כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …
-
שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום משהו כאן מוכר אולי חזיזים או נפצים סופר טייגר או רמדאן או איזה משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מועדון או מסיבה טובה לצאת עם חברה שלי בערב השנה החדשה, יש המלצות? אנחנו מהמרכז בני 26.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים חשתי צורך להעלות חיוך אצל מי שפיספס את הלהיט מהפרק האחרון של ארץ נהדרת . . . http://www.youtube.com/watch?v=tWC4-nCZ7G4&feature=player_embedded#!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת YES מציעה לנו מכשיר וידאו משוכלל המסוגל לעשות שלל פעולות שונות. מה שמרתיע אותי הוא תג המחיר (2500 ש"ח בערך + 15 ש"ח דמי שימוש חודשיים). מה אתם חושבים על המחיר? האם הוא יירד? האם הכבלים מסוגלים לתת תחרות בנושא? ורשמים (למי שיש את המכשיר).
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברה ביפן פיתחה Mech (למי שלא מכיר- טנק הולך)! http://www.sakakibara-kikai.co.jp/products/other/LW.htm אחד הדברים היותר מאגניבים שראיתי בזמן האחרון
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם מישהו העלה לדיון קובץ PDF של תשובות מצחיקות שאנשים כתבו במבחנים... ואין לי מושג איך לחפש את הקובץ הזה.. אם מישהו יודע בבקשה שיעלה את הקובץ או תמונות בסגנון לדיון! משהו בסגנון הזה-
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://147.237.72.184/tahbura/ > מצד אחד זה נכון, מצד שני אנו מצטיירים פה כעברייני תנועה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים). הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-