עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חשבתי לעשות מחשב HTPC שינגן סרטי AVI בקידוד DIVX וישמש גם כנגן שירים, ככל הנראה יעבוד עם לינוקס יש למחשב 256MB זיכרון, לא זוכר את מהירות המעבד (יכול להיות 400MHZ? ) אז מה אתה אומרים ? * כרגע הוא מריץ (בקושי רב) XP ויש לו כרטיס מסך ג'יפורס 2 עם TV-OUT

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  3. אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by doker,

אני רוצה לקנות מכונת תספורת שמתי לב שהדגמים בארץ לא נמצאים באתרים בחול אני רוצה לקנות מEBAY אבל אני לא מוצא דגמים שנמצאים בZAP כשאני מחפש בגוגל זה מוצא רק אתרים בעברית מדוע הדגמים אינם אותם דגמים כמו בחול?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש ספציפית את הבובה הזאת: טימי!!! http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/yourgallery/picture119.shtml אבל גם כל דבר אחר.. אין בעיה עם אתרים בחו"ל, רק שישלחו לארץ.. גבלס?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.uniquepeek.com/fusion_pages/index.php?page_id=121 בהתחלה זה נראה מפגר תראו מהדקה ה-5 עד הסוף זה מטורף פשוט מטורף!! חחחח :lol:

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Zeev86,

מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by NuXeR,

את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by i.k,

טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by Guy King,

היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by Morphine,

יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. איזה בעסה כשהמדפסת לא עובדת: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266212.html ואם כבר בחתולים עסקינן... אחד, שתיים, שלוש, דג מלוח: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266828.html יותר מדי שטויות בטלויזיה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/258781.html

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by SpEcToR,

http://www.ebay.co.il/ :s05:

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by עוף קפוא,

רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. הי. יש למישהו אתר טוב שממנו ניתן לקנות דיסקים של להקות? עוד יותר טוב אם למישהו יש אתר שהוא כבר התנסה וקנה ממנו ויכול לספר אם הוא טוב. אני מחפשת של להקות כמו Disturbed breaking benjamin avenged sevenfold וכ'ו. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by First Squad,

בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.