עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  2. אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by TECHNICAL_COMPUTER,

זאת שאלה מכשילה שהרבה אנשים יתבללו .נראה את האדם המקצועי שיגיד את התשובה האמיתית.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by pure perfection,

אני רוצה להרכיב דלתות חדשות לבית עכשיו יש את שתי החברות האלה רב בריח ושריונית חסם . מישהו יש לו נסיון אאו מידע ??? הם משתמשים באותם חומרים ?? כל תגובה תתקבל בברכה תודהה

5. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  7. כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?

• 8 תגובות
    • 12.9k צפיות
  8. סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by somsom9,

בסרטים TS או CAM

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  11. יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה... החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק). מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס? כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's. תודה רבה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Toxin II,

שאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  16. היי אנשים לי ולחבריי נוצר דיון אם נגיד אני לא עובד כרגע ויש לי מילואים קרביים של 20+ יום משלמים לי על זה או לא?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 00000,

מקווה שהיא לא ייחודית. משהו שיהיה מין הבי ינדסטריאל מטאל, וחשוב שלסולן יהיה קול מאוד מאוד באס.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by NadavAfuta,

היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by doker,

אני רוצה לקנות מכונת תספורת שמתי לב שהדגמים בארץ לא נמצאים באתרים בחול אני רוצה לקנות מEBAY אבל אני לא מוצא דגמים שנמצאים בZAP כשאני מחפש בגוגל זה מוצא רק אתרים בעברית מדוע הדגמים אינם אותם דגמים כמו בחול?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1081436.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול שאלה כזאת :-X אני מחפש מחפש "מנוף" או מתקן שמדמה מנוף שאפשר להתקין בתוך דירה פרטית או מחוץ לחלון שיוכל להרים דברים לבית אם מישהו מכיר מוצר כזה אני אשמח, אני בגוגל לא מצאתי. ;D תודה

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. * אחרי שהבנת שיש לך פנצ'ר ולא מצפצפים כי מתחילים איתך, אותתי ימינה, תשתלבי לנתיב הימני ועצרי בשוליים * יופי, גילית שהאיתות פועל מאז שיצאת מהחניה * עכשיו תשתלבי לנתיב הימני * עכשיו את יכולה * כן עכשיו, הוא עוד רחוק * פספסת, תנסי עכשיו * נו יש לך מלא זמן! * יופי הגענו לשוליים, תרימי המברקס וכבי את האוטו * אם את לא מצליחה להרים את ההמברקס, זה בגלל שהוא היה כבר למעלה, תשאירי אותו ככה. (תדאגי בהזדמנות שיבדקו לך את הבלמים) * לבשי את האפוד הזוהר * לא, זה לא משמין אותך * נשבע נו * את לא יכולה בלי * אבל את חייבת * את יפה בכל מקרה * נו אני לא סתם אומר * לא אל תבכי, את יכולה להוריד אותו כשתסיימי * יופי * תפתחי את התא מטען * תסגרי את המכסה מנוע, התא מטען מאחורה * תוציאי את הג'ק,המפתח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by older,

אני אשמח אם תמצאו דרך ל2 האינטגרלים? 1. (x^0.5)dx/(x^2-4x) אין לי איך לכתוב שורש אז רשמתי בחזקת חצי 2. dx/ e^x-4 תודה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by IG,

לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה. אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה. רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב? אגב, איפה רוקפורד?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.