כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי את המכשיר הזה גרסת המכשיר: LYA-L29 אני עדיין על גרסת אבטחה של January 1 2019 מישהו יודע מה מדיניות של huawei לגבי עדכוני אבטחה ותוכנה לסדרה הזאות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aw97QQmPDpc אחד הקורעים... "את יצור קטן ולא סקסי" עלק... איזה איש מעורער נפשית חחחח אבל יש לו יציאות ממש מצחיקות מנחם לכוכי: "את אפילו לא יודעת למי דיברתי" כוכי: "נכון, אני טיפשה" מנחם: "את לא טיפשה, פשוט לא ממש מפותחת"
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/death_sabotage.asp
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מפה הולך למופע המוטורי הזה? הולך להיות שם אופנועי שטח וג'יפים ענקיים (Monster Truck) שעולים על מכוניות... זה ב-28 ליוני באצטדיון רמת-גן. פרטים לגביו פה: http://www.leaan.co.il/show.asp אני כמעט על בטוח הולך לשם, לא רואים דברים כאלה כל יום!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בדיוק עכשיו סיימתי תפרק האחרון של העונה הרביעית כל השבוע אני חורש על הסדרה זה ארוך... בכל זאת עד שחשבתי שמשהו מסתדר זה נהרס וכמעט קיבלתי התקף לב.... מישהו יודע באיזה תאריך תצא העונה החמישית?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנורות מחוברות לדימר / עמעם. התאורה מרצדת. במי האשמה בדימר או במנורות. הערה: המנורות מסוג dimmable
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה מראש העיפו אותי מהשיעור בגילל חולצת בית ספר והחלטתי להישאר בבית ולהביא לחראות האלה אישור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק). ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19 אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-