כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני כבר ממש מצטער על שהתחלתי עם העסק הזה פעם היה לי רק ידע בסיסי בחומרה והייתי משחק המון. היום אני מתעסק כל היום עם חומרה במטרה להתעדכן ולהרביץ משחקים כבדים כמו שצריך. אממה, מרוב התעסקות עם החומרה כבר לא יוצא לי לשחק כמו שצריך..... ..... מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אני
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעלות סרטון לYOU TUBE במשקל של 35 מגה או יותר, האם יש אתר חינמי שמאפשר עלאת קבצים בגדלים כאלה ? חיפוש בגוגל לא עזר (בתשלום) ו בYOUTUBE מאפשר העלאה של דקה אחת בלבד. הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה ... נעזרתי ביוטיוב [יש שם אחלה הסברה]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוד מעט טס לאוקראינה והולך להיות משעמם שמה ואני לא יודע מה אני יכול לקנות שיעביר לי את הזמן ? יש הצעות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת לא הכי ברורה במיוחד, אבל שיהיה. למה לעזאזל יש הפרש בין אורך סרטי DVD בארה"ב לבין אורך סרטי DVD בבריטניה (שמיובאים לארץ). למשל: מכושפת- 107 דקות באזור 1, 103 דקות באזור 2. רשימת שינדלר- 197 דק' באזור 1, 187 דק' באזור 2. יש עוד הרבה דוגמאות.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה מספר שמטריד אותי עם קידומת 052 וממש בא לי לגלות מי זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר שיש אנשים שהתחביב שלהם זה לעשות קצת צדק בעולם: לרמות רמאים באינטרנט - כאלה שמנסים לעבוד על אנשים במטרה שישלחו להם כסף בתירוצים של תשלום "עמלה" עבור קבלת סכום כסף גדול (עוקץ ניגרי ודומיו), תשלום עבור "טיסה" של בחורה צעירה כדי שתבוא להתחתן ולעשות ילדים לאדם המרומה, ושאר ירקות. נתקלתי במקרה "הונאה" ששווה קריאה לדעתי : http://www.419eater.com/html/bigman.htm
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחמאס יש X אנשים ו-X רכוש. למה לא פשוט מפגיזים את ***כל*** הרכוש שלהם מכל סוג (ואם זה בבניינים עם מה שמכונה "חפים מפשע" להגיד להם להתפנות לפני, ושיבקשו פיצויים מהחמאס) ו***כל*** פעיל שלהם מכל דרג מחסלים מהאויר וסלמאת. אפשר תוך מספר שבועות לגמור את כל הסיפור הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך בבקשה המלצות למעבדת מחשבים מקצועית, שיודעת לפרק מחשב ולנתח אותו עד היסוד ולמצוא בעיות (אפילו הכי מוזרות שיש - במקרה שלי). מקצועיות = אני מתכוון מעבדה עם טכנאים אמיתיים. לא סתם טכנאי פנטיום 4 מעפנים שיודעים לפרמט ווינדוס ורק להחליף חלקים, אני מדבר על מקצוענים.. כאלו שבעיות איתור חלק פגום \ איטיות בלתי מוסברת זה משחק ילדים בשבילם, וכמובן.. שהבדיקה תיהיה חינם (תיקון, אני לא צריך לתת להם לתקן, אני רק רוצה לדעת על הבעיה) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי היום בנקודת אורנג' תוכנית חיילים וקיבלתי מכשיר מתנה דור 2.5. ציינתי בפניו שאני לא מעונין באינטרנט. ביקשתי בפני המוכר שיראה לי את הקטע לאיזה חבילות אני מחובר, ולא הופיע שם אינטרנט כיוון שהוא לא ירד מספיק - בכוונה. צירפו אותי לחבילה של 30M ב23 שקל!!! גיליתי את זה הרגע בטעות! מה עושים במצב כזה :s07: :s07: :s07:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-