כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקשו ממני להוריד סדרה של כ - 25 פרקים ולצרוב על DVD כמה הייתם מבקשים על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כבר תקופה שאני עם 012 ותמיד לא אהבתי אותם אבל בזמן אבא התעקש אז לא אמרתי יותר מידי אבל בזמן האחרון זה פשוט נוראי וביזיוני מה שהולך פה! הם חוסמים לי את הטורנט, הגלישה לא זזה, הזרמת וידאו לא מתפקדת ובכללי שום דבר לא באמת קורה כמו שהוא אמור לקרות. הבעיה היא שיש לנו התחייבות אליהם לעוד 4-5 חודשים אבל זה לא באמת חוזה כי הם כבר מפרים אותו בזה שהם לא מספקים את מה שהם התחייבו אליו. פעם אחת באמת התעצבנו, התקשרנו לצעוק עליהם והכל באורח פלא חזר לעבוד לבידיוק 24 שעות. באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות, יש דרך לצאת מזה איך שהוא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מחליט איזה סגנון יהיה לערכים, במיוחד לאנשים? יש סיבה שאין מבנה קבוע לערכים אישיותיים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יתכן ש-Chrome ופרטיות הם לא ממש חברים ? אני לא פרנואיד של פרטיות או משהו כזה, אבל חשוב להיות מודע מי יודע איפה אתם גולשים ומה אתם כותבים תוך כדי גלישה. הינה סרטון שמציג את עוצמתה של גוגל החביבה על רבים. תסיקו מסקנות בעצמכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אתמול בערב הכספומט בלע לי את הכרטיס אשראי , הבנק הוא בנק דיסקונט ואני בבנק לאומי, איך אני לוקח את האשראי שלי בחזרה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 28k צפיות
-
-
התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג. הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה ממש מצחיק. [attachment deleted by admin]