עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MasterDK,

יאללה חברה עוד מאט שוברים שיא http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord http://twitter.com/mozillafirefox תשחקו נקי, אל תורידו יותר מגרסא אחת למחשב ותעזרו לקבוע שיא חדש בספר השיאים של גינס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. קראתי את 'חוק הקוסמים הראשון' של טרי גודקינד (בעברית, לצערי), והגעתי למסקנה שזה ספר מצויין. אני רוצה לקנות את השאר (באנגלית, הפעם), אבל המחירים בארץ מטורפים, ודיי קשה להשיג את כל הסדרה. הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מחו"ל את הסטים, של ספרים 1-3 (כי לקנות את ה3, למרות שכבר קראתי את הראשון, יעלה פחות מלקנות את השני והשלישי לבד), 4-6, 7-9, ואת 10 ו11 בנפרד. סה"כ זה יוצא משהו כמו 200 שקל ל11 ספרים (כשבארץ זה יעלה הרבה יותר). סביר להניח שאני לא אזמין את כולם בו זמנית, אבל זה הרעיון הכללי. והנה השאלות שלי: 1. מאיפה כדאי להזמין? אמאזון? מקום אחר? 2. קיימת אפשרות להזמין סט של כל ה11 (או כל ה12, כולל הסיפור הקצר שמתלווה אל הסדרה) במחיר טוב יותר? 3. יש מכס על ספרים? …

• 17 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by galsko,

מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ShayGTi,

הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by genia,

אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 00000,

דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Burned,

יש לי מחר מבחן ואני לא ממש מבין את החומר. שאלה לדוגמא: כוח של 40N מושך כלפי מעלה גוף שמסתו 2kg ומרים אותו לגובה 3m. א. מהי עבודה הכוח? את זה הצלחתי. ב. מהי תוספת האנרגיה הפוטנציאלית? את זה גם הצלחתי. ג. מהי תוספת האנרגיה הקינטית? כאן לא הבנתי איך אני אמור לעשות את זה.. מישהו יכול לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by redti,

זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by bm1125,

נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by SciFi7,

שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים