כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נחשב לקצב טוב בעיניכם ? https://hwzone.co.il/main-computers/אינטל-ארבעה-מפעלי-45-ננו-מטר-עד-סוף-2008/ ברור שזה לא לינארי, ואין דין התקדמות מ - 45 ל נואמר 35 כדין מעבר מ - 10 ל - 7. בעיני, קצב יפה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה יותר קשה לנגן בגיטרה חשמלית מאשר לנגן בגיטרה קלאסית? או שלא נסיכתי טוב : כי אני יודע שבגיטרה קלאסית צריך ללחוץ מאוד חזק על המיטרים ובחמלית לא מה קשה בגיטרה חשמלית? האצבעות צריכות לזזות מאוד מהר? / קשה יותר לפרוט על המיטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולנו שונאים את ג. יפית! היא פשוט מעצבנת.. כנסו לפה ולחצו על הכפתור http://www2.mta.ac.il:8080/~arnonzil/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב.. אז היום נדרשתי לבחור מייד מגמה אחרי שכל החופש לא עשיתי את זה.. אמרתי יאללה, שיהיה פילוסופיה אפשר הסבר קצרצר על פילוסופיה? מה זה? איך לומדים? זה קשה? מעניין? חלק פעיל בשיעורים זה FATAL לציון טוב בתעודה? אני חייב להחליט עד מחר מחרתיים והמורה נמצאת רק ימי רביעי תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!! אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .! אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-