עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ran B,

טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200

4. http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by קונגומן,

מהו הדבר שגבר עושה כל יום ואישה רק פעם אחד בחיים ?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by blabla2002,

אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. מה גבר עושה פעם בשנה שאישה עושה כל יום ? ( זה לא נושמת , חולמת , וכל המשחקי מילים האלה ) ולסביות לא עושות את זה

• 39 תגובות
    • 25.9k צפיות
  8. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מקווה שלא ינעלו את התרד, אבל בכל זאת הנה חידה ששאני חייב לשתף אותכם בה. החידה: איך אילם מבקש מעיוור סיגריה ? אבל ללא אמצעי עזר (אביזרים וכודמה) אלה בדרך פשוטה לגמריי . קשה אה..... את הפיתרון אני יתן אחריי שאני יראה היתייאשות מצדכם במקרה שאף אחד לא פותר. לא לנעול..

• 15 תגובות
    • 12.8k צפיות
  10. Started by wow,

בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?

11. Started by Dr. Evil,

ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, לפני כמה שבועות הייתי בראיון עבודה בחברת היי טק גדולה. בזמן הראיון שאל אותי המראין חידה קשה אולי קשה מדי, להלן החידה: ישנם 2 משתתפים - לכל משתתף יש עיגול קטן (בעל קוטר וגודל זהה) ובנוסף יש עיגול במרכז הדף, עיגול גדול יותר מהעיגולים של 2 המשתתפים. כל משתתף מכניס לתוך העיגול הגדול עיגול קטן בתורו ובכך בעצם "ממלא" את העיגול הגדול בעיגולים קטנים (כמובן שלא ניתן שעיגול קטן יהיה על עיגול קטן של משתתף אחר). המנצח במשחק הוא זה שמכניס את העיגול שלו אחרון. איך תבטיח שאתה הוא זה שינצח???!

• 21 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by The-Devil,

חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  15. אתמול הייתי בראיון עבודה וקיבלתי את הציור הזה צריך לחבר את כל הזוגות מספרים (1 ל-1 2 ל-2 3 ל-3) בלי ששום קו ייפגש עם קו אחר, כמובן שאסור לצאת מהמסגרת או לעלות על המלבנים של המספרים אני לא הצלחתי ולפי דעתי המצב הזה לא אפשרי. רציתי לדעת אם אולי מוחות אחרים יצלייו לעלות על זה תודה!

• 44 תגובות
    • 9.1k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

והחידה היא: ג'ון - אוהב - 400 לא אוהב - 300 אוהב - 100 לא אוהב - 99 אוהב - 3600 לא אוהב - 3700 מה ג'ון אוהב? א.900 ב.1000 ג.1100 ד.1200 כל מי שעונה שיגיד למה הוא בחר בתשובה שלו.. אמרו לי 2 דרכים שמצביעות על אותו אחד, אבל נראה מה אתם חושבים

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  17. ישנו אקווריום מלבי, המלא ב-20 ליטר מים. הקיבולת את כל האקווריום היא 30 ליטר מים. איך תשפוך בדיוק 5 ליטר מים מהאקווריום ללא שימוש בעזרים חיצוניים ? תנסו לא להתחכם יותר מידי. אם אני אראה שלא הולך אני אתן רמז.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

החידה היא: ברגע שאתה מדבר בקול הוא מפסיק להתקיים, מהו?

• 50 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by Selinko,

אחי אמר שהיה לו את זה בפסיכומטרי ואף אחד לא הצליח חוץ מילד אחד מהמחוננים. זו לא סידרה שיגרתית במיוחד (וזה רמז) אני יושב עליה כבר שעתיים בערך ויש לי כיוון. ואפילו פיתרון... אבל הוא לא בטוח בכלל!! (ממש ממש לא בטוח!! הוא די השארה) אז הנה: 1,11,21,1211,111221 להשלים את האיבר הבא. בהצלחה :-X מחר יהיה לי פיתרון. לילה טוב. :-*

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

כשאתה נכנס אליו אתה יוצא וכשאתה יוצא ממנו אתה נכנס מה זה?

• 102 תגובות
    • 13.1k צפיות
  21. Started by maCr0T,

ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by omerha,

מאיה נאפה ועד אינטל ולאורך ההיסטוריה גם בישראל, מי אני ? (הכוונה לאיי נאפה , המרצה שלי מתעקש שככה רושמים) תשובה מעולם הכימיה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by duk4u,

מה זה - 4 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? ארגז מה זה - 3 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? קצב

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by hmickey,

מדוע לא התקבל הדו"ל שלי אליכם עם התשובות לחידון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.