כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היום היה היום הראשון של התערוכה. אני שוקל ללכת לתערוכה ביום רביעי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)האם יש לכם כרטיסים זולים יותר מ85 ש"ח??? 2)אם ביקרתם שם, האם זה שווה את המחיר? 3)יש למישהו מושג אם אפשר לצלם את המכוניות? (אין לי נסיון בתערוכות כאלה, אבל משום מה, יש לי תחושה שלא...) אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהיו בתערוכות משנים קודמות... תודה וחג שמח! נ.ב: אם יש לכם כרטיסים מוזלים שאתם לא צריכים ואתם גרים באזור תל אביב או ירושלים, אשמח לקנות אותם מכם. אני צריך בעקרון בסביבות השישה, אבל גם פחות יהיה אחלה.
-
- 75 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://pown.alluc.org/?uid=1252 כנסו ל5 מצד שמאל אני חייב את הפלאש המקורי אנלא מוצא אותו והוא תקוע לי במוח :<
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני חושב שהעמותות נגד אונסים צריכות לאמץ את הדבר הבא כסרטון הסברתי... http://pown.alluc.org/?uid=1245
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני יודע שהמתח בשקעים בסין אותו דבר כמו אצלנו אבל מישהו יודע אם גם החיבורים מתאימים או שצריך להשיג חיבור?
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה מחיר מקובל להנחת כבל חשמל וצנרת גז למזגן (כשעדיין אין ריצוף)?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין לי אומץ לילחוץ על זה ....המחשב שלי כנראה יתפוצץ ... http://arablounge.com/?affiliateID=googleabcont&gclid=COTHtOjg9pICFRlP1AodEDPZFA [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הים יותר חם בלילה מאשר ביום בגלל שהוא מתחמם מהחום שבצהריים או שאין קשר?
-
- 7 תגובות
- 12k צפיות
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-