אני די חלוד כי כמה שנים לא הייתי פה בפורומים הצלחתי להבין לאט לאט ש BIODOME עובד ב KSP... נכון או לא? פתאום אני נכנס לאיזה טרד בן שנתיים בערך ותראו מה אני מגלה... הוא כותב שם ש KSP חרא של חנות חחח ;D :lol: יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות לשרת בינ"ט או בגף 1, את היחידות עצמן הציגו לי בכמה שעות טובות. עכשיו לפי מה שנראה לי יתרנות בינ"ט זה הקטע המבצעי יותר (יענו יותר אקשן) והיתרון של גף 1 שזה ייתן לי יותר התנסות מהצד הטכני (משלב הפיתוח עד לשלב המוצר הסופי) התלבטות שלי מצד אחת היא שבאיזה שהוא שלב גף 1 יהיה יותר משעמם והתבלטות מצד שני היא שינ"ט לא יתן לי יותר ניסיון טכני מה שבדר"כ צריך יותר. עזרה ופרוט על התנאים ביחידות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-