עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by Sargon,

(מקווה שזה המקום המתאים). מיהו התכנת של ימינו לעומת התכנת של לפני 20 או 30 שנה? הייתכן שלהיות תכנת זה כבר לא יוקרתי כמו פעם כשהיום כל העולם ואשתו יכולים לקחת קורס באנדרויד וJAVA ולכתוב אפלקציות מבלי בכלל לדעת מה קורה בתוך המכשיר שלהם? יש כל מיני סוגים ותחומים של תיכנות אבל כשאני מדבר על תכנת אני בעיקר מתמקד על תכנת שעוסק בפיתוח. אם אני לא טועה תכנת שעוסק במחקר הוא בעצם אלגוריתמאי. זה יהיה בן אדם שאוליי כותב אלגוריתמים בMATLAB ומנסה להמציא שיטות חדשות לפתור בעיות אבל הוא לא בהכרח מממש את האלגוריתם וגם אם הוא ממש אותם(פיתוח) אז הוא לא עוסק באינטגרצייה עם אפלקצייה או כתיבת תשתית. אם כך התכנת שאני מתכוון אליו הוא מעין אחד שעושה קצת מהכל. הוא גם מממש אלגוריתמים או מפתח אלגורית…

• 63 תגובות
    • 19.7k צפיות
  4. Started by shloosh,

לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by emil57,

צריך עזרה בקניית מכשיר נוקיא 6280.. מה אתם אומרים הוא שווה ת'2500 שקלים או שלא??

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Dr__MIKO,

הי אני יודע שהמתח בשקעים בסין אותו דבר כמו אצלנו אבל מישהו יודע אם גם החיבורים מתאימים או שצריך להשיג חיבור?

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  9. מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by kinggil,

http://video.google.com/videoplay?docid=5778134789812939895&q=saudi+cars יש להם סידרת סרטונים כאלה. אגב מישהו מכיר תשיר הזה?

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  12. אני כרגע עובד במשרה מלאה, האם יש אפשרות להתנדב במד"א נגיד פעם בשבוע, או שיש מינימום מסוים של פעמים\משמרות שצריך להגיע? הבנתי שצריך גם לעבור איזשהו קורס (?) אשמח לדעת את כל הפרטים תודה.

13. אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nehmia,

איך זה הולך לחי"ר מהקטן לגדול? הבנתי שכל אחד מורכב משלושה יותר קטנים ממנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yigael_o,

שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל

• 25 תגובות
    • 18.6k צפיות
  16. Started by e.s,

למישהו יש מושג מתי בלינק182 מוציאים אלבום חדש?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  17. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by Invisible person,

למה במבחני המיון לקורס טיס בצבא יש כל כך הרבה מתמטיקה ופיזיקה? איך זה קשור לטיסה בכלל?

• 89 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by B.D.B,

[ltr] Bitte - nicht so schnell! = Please - not so fast! although the original meaning is apperantly drive slowly, I find the unintended double meaning very amusing. btw, this is real. more info here.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by iakovl,

יש לי בעיה רצינית, אני בכיתה י"א ומי שמבין זה אומר שזאת שנת עבודת הגמר. הבעיה אצלי היא שאין לי שמץ של מושג על מה לעשות את העבודה. אני רוצה לעשות אותה בנושא המחשבים (הכיוון הכללי שלי), אבל אין לי בדיוק נושא ממוקד יותר. אני אשמח אם תתנו לי רעיונות לעבודת גמר, אפילו רעיונות שלא בנושא המחשבים..

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by 3d7,

שלום! אני מפנה את ההודעה הזאת לאנשים שמבינים בתזונה נכונה ובפיתוח שרירים. יש לי חילוף חומרים מהיר יחסית, וזה אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל. אני יודע שהרבה אנשים מקנאים בי על כך והיו רוצים להתחלף איתי. אבל, אני גם הייתי רוצה להעלות כ-10 ק"ג, ואני לא מצליח להעלות במשקל. שימו לב שאני אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל, אבל זה לא אומר שאני אוכל כל היום גלידות ושוקולדים. אני אוכל רגיל, אולי פחות מכפי שאני צריך מכיוון שאני נעשה שבע די מהר (אצל כל אדם יש הורמון שובע שמופרש במוח שאומר לנו שאנחנו שבעים כדי שנפסיק לאכול. אצל חלק מהאנשים ההורמון הזה יותר פעיל, ואצל אחרים הוא פחות פעיל). בעיקרון, הבנתי שאני צריך …

• 52 תגובות
    • 12k צפיות
  22. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by it4chi,

הציונים התפרסמו. קבלתי 100 ב-006. ;D

• 51 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים