עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milk-Inc,

שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחפש להוריד משם דרייבר לדיוידי כדי שיקריא לי כתוביות... \= אם מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ng400,

שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ezx,

יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המצאתי משהוא. השאלה שלי היא איך אני יכול ליצור קשר עם חברה מסויימת ולהראות לה את הדגם/סירטוט/הוכחות שזה שווה פיתוח וכו'?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Access Denied,

אני בודק אפשרות לשדרג את החבילה בהוט ואצל ספק האינטרנט ורציתי לדעת מה הייתם עושים במקומי. נכון להיות יש התחייבות בהוט לעוד 28 חודשים, ככה שלא יהיה מעבר ליס, שדרוג לא בעייתי כי זה התחייבות מחדש. בית של 6 אנשים, אחד בצבא, שני תלמידי תיכון וסטודנט. היום אני משלם 249 שח לדברים הבאים: טלויזיה - הוט עם מספר חבילות (כל מה שנותנים שם בטריפל) טלפון - קו לייט, ללא דקות כלולות אינטרנט - 2.5mbit ספק אינטרנט - 2.5mbit (החברה לא משנה כרגע) ראיתי את ההצעה של הוט לטריפל משודרג שיכלול: טלויזיה - כל מה שנותנים שם בטריפל, זהה למה שיש לי היום טלפון - קו עם 1000 דקות כלולות אינטרנט - 12mbit וזה ידרוש שדרוג של ספק האינטרנט למהירות של כ-10mbit שווה לשדרג את החבילה במחיר של עוד כ-70 שח לחודש? (ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eido300,

אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omri_ro,

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. [TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…

13. ^^^ אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תנעלו,אם יש מישהו שיודע שישלח בפרטי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריך מוזיקה שקטה ועצובה עדיף מפס קול של סרט שיתאים לסרט של המסע לפולין, משהו שיכניס את הצופים לאווירה העצובה של הסרט. כמו כן אני צריך המלצות לשירים עצובים שיתאימו גם לסרט(עדיף בעברית). שמעתי גם שיש ליהודה פוליקר שירים ממש לזה אז המלצות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dark Respect,

מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני יורד לאילת באוגוסט עם החברה. לא לעיר האדומה. עכשיו אני מחפשים מלונות לא של 3 כוכבים. רק 4-5 כוכבים. מחיר מקסימום 1500 +- כל אחד. 4 לילות. שהמלון יהיה טוב, החדר יהיה טוב, אוכל טוב, אפילו אם יש הכל כלול אז 2000 גג. אני מחפש המלצות, מה כדאי, מישהו היה, שמע. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה זה לכל הרוחות?

20. Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

לפני כמה שנים טובות אמא שלי קנתה בערוץ הקניות איזה ABB-MASTER או איך שלא קוראים לזה על זה סלחתי לה, אמנם מערוץ הקניות, אבל היה אחלה מכשיר במשך השנים, עד שנשבר... אני מחפש לקנות תחליף, וחשבתי שאולי יש למישהו מכם המלצות ? הסתכלתי בזאפ ואני רואה כמה מכשירים מכמה חברות שונות ואני רוצה לדעת במה לבחור (על בסיס עיצוב מוצר נכון , וחוזק המתכת, שלא יישבר מהר) אני מדבר על מכשירים לכפיפות בטן, כאלה : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=S-MultiTrainer&orderby=price&DB27279=27729 יש למישהו המלצה בנושא ? (או באופן כללי, למכשירים או שיטות אחרות לחיטוב הבטן ו/או הרזיה, אין צורך לפרט הרבה, גם לינק יספיק, או כמה מילים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lazy-bones,

כולנו שונאים את ג. יפית! היא פשוט מעצבנת.. כנסו לפה ולחצו על הכפתור http://www2.mta.ac.il:8080/~arnonzil/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by CXC,

אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.