עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J.Dog-Christ,

חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

מידי פעם אני מגלה במיקרה אתר נוסף שעוסק בOC, מודינג וחומרה. כל אתר מוסיף עוד קצת לידע שלי, וגונב לי עוד קצת זמן... למרות שבאופן פעיל ורציף אני קורא רק את HWZONE אני עובר מידי פעם על החדשות גם באתרים אחרים בעיברית בכל מקרה חשבתי שזה יהיה נחמד אם תגידו לי אם יש עוד אתרי חומרה בעיברית מכוון שריאיתי שכמה מחברי הפורום הזה פעילים גם באתרים אחרים. טוב אלה האתרים שאני מכיר: www.hwzone.co.il וכל מילה מיותרת, הגלריה שווה ביותר והOCDB הכל כך נחמד ומועיל http://www.pc-spot.co.il שבנתיים ב"שיפוצים" אבל היה מקור נחמד http://www.pctip.co.il שדרך אגב, דרכו שמעתי על HWZ ולפי מה שהבנתי מקושר לפנדה. http://techno.co.il/ אתר נחמד עם ביקורות והשוואות נחמדות (וגם הכתבה על החלון המואר...) http…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dimka,

אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, לחבר שלי קרה מצב שהוטמייל עם סיומת CO.IL כבר לא ניתן להכנס אליו, כיוון שעברו כולם ל HOTMAIL.COM. הקטע הוא שחבר שלי לא שינה את האימייל שלו או חידש אותו לסיומת COM החדשה של הוטמייל, כרגע הסיסמא ל CS:S נעולה בתוך ההוטמייל הישן ולא ניתן לפתוח אותו....או שאני טועה ויש אפשרות לשחזר את האימייל בשביל להוציא משם את הססמא? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by דודי הסטלן,

כבר כמה ימים ברציפות אני מקבל את המייל החשוד הזה... Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time יש למישהו מושג מה זה והאם אני אמור לחשוש?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by karajii,

היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, נראה לי שהנושא הזה עלה פעם אבל למה בגופ "מחשבים" יש בידיוק את החדשות וכתבות שלנו בעיצוב שונה של גופ. ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה. אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bluemail,

מתי תקופת הגיוס שלהם ולאן בדר"כ מגייסים אותם?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  12. מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?

13. שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by sir f,

יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by חן מ,

זהו היום מחזור 1 הסתיים הייתי והיה מדהים יש כאן אנשים שהיו?אם כן אפשר לחלוק חוויות אני חושב אז תתחילו לדבר...

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  17. משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי בקבוק כזה ואני לא פתחתי אותו במשך שנים! לא מוצא תאריך תפוגה שלו....יש מישהו שיודע כמה זמן יכול מרטיני סגור לעמוד?

19. Started by safari,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  20. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלחו אלי הודעותSMS ממועדון שלא נרשמתי אליו ומחייבים אותי בסלקום עליו.יש מצב לתבוע? ואם כן האם זה משתלם בכלל? מישהו נתקל בזה??

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by joni,

איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.