כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לאופניים עד 3000₪ לנסיעה בעיקר בכביש ובשטח. או, המלצה איפה לשאול את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
העבודה שוחקת? הבוס יושב עליכם על הוריד? המורים\מרצים מעצבנים וקטנוניים בטירוף? החברה התחילה לשגע עם השטויות שלה? סתם עצבניים ואין לכם כוח? כאן המקום לשפוך את חמתכם על הגויים, הנושאים שהוזכרו לעיל ו... על הכל בעצם. אני אתחיל - המרצה הקטנונית שלי ללימודי תרגום מתקדם. קרצייה פדנטית! כל הזמן מתיימרת לדחוף לנו "סביבת עבודה" בכיתה אבל בפועל היא סתם נתפסת על שטויות בד"כ וגורמת להרבה מאיתנו להיות עסוקים בהתגוננות על צורת העבודה שלנו. מיותר לציין שבעבודה ממשית לא באת ישימו לך אם בטעות יצא לי רווח כפול אחרי איזו מילה (דוגמה: מרצה מעצבנת) או על שטויות כמו י' כפול או גודל פונט כשכותבים מילה שגורה באנגלית - ז"א SMS אז צריך להתאים את הפונט לאותו גודל בעברית. התקטננויות שבעבודה רצינית ל…
-
- 254 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
שלום! אני מפנה את ההודעה הזאת לאנשים שמבינים בתזונה נכונה ובפיתוח שרירים. יש לי חילוף חומרים מהיר יחסית, וזה אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל. אני יודע שהרבה אנשים מקנאים בי על כך והיו רוצים להתחלף איתי. אבל, אני גם הייתי רוצה להעלות כ-10 ק"ג, ואני לא מצליח להעלות במשקל. שימו לב שאני אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל, אבל זה לא אומר שאני אוכל כל היום גלידות ושוקולדים. אני אוכל רגיל, אולי פחות מכפי שאני צריך מכיוון שאני נעשה שבע די מהר (אצל כל אדם יש הורמון שובע שמופרש במוח שאומר לנו שאנחנו שבעים כדי שנפסיק לאכול. אצל חלק מהאנשים ההורמון הזה יותר פעיל, ואצל אחרים הוא פחות פעיל). בעיקרון, הבנתי שאני צריך …
-
- 52 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים... There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon. His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions. Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him... He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a li…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט …
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כן עוד דיון בנושא צבא, אז ככה, ביצעתי חיפוש כבר וקראתי אבל עדיין החלטתי לפתוח דיון. קיבלתי הזמנה לבוא למעין יום פתוח שמסבירים בו על העניין. אין לי יותר מדי מושג מה זה אומר, אבל כתוב ככה: לימודים מ1.9.08 עד 30.4.10 80% ממומן ע"י צהל לאחר מכן אני משרת במערך טכנולוגיה של חיל האויר. בקיצור כמו שאפשר לראות אין לי מושג מזה ואני כנראה ילך ליום הפתוח אבל אני רוצה לשמוע עצות אובייקטיביות יותר, לא סומך על מה שהצבא אומר. סך הכל הנושא די מעניין אותי ויש לי את הדרישות, אני בוגר פיסיקה ואין לי בעיות בשאר המקצועות, וכרגע אין לי אפשרויות טובות יותר בצבא (תותחנים/תצפיתן).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחשב על חדש שבר את שיא המהירות משרד האנרגיה האמריקני ישתמש במחשב העל החדש , שזכה לכינוי Roadrunner, כדי לפקח על מצבור הנשק הגרעיני של ארה"ב ולחקור בעיות מדעיות 1,000 טריליון חישובים לשניה, כ-20,000 מעבדים ועלות פיתוח של 133 מיליון דולר - הכירו את ה-Roadrunner, מחשב העל המהיר בעולם, שנבנה עבור משרד האנרגיה האמריקני. כך מדווח האתר NewsFactor. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553658,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למי שכבר הזמין פעם, עכשיו שילמתי להם דרך PAYPAL ולא ראיתי שהם שלחו לי תאריך שזה אמור להגיע... וב-Status רשום PAID VIA PAYPAL ... מה זה אומר? ואיך רואים מתי זה כבר נישלח? ועוד שאלה, איך אני יודע לאיזה דואר ללכת לקחת את זה.? כי יש הרבה בירושלים... קניתי בנתיים את הפרו ב180 שקל
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-