כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אחרי כמה פעמים ששלחו וברוב רשלנותי לא שלחתי, הגיעה מנילה חדשה. אני רוצה לשרת במגב או ביחידת בתי הסוהר (בלי כל מיני ליצניות בבקשה) פרופיל 97 וקב"א גבוהה יצא לי אני מאמין, מה אני צריך לסמן?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר לביתן חיל הים בתל השומר ב-8 בבוקר. אני מגיע מחיפה. התכנון הוא להגיע לת"א מרכז (רכבת) ומשם לקחת אוטובוס. אני יודע שיום ראשון בבוקר זה סיוט ולכן אני רוצה לדעת מתי הכי טוב להגיע. התוכנית כרגע היא להגיע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6:11 דקות ומגיעה ב-7:08. אם אני לוקח בחשבון איחורים ברכבת, נניח שאני מגיע לת"א בשעה 7:15. משם אני צריך לקחת אוטובוס, לפי מה שהבנתי קוים 70 ו-64 של דן טובים לי. האם 45 דקות זה מספיק, בהנחה ואני צריך לחפש את התחנה, ללכת ברגל מהתחנה של תל השומר לביתן חיל הים (ואין לי מושג מאיפה לאיפה אני צריך ללכת אבל הש.ג בטח יוכל לעזור לי) והפקקים של הבוקר (ובמיוחד ביום ראשון)? אחרת אני צריך לקחת רכבת שיוצאת ב-5:40 ומגיעה לת"א ב-6:45.. אפשרות אחרת היא אוט…
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש השאלות שלי קשורות לדיסק קשיח. SEAGATE 500GB 32MB יש לי מספר שאלות בנוסע מתחומים שונים. אז ככה איזו שיטה להתקין את הווינדוס על הדיסק קשיח? FAT או NTFS או לפחות מה ההבדל ביניהם... מה השוני בין אחד לשני... נ.ב המחשב שלי למשחקים. איך אתם ממליצים לי לחלק את הדיסק קשיח מבחינת האחסון? אני הולך להוריד ולהתקין הרבה משחקים כבדים, האם לחלק את הדיסק קשיח למספר כוננים או שניים או פשוט אחד? לפי ההצעה שלכם תנו לי בבקשה כמה תכולת לכל כונן. שיהיה נוח ולא יפגע במהירות. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא להעלות תמונות מעל 3 מגה רוב התמונות במצלמה החדשה בסביבות ה 4 מגהבייט לתמונה. PICASA לא מאפשר PHOITOBUCKET גם כן IMAGESHACK ממש לא. אם זה אתר עדיף שיהיה בסגנון פיקאסה(מאפשר להעלות אלבומים) המצלמה זה SX100
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=//1311276
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המורה ה&$&@()*&$) שלי לספרות נתנה לי 85 בספרות וברטוריקה (מי שמע על מקצוע דבילי כזה ), וגם קיבלתי 85 באנגלית. מתמטיקה, צרפתית, פיזיקה, הסטוריה, כימיה-100הממוצע זה 95 (בול)
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות של חברת סנהייזר (בארץ עולות בסיב ה-200 ש"ח). יש לי אפשרות לקנות אותם בלונדון, ורציתי לדעת אם זה כדאי... איך המחירים שם... ולמי שלא מבין למה הנושא הזה ב"כללי"- אז זה כי הדיון הוא על כדאיות קנייה בלונדון- לא האוזניות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני ממקסס ומתעסק עם מוזיקה בתוכנות מחשב וקצת נמאס ולא יוצא נוח אני מחפש עמדת DJ(בעבר* לפני שלוש שנים* הייתה עמדה המחיר טוב אבל כמובן שעבר זמן ואני מחפש עמדה עם שתי דיסקים וקורא צרובים(MP3) אפשרות לסקראצים ואפקטים תקציב 1500-1700 מדובר על עמדה ביתית ולא למסיבות ככה שלא צריך להגזים וגם עמדה נחמדה במחיר פחות מ1500 ש''ח תתאים תודה לכולם איני מתמצא בעמדות DJ
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש מסיבת סוף שנה במועדון בשם הצ'אי... ודיברתי עם אחד מהייחצנים ושאלתי אותו אם אפשר לצאת ולהכנס מתיי שרוצים.אז הוא אמר שיש מצב שלפניי 1\2 לא נותנים לצאת, זה תלוי כבר במאבטחים.... זה הגיוני?זה חוקי? כי יש לי בעיה עם להרגיש כלוא... אני צריך לדעת שברגע שאני רוצה אני יוצא מהמועדון.... :
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי דילמה רצינית אני רוצה לדעת איפה כדיי לשים את המחשב על השולחן או על הריצפה עכשיו הוא על השולחן .. זה לא שאני כ"כ צריך את המקום זה יותר שיקולים של מראה וטמפ' של המחשב.. למארז יש מאורר ציבעוני מאיר ודלת שקופה ובקרוב אני מוסיף לו קטודות .. תמונה של החדר :
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בלפטופ בבי"ס וכמובן שיהיה ממש מושלם אם יהיה אפשר לקנות את הספרים כקובץ/קבצים. הרי אחרי הכל זה ברור שכל ספר לימוד היום עובר עריכה ובמקור הוא קובץ, השאלה היא האם היו מוכרים דבר כזה (בעיה של זכויות יוצרים בעיקר). בכל אופן, יש כבר חייה כזאת - רכישת ספרי לימוד בפורמט PDF?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-