כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
הצביעו ונמקו למה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קעקוע של סימן שאלה היה הדבר הבא בחיים שלי לפני שלושה חודשים, אחרי כל כך הרבה חשיבות החלטתי לעשות משהו שקצת יותר קשור.. למה שאני. Logitech MX510 Red! חבר טוב שלי, מקעקע כבר שש שנים, שלדעתי הוא היחיד שהיה יכול לקעקע משהו בצורה כזאת מושלמת היה הבחירה המושלמת לתפקיד המקעקע. החיבור של הכבל לעור לא נראה ממש טוב בזמנו, עכשיו אחרי שהקעקוע החלים זה נראה מציאותי כמעט לחלוטין. אנשים באמת נדהמים שהם רואים את הקעקוע. הסיבה שעשיתי אותו היא פשוט בגלל האהבה שלי למחשבים ולסימון התקופה שעברתי ועדיין עובר. דרך אגב, מי שרוצה את הפרטים של המקעקע (לא תמצאו טוב כמוהו!) שיפנה אלי בפרטי. *הכתובת מייספייס שלו*
-
- 63 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש בספר של סיבוכיות רדוקציה ל ATM למשהו זה מצלצל ....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד Mcse לא מזמן ורוצה למצוא בזמן הלימודים ,עבודה בתחום כדי להתקדם ולצבור ניסיון שיהיה לי לעזר בסוף הלימודים. כמו כן,יש לי ידע ברמת טכנאי PC עצמאי של כמה שנים טובות,חומרה ופתרון תקלות שכול טכנאי PC אמור לדעת. עכשיו רציתי לדעת,איזה תפקידים בתור התחלה, אפשר למצוא,חוץ מתמיכה פרטית בספקיות? האם עבודה בתמיכה עיסקית בהוט יכולה לתרום לעניין,או האם זה עדיף על עבודה בספקית אינטרנט אחר? אם יש עוד תפקידים שיכולים להיות רלוונטים לתחום,שבמצב שלי אפשר להתקבל אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
שמעתם את התחזית? מה הקטע של החזאי עם הקללות והניסיון הזה להצחיק?!?!?! אני מבולבל. מה קרה שם לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
עזרה משהו יודע אולי איך אני שולח לכולם החברים שלי הודעה ביחד (במקושרים) ?? תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-