כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לבן מתחיל ומביא אותה במט ב 12 מסעים. 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חברה טובה שמתעסקת עם חיוב הפוך באסמס או בשיחת טלפון. מומלץ שתוכל לעבוד גם עם מפעילות סלולריות מחו"ל. אודה לעזרתכם. בברכה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב מי שלא יודע הממשלה המסריחה והמושחתת שלנו עומדת לסגור את תנו לחיות לחיות בשביל לבנות בניין לפרוייקט נדל"ן, ואם המקום יסגר חלק מהכלבים ייזרקו לרחוב וחלקם יאומצו ע"י משפחות.עכשיו לי יש כלב ואני בטוח שלהרבה פה יש חיות מחמד שחשובות להם וממש קשה לי מתי שאני רואה את הפרסומת לתרומה של תנו לחיות לחיות אז מי שיכול לעשות משהו כמו: לתרום כסף לפתוח אתר תמיכה שילדים יוכלו לחתום שם אז שיעשה את זה בבקשה למי שרוצה כלב וממש חשוב לו לעזור אז אם הוא יכול וההורים מרשים והכול אז שיאמץ לי זה ממש חשוב שהכלבים לא יזרקו לרחוב אז תרמתי כבר 100 שקל תבקשו מההורים שיתרמו כי כל תרומה תעזור אפילו 20 שקל הנה טלפון לתרומות 057-2224477 קטע מהאתר של תנו לחיות לחיות "קריאה לעזרת הציבור - פינוי הכלבייה ע…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
You are currently using 2793 MB (100%) of your 2793 MB אחרי בערך 7K של איימילים (תמימים ותמימים פחות) הצלחתי להדביק את הפער עם התיבה הגדלה נצחית של ג'ימייל. המרכיבים להצלחה: פ-ו-ר-נ-ו, והרבה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה י' ואני מרגיש שאני סתם שם, לא חושב שיעבור את הבגרויות של השנה השאלה, אם גם בלי 12 שנות לימוד אני יוכל להתקדם בחיים ? אני ב16 ואני כבר שנתיים עובד בחנות מחשבים וחתום על חוזה עד גיל 18. מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
שימו לב: נתונים a ו b. עכשיו :a+b a-b צריך שיהיה הפרש של 9 התוצאות של שני הביטוים שיש למעלה. {מותר רק מספרים שלמים}. תציבו a ו b כדי שיצא מה שאמרתי (הפרש של 9 בין התוצאות). אני צריך שלוש דוגמאות כאלה אני שובר את הראש. תודה לעוזרים, אבי
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-