כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…
-
- 69 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני לא מאמין !!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.
-
-
כנסו לפה אתם גם יכולים להכין משלכם אם אתם רוצים , תכינו ושלחו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה כתבה בחדשות בערוץ הראשון או השני (ביום שבו בוצעה החשכה בתל אביב כהזדהות עם איכות הסביבה ) שבה צוין שעלות הדלקה של מחשב במשך שעה עולה 0.8 ¤ . אני לא יודע מה איתכם ,אבל אותי זה ממש הפתיע (בהנחה כמובן שלא מדובר בטעות ). שימו לב שמחיר החשמל עלה לאחרונה בצורה קיצונית , כך שהכדאיות הכלכלית של חלק גדול מההורדות הכבדות והארוכות שמחייבת השארת המחשב דולק רצוף לאורך ימים ולפעמים של שבועות, מוטלת בספק. (כמובן שמדובר בהפעלה רצופה ולא במצב של standby ) אם אני אמצא את הלינק לכתבה ,אני אצרף אותו כאן בהמשך.
-
- 54 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-