עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by slat24,

ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by slrr,

מתי ניראה מעבדים בפחות מ-20 ננומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Blue Cheese,

האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by DAVIDKI19,

אפשר דבר כזה? מה אני צריך בשביל זה? איזה מכשיר צריך לקנות? אני אוכל להתקשר כמו שאני עושה מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elvisalive,

הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זה זה היה היום השלישי שלי בעבודה הייתי מאושפז 48 שעות איך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by night-fire,

שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by NadavAfuta,

היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.

13. Started by pringles,

יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  14. כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by elnat4,

טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים הוא דיווח לי כי "לא התקינו לי פילטר על הכבל", מה שאומר מצידי, שאני יכול לראות כבלים מבלי לשלם אגורה. אז טלויזיה אין לי ואני לא מתכנן לקנות, אבל מחשב יש. אפשר לקבל מידע על כרטיס טלויזיה? למשל, כמה זה עולה, האם ניתן להרכבה עצמית או צריך טכנאי מחשבים, ומה צריך לחבר בדיוק למחשב (את הכבל של הוט) ואיפה... תודה!

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. Started by DarkShnizel,

חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dima67,

מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by EdenC,

היי יש לי בעיה עם PAYPAL כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל) זאת השגיאה שאני מקבל: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר. תודה.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  21. אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  22. איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..

• 8 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.