עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oryam,

שלום וזה , שמעתי היום שיר עברי ואני כ"כ רוצה להוריד אותו אבל אני לא זוכר במדיוק את המילים בשיר ואת הזמר מה שכן אני זוכר שיש בשיר את המילים נץ מעל ההר משו כזה (לא של היהודים) ואני פשוט לא מוצא את השיר הזה , עזרה תתקבל בברכה =)

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by x-pac,

אני מחפש את הלוח asus p4p800 se בנרות כבר חודשים ואני לא מוצא חיפשתי ב PANDS נעה לוגיק איבורי KSP OMC אתה יכולים בבקשה לעזור לימצוא אותו

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by Zinger777,

היי, אני ראיתי לפני כמה שנים (לא יותר מ10 שנים) סרט אקשן-קומדי נחמד שאם אני זוכר נכון העלילה מתרחשת באיזור ארה"ב-מקסיקו מדובר על איזה מאפיונר הונגרי (או שהיה לו מבטא הונגרי?) שחטף איזו מישהי ודרש בתמורה כופר. אני זוכר קטע מעולה שהוא והאבא/בעל של האישה דיברו בטלפון והשיחה הייתה מקוטעת אז שמעו משהו בסגנון של: 2 *רעשים* girls *רעשים* 1 *רעשים* cup. אני ממש ממש רוצה לראות את הסרט הזה, אני זוכר שהיה ממש נחמד, אבל איך קוראים לו...? תודה מראש למצילים, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dj_horse,

מישהו יודע איך קוראים לשיר ששרה דנה אינטרנשיונל שהולך כזה "עלי,עלי..תסתכל תסתכל עלי..."? ומה השם של השיר בפרסומת תמיד שיש לקסטרו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moonjib,

דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. היי אני מחפש תוכנה שמראה כמה שווה הדולר ביחס לשקל,ואם אפשר שהיה גם את האירו שם. התוכנה שאני מחפש דומה מאוד למה שיש בויסטה בצד[ראיתי אצל חבר דבר כזה - בא עם הויסטה]- חיפשתי בגוגל מילים ולא מצאתי תוכנה כזאת. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. משהו קרה בגוגל, תעלומה, פשע. אין כמעט תמונות, מישהו יודע מה קרה?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Mesatla,

11. Started by J.allmighty,

http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=d40e1af829d1fa82daa1

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by lollipop15,

80 ש"ח בטויזרס.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by liores121,

שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה

17. Started by haimiko84,

שלום חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב זכיה בלוטו. אני לא רוצה סתם מספר, אני רוצה לדעת איך עושים חישוב שכזה. תודה רבה, חיים.

• 15 תגובות
    • 9.1k צפיות
  18. Started by TheHungryOne,

איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by dovik,

שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם

21. אין מחשב שיודע לחשב את זה?מחשב על?מה עם המחשבים של IBM,אף-אחד לא ניסה את זה?סימולטורים של מזג האוויר/חלל יותר 'פשוטים' לחישוב? סתם בשביל השאלה?

22. אני משתחרר באוגוסט איך אני מחשב את מענק השחרור שלי? שירתתי שנתיים בטייסת כטכנאי דרג א' ( רמת פעילות ב ניראה לי כי קיבלתי 480₪) ועוד שנה כמאבטח מתקנים ( רמת פעילות ג' מקבל 380₪) כמה מענק אני אמור לקבל? תודה.

• 34 תגובות
    • 7.3k צפיות
  23. יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?

• 7 תגובות
    • 8.9k צפיות
  24. Started by niv212,

הבגרות מחולקת ל3 חלקים מדעי המחשב א' מדעי המחשב ב' ויחידה נוספת בפרולוג (לפחות ככה אני למדתי) מישהו יודע איך אני משכלל את הציונים לקבלת ציון סופי? בא' קיבלתי 98 סופי בב' קיבלתי 91 סופי וביחידה הנוספת 100

• 4 תגובות
    • 11k צפיות
  25. Started by o07,

איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.