עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

להלן אתרי החומרה הישראלים עלהם הם ממליצים: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-326,FF.html ממש בושה וחרפה. אוי ויזמיר !!!!!!!!!!!!!!!! דן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by surfface,

הקמתי פורום מה דעתכם עליו http://fasthelp.up.co.il/

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  3. http://www.my25percent.com/2009/09/eight-stages-of-programming-new-feature.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by mostwanted,

טוב אז ככה רציתי לשאול כמה משתמשים רשומים יש באתר ולא כולל אלא שהעפתם וחזרו תענו ותנעלו!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

ולמה?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by raiman1,

כנ"ל

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by djelectric,

חחח הנה המקום לאחל איחולים לשנה החדשה... למישהו או למשהו. אני מאחל לפתיחת סניף רשמי של נינטנדו בארץ מה אתם מאחלים?

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by darkstar276,

בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Started by 125,

מתי החנויות נפתחות ??

14. Started by ETB,

ממש שני מטר מהבית שלי, מלא פצועים!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by alexbmw,

כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by davidreznic,

כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ברוס לי,

היה פעם סרגל צאט לאן הוא נעלם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איפה בת"א ניתן להאזין למבחר גדול ככל שיותר של אוזניות איכות (Sennheiser, Audio-Technica, Grado, BEYERDYNAMIC, AKG ודומיהן)? אני זקוק לכתובת של חנות שכזו לביצוע השוואה וקנייה בסופו של דבר לאוזניות, שהכי יקלעו לטעם שלי. {ביקרתי היום ב-"קרמבו" והתרשמתי לטובה מהסנהייזר ששמעתי שם, אבל אני מעוניין במבחר עשיר יותר לבצע "קנייה טובה"} בתודה רבה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי נתנו לנו להכין עבודה שתהווה 40% מהציון הסופי, אז החלטתי להכין הכל היום ככה לא יהיה לי זיעורים לחופש. הכנתי הכל אך נישארו לי 4 שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה 0חיפשתה גפ באינטרנט) אז השאלות ככה: 1: מי שלא ראה אותה, לא ראה כמותה מימיו (15 אותיות) 2:ניסוך המים היה מנהג שנועד לבקש שנה _____ (5 אותיות) 3:ביום זה מסתיימת מצוות הישיבה בסוכה, וגזר יופ הדין שלכיפור נחתם ונקבע (9 אותיות) 4:ממנהגי סוכות שבית המקדש היה קיים, קשור למים כמובן (9 אותיות) תודה מראש לעוזרים!!! INSTALL עריכה: הצלחתי את 4 זה ניסוך המים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by arkady,

היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. Started by GUNZ,

כמו GET LOW כמו CANDY SHOP כמו וכאלו מכירים תנו שמות

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים