עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Dima67,

אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by OR007,

ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. שלום לכולם, במחשב ה-386 שלי, הייתה לי תכנת ציור 256 צבעים, בשם SPLASH! (הסימן קריאה הוא חלק מהשם) התוכנה נוצרה ע"י חברת Spinnaker Software בשנת 1988 אישית השתמשתי בה הרבה כשהייתי ביסודי בכיתות ד'-ו' (זה יוצא בסביבות 1992 בערך) עד שנדפק לי ההרדיסק (8 מגה !) מאיזה וירוס (נדמה לי שזה היה צ'רנוביל) ונשארתי בלי מחשב עד כיתה ח'. תוכנות ישנות, שכבר לא נמכרות - נקראות ברשת בשם "abandonware" (נטושות) ויש אתרים רבים שאוספים משחקים בעיקר, אבל גם תוכנות ישנות שכאלה. לצערי לא מצאתי את splash! בשום מקום ברשת להורדה, חיפשתי במנועי חיפוש רבים מלבד גוגל, ואפילו במנועי חיפוש מיוחדים, ל"אינטרנט העמוק" (כדוגמת http://turbo10.com/index.html ) מצאתי אתר של בחור בשם דן, שאוסף תוכנות ישנות, שם …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. אודה לעצה ממי שמתמצא, בעיקר ממי שרוכש הרבה מ-EBAY. בהמשך לת'רד המקורי, אני מעוניין לרכוש את אחד מהפריטים הבאים: http://goo.gl/SwyT http://goo.gl/B7NF http://sn.im/1bsrbm 1. אשמח לדעת האם לדעתכם מדובר במכירות שנחשבות "בטוחות"? 2. מה היתרון בתשלום דרך פייפאל? יש סיכונים/סיבוכים נפוצים או שפשוט לשלם עם כרטיס אשראי בינלאומי וזהו? 3. יש לכם טיפים נוספים? תודה מראש, גונן.

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. בחור אחד מוכר לי בהזדמנות מכשיר כמעט חדש במחיר פגז: NOKIA 6210 ב 450 ש"ח + שתי סוללות דקות - כבל שמתחבר למחשב - מטען (יש לי) צבע כחול כהה. אז מה אתם אומרים עסקה כדאית?? חוץ מזה שמעתי שאפשר להוריד אליו כל מיניי יישומים מעניין איזה... מישהו יודע?? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udist,

אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by aleXtazi,

היי שלום לכולם אני צריך פרויקט באנגלית בקרוב יש לי מתכונת ואפילו לא התחלתי אם למישהו יש פרוייקט מוכן והוא כמובן מוכן לתת לי אותו אשמח מאוד ותמליצו על נושא מעניין וקל לעשיה של פרויקט כזה אולי בסופו של דבר במיקרה ולא יהיה לאף אחד יעשה לבד תודה

• 7 תגובות
    • 15.7k צפיות
  18. אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. אני עושה מחר את השאלון הראשון בהיסטוריה [ממ"ד] של כתה י'... אני זקוק ללינקים לשליפים מועילים להדפסה. תודה מראש.

• 58 תגובות
    • 7.1k צפיות
  20. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Funkyzord,

מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. היי, אני חייב להתחיל ללמוד ולתרגל מתמטיקה ויש לי בעיה לא קטנה של סדר וארגון בעובדה עם דף ועט. זה מאט לי את קצב העבודה, קוטע לי את חוט המחשבה וגורם לי לטעיות ובלבולים מיותרים בהחלט. בלי קשר, כל דבר שאני עושה אותו בעזרת מקלדת ועכבר אני פשוט מצליח לעשות טוב ובאופן יעיל ומהיר יותר משמעותית :EmojiSmiley-51: ברור לי שאני חייב לשפר את המצב שלי כי בסופו של דבר המבחן יהיה על גבי דף, אך בכל זאת כרגע אני בלחץ מטורף של זמן. לכן חשבתי לבטל את הפאקטור הזה ולהתמקד נטו בחומר עצמו וטכניקת עבודה לפתרון. מחפש מעיין תוכנה למחשב עבור מתמטיקה שפשוט תחליף לי את המחברת המשובצת. אני רק מדגיש שאני לא מחפש מחשבון ממשואות שיגלה לי את התשובה ויציג את הדרך (למעשה יעשה בשבילי א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מכיוון שהפלאפון לא נושא מערכת הפעלה כמו windows mobile ודומותיה, אני צריך תוכנה שהפלאפון יוכל להשתמש בה לקריאת קבצי PDF, אם יש כזאת. אני בעצמי לא הצלחתי למצוא משהו שמיש. תודה בכל מקרה. (סליחה אם הת'רד לא מיועד לכללי. התלבטתי איפה לשים אותו והנחתי שתעבירו לפורום המתאים אם לא מתאים)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. אל תשאלו למה. תודה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.