כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר להפתעתי נכנסתי לחשבון דואר שלי ופתאם דף הכניסה שלי הופיע בעברית. נכנסתי להגדרות החשבון ונוספה אפשרות לבחור את שפת הממשק כעברית. לי אישית האופציה לא חשובה, אך אני מכיר אנשים רבים שלא משתמשים ב Gmail רק בגלל זה. אז בבקשה, אין ספק שגוגל מפתיעים כל פעם מחדש. עריכה: שיטוט קל ב YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257148,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לזה בפייסבוק? להוסיף חבר בזמן אישורו בקלות ומהירות לחבר סוג ב. הוא לא יוכל לראות כל מה שכתוב בוול, פרטי יצירת קשר וכדומה.. בקיצור כמו שהוסיפו עד עכשיו חברים רק בגלל המספר. עכשיו זה יהיה יותר נוח. אם לא קיים מישהו מתנדב לעזור לי לתרגם את זה ולשלוח?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בכללית ולא מרוצה מהשירות שלהם (בגלל כל מיני בעיות שלפחות כרגע מעדיף לא לחפור לכם עליהם, אבל אם תרצו אשמח לפרט בתגובות לאחר מכן) האם שווה לי לעבור לקופת חולים אחרת או שבעצם כולם אותו ח*א. תודה מראש על העצות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World מזל שלא נתקע לו המחשב בזמן הטעינה LOL :lol:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתגע מרוב שיעמום אני פשוט שונא את יום שבת!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם) עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם. היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/34665
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* אחרי שהבנת שיש לך פנצ'ר ולא מצפצפים כי מתחילים איתך, אותתי ימינה, תשתלבי לנתיב הימני ועצרי בשוליים * יופי, גילית שהאיתות פועל מאז שיצאת מהחניה * עכשיו תשתלבי לנתיב הימני * עכשיו את יכולה * כן עכשיו, הוא עוד רחוק * פספסת, תנסי עכשיו * נו יש לך מלא זמן! * יופי הגענו לשוליים, תרימי המברקס וכבי את האוטו * אם את לא מצליחה להרים את ההמברקס, זה בגלל שהוא היה כבר למעלה, תשאירי אותו ככה. (תדאגי בהזדמנות שיבדקו לך את הבלמים) * לבשי את האפוד הזוהר * לא, זה לא משמין אותך * נשבע נו * את לא יכולה בלי * אבל את חייבת * את יפה בכל מקרה * נו אני לא סתם אומר * לא אל תבכי, את יכולה להוריד אותו כשתסיימי * יופי * תפתחי את התא מטען * תסגרי את המכסה מנוע, התא מטען מאחורה * תוציאי את הג'ק,המפתח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שפה בפורום העמודים של כל דיון הם קצרים למדי וכך נוצר מצב שכאשר דיון מתארך רצף הקריאה נקטע והנוחות פוחתת ולכן אני מציע שגודל העמודים ישונה ל20 תגובות כדי לשפר את הנוחות ואת רצף הקריאה וההבנה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-