כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מצאתי מצלמה דיגיטלית(עם מארז צלילה קבור בחולות) של טייס מטייסת 107 ואני רוצה להחזיר לו אותה. אם מישהו מכיר טייס\חייל וכו' מהטייסת בבסיס חצרים שישלח לי הודעה פרטית ואני יתן כמה תמונות לזיהוי. (אני רק צריך את השם של הטייס, אני לא מתכוון להעביר את המצלמה לאף אחד אחר חוץ ממנו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נקבל את הציונים של בחינות הגמר? י"ד נגמר לפני מלא זמן.. אני רוצה את הדיפלומה הארורה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://en.thisbitch.info/?id=5e5416281dd63b19dfc3233b2e14d86d שווה הצצה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם בין 8 ל-14 ליבות עיבוד וכרטיסי מסך מדור ה-Vega של AMD, אחד ממחשבי ה-All-In-One העוצמתיים ביותר בעולם מתחיל להגיע אל החנויות. רוצים לנסות ולנחש כמה יעלה בארץ? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ולא מצאתי תמונה של איגלו (בית מקרח בו חיים האסקימוסים). אל תחשבו שהתחרפנתי ;D, פשוט אני צריך את זה לעבודה שאני מגיש מחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב לנער המתבגר שלנו IMAC שמלאו לו 14 שנים,מי יתן וימשיך להיות כמו שהוא ;D אה ד"א לא שחכנו אותכם BigT , xzibit ,Decktor,SlimShady מזל טוב לכולם :dance:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חבר שלח הודעה פרטית: http://vinozlomekvavra.cz/system/fb/?a=F0F2EFE6E9ECE5AEE1EBAEE6E1E3E5E2EFEFEBAEE3EFEDAFF6B2B2B8AFB1B0B8AFB6B0AFF1B1B3B2B9B5B8B8B1B6B7DFB3B2B0B2AEEAF0E7&b=D4E1ECA0CEE5F4E1EEE5EC&v=07&s=fb מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה ,רציתי לדעת עם מישהו ניסה להתקין ,העם בכלל שווה להתקין את התוכנות הנ"ל . http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516053&sid=130 :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
;D לכול הג'ובניקים של HWzone ;D חפשן החפשן ( או בשמו המדעי: The Jobnick ) הינו קל"ב ממשפחת הקבניסטים. נפוץ ביערות השק"ם שבאיזור המרכז (צריפין, תל-השומר, קרייה). תוחלת החיים של החפשן הממוצע נעה בין כמה שבועות ( במקרה הקיצוני חודש/חודשיים וחצי טירונות ) ל-3 שנים, אבל בד"כ מחזיק מעמד רק עד שנה, וגם זה יותר מידי. ניזון בעיקר מפחיות קולה, ומשאיר אחריו בדלים רבים של סיגריות. החפשן כמעט ולא נע, ופעולותיו מסתכמות בכלום. רוב הזמן איננו בתעסוקה, נדיר לראותו זז, וגם זה רק כדי לעשות את צרכיו ( לעיתים גם לזה אין לו כח ). ניתן לזהותו בד"כ במצב של השענות זרוקה ורדומה על עץ, כשהוא מאופיין במשקפי שמש של טייסים ( רצוי מתוצרת "רייבן" ), לרגליו כפכפים והוא ישן שינה עמוקה, שזה בערך …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסירטון הזה תוכלו לראות באמת את הכוח שיש לה בDRAG . מומלץ לשים לב למד הסל"ד והמהירות . בבקשה , מקווה שתהנו (גם מי שחושב שזו היא סתם הונדה ערסית או כל השמצה אחרת) http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1MCLWOA8FRJ2C0AZ8KCRVTDMWF כפיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-