כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אין מילים בפי... פשוט אין מילים...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.. מה יותר מהיר 100 קמ"ש או 100 קמ"ש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
heya מישהו מכיר אתרים (עדיפות לישראלים) בנושא שיפור מכוניות ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי לכם אני יפרסם רשימה של חנויות שאיתם יבואן סי.די.לוג,עובדים איתם... ירושלים: אלוף מחשבים תל-אביב: ענק מחשבים דרום,באר-שבע: מימד אחר באזור הצפון,קיסריה והסביבה: ברנד בוקס כל החנויות שהזכרתי כאן,נילקחו ממה שהיבואן אמר לי. הוא לא אמר לי טלפונים של היבואנים,אני מניח שכל אחד יכול ליצוא את הטלפון של החנות הרצוייה לו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מהעבודה נייד ומעונין למכור את השולחני שלו. כמה הוא יכול לקבל עבור המפרט הבא: מעבד AMD 4600X2 לוח ג'יגה בייט GAMA69VMS2 דיסק קשיח סיגייט 250GB 16MB זכרון CEON 2GB DDR 2 800MHZ כרטיס מסך GF8500GT 512MB צורב SATA LG DVD X20 ספק כח 12CMF 450W EZ COOL יש עדיין אחריות של כחצי שנה על הלוח והספק עוד כשנתיים וחצי על הדיסק קשיח זכרון ומעבד "לכל החיים" כמה אפשר לקבל על המערכת הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי). אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות. א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2? ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר? ג - איזה חברות נחשבות אמינות? ד - ראית…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/34665
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים? למה אין סיקורים שלהם בשום מקום? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:
-
עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הייתי בקניון והסתפרתי פתאום נכנס איזה אחד חבר של הספר וסיפר לו על איזה סרטון שהוא ראה של הצונאמי שצולם במקרה מלווין. בסירטון רואים מישהו עושה ג'ט סקי במים ובא הגל ולוקח אותו עם עוד כול מיני דברים בבקשה למי שמכיר שיתן לינק.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתחילת ינואר השנה הזמנתי רכיב מוזל (מעודפי ההחזרות המחודשים), מיבואן גדול לציוד-מחשב בארץ, שנמצא במיקום-גיאוגרפי שהנו מרוחק-יחסית. בגוף ההזמנה, שנשלחה כמקובל אצלי, באמצעות הדוא"ל, כתבתי במפורש : "אציין כי הזמנה זו מיועדת בעיקר לשיריון הציוד בעבורי, שהרי מלאי קבוע ממנו איננו זמין בחברתכם", ובנוסף ציינתי כי ברצוני : לשלם באמצעות כרטיס-אשראי (שאת פרטיו צירפתי), ולהגיע לאיסוף ההזמנה בעצמי. ההזמנה הוכנה לאיסוף (כולל חיוב כרטיס-האשראי בסכומה) למחרת היום. כשבועיים לאחר מועד ההזמנה, יצרה עמי קשר האחראית על המשלוחים, ובשיחתנו סוכם כי אשתדל למצוא פתרון לאיסוף הזמנתי בהקדם - ותו לא. בתחילת פברואר שלחתי, באמצעות הדוא"ל, הזמנה נוספת, וביקשתי "להעמיס" על המשלוח גם את ההזמנה הקודמת, אך …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-