עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by sapartil,

אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by timac,

שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים.. עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<? מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.il או לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני לא רוצה להגיד את התקציב אבל כמה שיותר זול כך יותר טוב.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by R0ck,

הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by giloman,

אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by morbidangel,

שלום לכולם לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה אז תעבירו במקרה הצורך (תודה). למישהו יצא לקנות מ-CobraPc בראשל"צ? לא שמעתי עליהם בשום מקום והייתי רוצה לקבל קצת מידע איך הם מבחינת שירות, אחריות, יחס..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה.. בתוכנית ה"משמר האזרחי" בערוץ 22 שמשודרת ברביעי וחמישי בין השעות 19:00 - 20:00 הביאה טכנאי (נראה לי שזה טכנאי או סתם מישהו עם כיפה.. ) והוא אמר שאם מוציאים חלק מהטלויזיה לא משלמים אגרה והוא גם אמר שמסתובב אימייל שנותן לינקים על זה ומדבר על זה... אמת או שקר?!

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by My_Name,

שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by J S Bach,

אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by askme,

טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Z^2 +4Z+1 לפי החישובים שלי זה יוצא i שורש 12+-(-2) אני טועה או צודק כי יש לי כאן פיתרון אחר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dante123,

מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, שהדבר העיקרי שאני צריך ממנו הוא האפשרות לכבל AUX (כרגע יש לי רדיו דיסק ישן). 1) מבחינת הבדלי המחירים, ההבדל בין רדיו דיסק של 200 שקל או 2000 שקל טמון בפונקציות שיש בתוכו? או שזה גם משפיע על איכות הסאונד? 2) קניה מחו''ל- האם שווה את ההפרשים, האם יתכנו בעיות של חשמל במתכונת אמריקאית (לצורך העניין) שלא יתאים לרכב אירופאי, וכן הלאה. 3) המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אוריפ,

רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by ice2k,

HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Los,

האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים