כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
מגיעים עליי תיירים. יש לי ערך צבור ברב-קו. אם נוסעים איתי 4 תיירים, אני יכול לקנות כרטיס לכל אחד באמצעות רב-קו שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתם את המעבדים של הדור הבא כולו פינים עד היום מיקמו את החיישן בלוח אם מתחת למעבד באמצי הסוקט עכשיו כל הסוקט זה פינים ככה שאין אזור של לוח באמצע מה יהיה? איך יראו שה-AMD שלי לא מעלה עשן
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
צריך המלצה לטלוויזיה עד 1000 שח ואם אפשר גם חנות טובה ומוכרת שלא גונבת כסף. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתם את הסדרה היום? -אז אם כן, אז בטח הייתם עדים לזוועה הזאת, אני בכל מקרה הייתי מזועזע לגבי כל המקרים שציינו שם... למי שלא ראה, הרשלנות הרפואית הזאת הייתה בגדר בלתי נסבל- *תינוק שנולד ברשלנות של רופא עם פיגור. *אישה שכרתו לה את רחמה בטעות+ סבלה מזה 4 שנים ונפטרה. (אחד המקרים הכי מזעזעים, תבינו, עברה התעללות 4 שנים ואז נפטרה). *אישה שסבלה מכאב ראש בגלל שהעובד שלה נפטר, הרופאים לא היו רציניים בקטע הזה ובסוף גם היא נפטרה (בגלל שלא עשו לה בדיקת סיטי, כדי לגלות את הבעיה). ולאחר הרבה רשלנויות מצד הרופאים, עדיין זה נמשך, ואף אחד לא עושה משהו בנדון ואין התפתחות, אפילו שר הבריאות לא מלבב. מסקנה: במקרה ואתם נתקלים במשהו שנראה לכם חמור, תתעקשו, תהיו נודניקים ותדעדכנו בכל רגע, כל א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=6859&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he הדבר הזה אמיתי??? :smile1: צ'יזס קרייסט
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://i.flowgo.com/greetings/madeapoop/madeapoop.swf
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב לכם. יש לי מקצף קפה שפועל על סוללות: עם הזמן מוט שלו שסביר להניח עשוי מנירוסטה נהיה מלוכלך ואני רוצה לדעת איך מנקים. צירפתי תמונה להודעה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שמעתי שקוראים לזה, תותח קונפטי, אני מחפש חנות בנתניה שמוכרת את זה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שאמש נודע על עזיבתו של מנכ"ל אינטל פט גלסינגר, החברה ממשיכה להפתיע היום עם הכרזה דרמטית בשוק כרטיסי המסך: סדרת Arc Battlemage החדשה, שמביאה איתה הבטחה מסקרנת - ביצועים טובים יותר מה-RTX 4060 של אנבידיה במחיר נמוך משמעותיתלכתבה
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
- 3 followers
-
-