עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. היי, ראיתי את הסרט TITAN AE והשגתי את השיר COSMIC CASTAWAY של ELECTRACY, אבל כשהשגתי אותו שמעתי שהוא שונה ממה ששומעים בסרט עצמו. לזמר בסרט יש קול שונה, השיר קצר יותר ולדעתי יפה יותר מהמקורי. אתם אולי יודעים במקרה איפה אפשר לקנות/להשיג אותו (את מה ששומעים בסרט, לא את המקורי)? תודה רבה (זה שיר מהמם, לפי דעתי, במיוחד בגירסה של הסרט)!

3. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by miaoo673,

אם למישהו יש איזה קצה חוט, תרגישו חופשי לעזור. [attachment deleted by admin]

6. Started by jj516,

אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by OR007,

מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by Dima67,

אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. Started by OR007,

ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. שלום לכולם, במחשב ה-386 שלי, הייתה לי תכנת ציור 256 צבעים, בשם SPLASH! (הסימן קריאה הוא חלק מהשם) התוכנה נוצרה ע"י חברת Spinnaker Software בשנת 1988 אישית השתמשתי בה הרבה כשהייתי ביסודי בכיתות ד'-ו' (זה יוצא בסביבות 1992 בערך) עד שנדפק לי ההרדיסק (8 מגה !) מאיזה וירוס (נדמה לי שזה היה צ'רנוביל) ונשארתי בלי מחשב עד כיתה ח'. תוכנות ישנות, שכבר לא נמכרות - נקראות ברשת בשם "abandonware" (נטושות) ויש אתרים רבים שאוספים משחקים בעיקר, אבל גם תוכנות ישנות שכאלה. לצערי לא מצאתי את splash! בשום מקום ברשת להורדה, חיפשתי במנועי חיפוש רבים מלבד גוגל, ואפילו במנועי חיפוש מיוחדים, ל"אינטרנט העמוק" (כדוגמת http://turbo10.com/index.html ) מצאתי אתר של בחור בשם דן, שאוסף תוכנות ישנות, שם …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. אודה לעצה ממי שמתמצא, בעיקר ממי שרוכש הרבה מ-EBAY. בהמשך לת'רד המקורי, אני מעוניין לרכוש את אחד מהפריטים הבאים: http://goo.gl/SwyT http://goo.gl/B7NF http://sn.im/1bsrbm 1. אשמח לדעת האם לדעתכם מדובר במכירות שנחשבות "בטוחות"? 2. מה היתרון בתשלום דרך פייפאל? יש סיכונים/סיבוכים נפוצים או שפשוט לשלם עם כרטיס אשראי בינלאומי וזהו? 3. יש לכם טיפים נוספים? תודה מראש, גונן.

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  24. שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.