כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
זה נותן ייתרון כלשהוא? העדפות מסויימת? איך אני יכול להתקבל למשהו ממש טוב בגיבוש? 9/4 זה התאריך
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אז קודם כל אני כרגע נמצא בהודו (כמה שהפרצוף הזה מתאים חח) , בסופו של טיול במזרח בימים הקרובים אני מגיע לתאילנד לחודש אחרון ומשם הביתה. הת'רד הזה נוגע קצת בכל נושא אז החלטתי לשים את זה בכללי פשוט. בכל מקרה, רציתי לדעת מספר דברים למי מכם שכבר נסע\שמע\יודע : חשבתי לקנות חלקי מחשב עיקריים בתאילנד ולהביא אותם לארץ כמו מעבד\כרטיס מסך\אולי לוח אם. מישהו ממכם יודע עד כמה יותר זול שם? באילו הפרשים? שאני מביא את זה לארץ, כמה אני אמור לשלם עליהם? לפי מה בשדה יודעים כמה הם שווים? זה בכל זאת משתלם להביא אותם גם אם אני צריך לשלם את המכס? (אין אחריות) אם אני עובר במסלול הירוק (כמו כל ישראלי טוב) אחד לכמה אנשים הם עוצרים לבדיקה? אם זה אחד לעשרים אולי שווה, אם זה אח…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה צחוקים! כל מה שרציתם לדעת על פלוצים ולא העזתם לשאול: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=116174&
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
לאלה שעובדים מדיי פעם (נוער וסטודנטים וכד'..) באיזה עבודות עבדתם? איזה עבודות יצירתיות קיימות , כמו לעבוד עם כלבים? יש מישהו שמגיל צעיר הצליח למצוא עבודה בתחום התוכנה? בקיצור אנשים תפציצו ברעיונות הזויים לעבודה?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות אתר. דומיין ושרת בדרך. (בקרוב קונה) אבל מה, שם אין לי. כמובן שזה מונע ממני לקנות דומיין, בגלל זה ה- בקרוב קונה... אני צריך עזרה מכם במציאת שם לאתר. זה יהיה אתר כללי עם מדריכים שונים, בלוג ועוד דברים.. (מקום לשמור פרוייקטים שונים - מידע עליהם, גלריית תמונות..) תודה למי שיעזור (ואם תרצו, אני אפילו אזכיר את שמכם באתר...)
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום .. מה קורה?? תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.
-
- 58 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי סופת שלגים נופלים בלוקים עצומים מגובה 500 מטר http://www.woot.co.il/2007/12/18/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג\לקנות את מגן האייפון invisible Shield באיזור המרכז...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1799458 תיראו עד הסוף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-