כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שאסור לשתות מעל 3 פחיות ביום. זה נכון? יש איזה סכנה או שאפשר לשתות את זה כמו מים? פעם שמעתי שמישהו מת לאחר ששתה כמה פחיות ביום אחד. זה מלחיץ אותי כי אני שותה הרבה כאלה כי זה הדבר היחיד שבאמת עוזר לי להרגיש עירני וללמוד, אחרת אני נרדם על הספרים.
-
- 66 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם להשקיע את הכסף עכשיו או מאוחר יותר אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי, אז יוצא שמחר אני צריך להיות בדיזינגוף סנטר בת"א. מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגיע לשם? באיזו תחנת רכבת בת"א לרדת, ומשם מה הלאה? לאן ללכת ואיזה קו אוטובוס לקחת?
-
- 23 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניים לרכוש כיסא נוח לשבת מול המחשב..חשוב שיהיה לו ריפיוד לידיים,עד 300..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי איפה כדאי לקנות... איזה חנויות מחשבים מומלצות בשירות טוב, מחירים וחלקים טובים? ואם כבר דודה שלי טסה- אולי עדיף לקנות בדיוטי פרי חלקי מחשב או בכלל בחו"ל... ובקשר לדיוטי פרי, מי שיודע: 1. אם קונים ציוד בדיוטי פרי,הוא נשאר בשדה התעופה ואז לוקחים- מקבלים את זה לפני בדיקת המכס? 2. בדיקת המכס זה כשעוברים בקו האדום או הירוק? 3. לוקחים מכס רק על מוצרים שהם סגורים הרמטית? 4. אם מישהו פה עובד בדיוטי פרי, אפשר לקבל עזרה בקשר לדגמים שיש שם? 5. מה שווה לקנות בדיוטי פרי? תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-