עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by american,

:funn: :alcoholic: ואחד לשנה הבאה:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by raiman1,

יש לי את המהדורה השניה מישהו יודע אם זה עדין יכול לעזור ליי??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The_Man,

מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NuXeR,

את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ONKYO,

מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לבנות אתר לחברה אחת - עכשיו, בניתי את האתר, אז מה? מה לבדוק בדיוק עם ספק המקום? איזה נתונים לבדוק (מלבד אם הוא תומך בדפים שבניתי אם הם PHP/ASP)? עצות, טיפים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MiniMizer,

האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:

12. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

14. Started by ^HocK^,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp ROFLMAOWPIMP...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by fuck off,

יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ot,

חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by maya_gai,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על האפשרות הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם שווה לקחת "סיכון" שהמחשב מוחדש...מהי עמדתכם בנושא?? תודה ואחלה יום!!! (: (:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by X-It,

Newegg שולחים לארץ? ואם כן כמה דולר הם דורשים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by צוות האתר,

לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by marking,

אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpEcToR,

דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Xilver,

בנוסף למישהו כאן באתר שאמר לי שיש לו מקור אמין לכך שהסחורה שהם מביאים לא איכותית ולא תמיד יד ראשונה, קראתי באתר (היכן שבונים את המחשב) שהמחירים הם למשלמים במזומן בלבד, איך אוכל לדעת מה המחירים אם אשלם באשראי? ד.א- צ'ק נחשב למזומן? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים