עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מקווה שתצליחו לזהות את שם הזמר והשיר שחיכיתי לו הרבה שנים, אני חושב שהוא מוכר בכל מקרה שיר יפה מאוד!! לינק:http://www.mytempdir.com/1086921 ויש עוד אזה קטע של שיר שתפסתי באיזה סצנה בסדרה לחיי האהבה.. השיר מוכר מקווה שתזהו אותו... http://www.mytempdir.com/1086938 בהצלחה. ותודה לעוזרים. אני כל כך מאושר. שירים מדהימים!

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by COca,

שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by ad112,

אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בהמשך לדיון הזה: https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות) זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.

8. Started by Tomerb1,

כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by waizman,

המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. לקחנו את נציג דור מעבדי Ryzen השני מול מחליפו הישיר לסיבוב בדיקות נוסף - בכדי לראות מה קורה כאשר עוברים מזיכרון מותאם בשני ערוצים לערוץ אחד ויחיד לכתבה

11. מישהו יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  12. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

האם עוד מישהו פתח שם חשבון ועכשיו סגרו לו אותו? למי שלא יודע זהו האתר: http://www.aventuremail.com/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by elif744,

שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מסתבר שטעיתי.. http://hwzone.co.il/news/1211819592/34722/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו מכיר? תודה

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Onam_Y,

חשבתי שזה יהיה כייפי ומעניין עם כל אחד יעלה תמונה של שולחן העבודה שלו הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lo_toda,

46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.