כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב זכיה בלוטו. אני לא רוצה סתם מספר, אני רוצה לדעת איך עושים חישוב שכזה. תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אין מחשב שיודע לחשב את זה?מחשב על?מה עם המחשבים של IBM,אף-אחד לא ניסה את זה?סימולטורים של מזג האוויר/חלל יותר 'פשוטים' לחישוב? סתם בשביל השאלה?
-
- 29 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
הבגרות מחולקת ל3 חלקים מדעי המחשב א' מדעי המחשב ב' ויחידה נוספת בפרולוג (לפחות ככה אני למדתי) מישהו יודע איך אני משכלל את הציונים לקבלת ציון סופי? בא' קיבלתי 98 סופי בב' קיבלתי 91 סופי וביחידה הנוספת 100
-
- 4 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לחשב את השטח של צורה בעלת 4 צלעות שכל אחת באורך אחר?? לדגומא: צלע 1 - 800 צלע 2 - 500 צלע 3 - 750 צלע 4 - 400 מה השטח של הצורה הזאת?... כלומר הנוסחא...
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
צהרים טובים- מישהו יודע אולי איך לחדשב תלוש משכורת ולבדוק אותו מבחינת אחוזי מס וכל מיני כאלה דברים. אחרי 2 וחצי שנים שעבדתי במאותו המקום והתפטרתי הייתי רוצה לבדוק לעומק העניין האם דפקו אותי ועד כמה , יותר בדגש של כמה . תודה אשמח לקבל גם הכוונה ללינקים שימושיים וכ'ו .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 270 צפיות
- 2 followers
-
-
-
הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-