עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

זה כדאי (לא לילדים מתחת ל18 ) the white niga is Cool... 8)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Black Knight,

שלום בתחילת החודש הבא אני אמור לקבל משכורת על עבודה שעבדתי בחופש, ואני רוצה לקנות טלויזיה בחדר.. אני לא מחפש משהו מפוצץ.. חשבתי על משהו רגיל.. 21" בערך. יש לי כבר את השקעים בחדר, ככה שאני רק צריך לדאוג לטלויזיה עצמה + המבנה הזה שמחזיק אותה למעלה (היא לא תהיה על שידה או משהו דומה). יש למישהו רעיונות על טלויזיות נורמליות + המבנה הזה במחיר שלא עובר את ה800-900 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by koko0,

פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה חדשה אשר בחלקה יש לי שעות לא מעטות ללא עבודה כמעט וגישה למחשב פשוט עם אינטרנט. אז כמובן שאפשר לראות סרטים וסדרות או סתם לשוטט באינטרנט... אבל חשבתי אולי איך לנצל את הזמן הפנוי הזה בצורה יותר מועילה ופורייה וללמוד משהו דרך youtube או לצפות בהרצאות ב TED שכמה שרציתי לא יצא לי עד עכשיו, או אולי לקרוא ספר (אני לא אוהב סיפורים אלה ספרי ידע כמו ספרים פסיכולוגים\כלכליים\מדעיים). אשמח אם תשתפו אותי בדרכים נוספות שאוכל לרכוש ידע דרך אפיקים נוספים או המלצות על הרצאות ב TED, קורסים טובים ב Youtube או ספר טוב... תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DXT,

היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם) עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם. היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Teknik,

שלום, יש לי אופניים חשמליות עם סוללה 36V אך אין מטען. ואני מתקשה למצוא מטען מתאים(מצורף תמונה) או יותר נכון במחיר נורמלי. -מה שמצאתי זה 250 ומעלה (לפני משלוח) . וגם לא הכי נוח לממש אחריות במידת הצורך - זה עוד תשלום למשלוח וזמן המתנה של המשלוח הלוך וחזור + זמן הטיפול. רוב המטענים בשוק הם עם 3 פינים בפנים(מצורף תמונה). לאחר בדיקה הפין שאני צריך במטען הוא 5.5x2.5 מ"מ (שזה למעשה קיים בהרבה מחשבים ניידים - לנובו, טושיבה, אסוס, פוג'יטסו ועוד) ומטען הנפוץ עם ה 3 פינים (שהכי זול שמצאתי זה 180 ש"ח והחנות ממש קרובה לבית !). 1. האם אני יכול לחתוך את הפלאג המקורי ולשים את הפלאג המתאים? לפי הציור עם ה 3 פינים, יש שני מינוסים…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MishaK,

אל תבהלו..

16. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312794,00.html מכשיר מגניב

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

זה רק אני או ש techtv הפך בכמה חודשים האחרונים להיות חרא של ערוץ בלי שום תוכן מעניין התוכניות היחידה הנורמלית שם היא screensavers אבל גם היא ממוחזרת ולא מראים כבר את השידורים החדשים איפה נעלמו techlive xplay והתוכנית הזאת עם כל הגדגטים הכי חדשים (לא זוכר את קוראים לה) ואפילו call for help המעפנה . עכשיו יש שם תוכניות ישנות יבשות ומשעממות!!! צריך לעשות בקשר לזה משהו נשארי ב yes המחורבנים האלו רק בגלל הערוץ הזה כי היה שם תוכניות נחמדות עכשיו הכל זבל , ומיחזור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד, ולקראת כך פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס דביט (דירקט, ללא אשראי). שמתי לב, שהספרות על הכרטיס מודפסות בפשטות, ולא מוטבעות כמו בשאר כרטיסי האשראי ה"רגילים". בנוסף, העבודה שלי כוללת התעסקות מרובה עם אמצעי תשלום, ואני בא במגע עם הרבה כרטיסי אשראי, וכמובן אני רואה את המגמה של כרטיסים מודפסים לנוער וצעירים. יש לזה סיבה מסויימת? מה תפקיד ההטבעה מלכתחילה? תהיית off-topic רנדומלית שלי...

21. טוב, הסיפור מתחיל ככה- לפני 4 חודשים החלטתי שאני חייב מצלמה דיגיטלית, ואחרי שעבדתי כמתקין קופות רושמות לכמה חודשים גם היה לי הכסף לבזבז אז התחלתי לעשות חיפוש אחר המצלמה הדיגיטלית האידיאלית בשבילי לאחר שבוע של בדיקות וקריאה של מאמרים (וכמובן שאלות בטכנו) הגעתי למצלמה הזו: Canon PowerShot A85 וגם מצאתי אותה במחיר מאוד נוח של 1200 ש"ח (כאשר ראיתי אותה בחנויות אמיתיו ב 2600 וב 2400 אופיס דיפו ועוד איזה שהוא מקום ששכחתי את שמו כרגע) אז חיפשתי בZAP אחר המקום המוצלח ביותר לרכוש ממנו את המצלמה ומפני שכבר קניתי כמה וכמה פעמים ב P1000 החלטתי להישאר עם החברה שעד עכשיו לא עשתה לי בעיות גם הזמנתי ביחד עם המצלמה כרטיס זיכרון של 256 מגה, כי איזה מצלמה של 4MP יכולה לחיות עם 32 מגה …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי נתנו לנו להכין עבודה שתהווה 40% מהציון הסופי, אז החלטתי להכין הכל היום ככה לא יהיה לי זיעורים לחופש. הכנתי הכל אך נישארו לי 4 שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה 0חיפשתה גפ באינטרנט) אז השאלות ככה: 1: מי שלא ראה אותה, לא ראה כמותה מימיו (15 אותיות) 2:ניסוך המים היה מנהג שנועד לבקש שנה _____ (5 אותיות) 3:ביום זה מסתיימת מצוות הישיבה בסוכה, וגזר יופ הדין שלכיפור נחתם ונקבע (9 אותיות) 4:ממנהגי סוכות שבית המקדש היה קיים, קשור למים כמובן (9 אותיות) תודה מראש לעוזרים!!! INSTALL עריכה: הצלחתי את 4 זה ניסוך המים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום .. ברצוני להזמין כמה מוצרים מחו"ל (ארה"ב) מאתרי אינטרנט כדי שאוכל לשלוח את זה לאח של גיסי שגר שם... ושהוא יביא לי אותם... כידוע רוב האתרים בחו"ל לא תומכים בכרטיסי אשראי בנלאומיים.. ושמעתי שהפתרון הפשוט ביותר הוא חשבון ב PAY PAL אז ככה... יש לי כמה שאלות... 1) מה העלות של פתיחת חשבון כזה ? 2) אני פותח אותו עם כ.אשראי של אחותי אבל רוצה שזה יהיה רשום על שמי אפשרי ? 3) האם כל האתרים מכבדים את זה ולא עושים יותר מדי בעיות ? 4) אין מצב שירמו אותי ואני אמצא את עצמי מסובך עם כמה גרוזינים צהובי שיניים ? 5) מישהו כבר ניסה את זה כאן ? הכל הולך חלק ? 6) איך מתחילים ואם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים