כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
רוכב על: ימאהה אקסיטי 250. צריכת דלק ממוצעת: 24 ק"מ לליטר.
-
- 83 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
חחחחח זה לא פגיעה בזכויות או משהו נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קודם כל מזל טוב לאלה שסיימו ללמוד, תתחילו להינות לעבוד מי שמתגייס שיהיה לו גיוס קל ובהצלחה, בהצלחה גם לאלה שהולכים לעתודה. כמו כן מזל טוב שאלה שעוד שנה עברה להם, בהצלחה בשנה הבאה! תהינו!
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה ? [br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 13:48:02 מצאתי למי שרוצה http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=675&parentid=424
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3089763,00.html סוף סוף!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שלישי ה15.7 יתקיים מפגש הפורום שלנו. המפגש יאפשר לנו להיפגש לראות את אלה שמסתתרים מאחורי המקלדת, ולראות את אומני המודינג, הסאונד, התצוגה, הOC, וכולי...(אם יבואו) אז ככה: -כולנו נפגשים ב 15:00 בטיילת חיפה שבמגדלי עזריאלי בת"א. -נתרכז כולם בטיילת, נשב נדבר קצת, נציג אחד לשני דברים מעניינים שהבאנו. -נאכל ארוחת צהריים-ערב בקניון. -נעשה משהו כיף כולם ביחד(או כדורגל עם הרדיסק מעפן כמו פעם קודמת, או חשבתי על לצאת לסנוקר או באולינג...) -נצטלם קצת. -נחזור הביתה... עכשיו כמה דברים: -יהיה מאוד נחמד אם כל אחד יביא גאדג'ט או פריט קטן להציג לנו... אוזניות נגנים רמקולים או כל דבר הקשור לפורומים שלנו יתקבל בברכה... ויהייה עוד יותר נחמד, אם תביאו כמה דברים שאתם לא צריכים ובא לכם ל…
-
- 81 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים, ובדו חוגי לתקשורת אינטראקטיבית. באחד הקורסים בכלכלה-שיווק דרך האינטרנט (או במדיה דיגיטלית) יש לנו עבודת גמר על נושאים שנבחרו. אני בחרתי לעשות עבודה על פרסומות במשחקי מחשב, כאן אבקש עזרה מחברי הפורום: אם מישהו יודע או נתקל בפרסומות במשחקי מחשב מסוימים נא נא הבהירו את עיניי : *הבחירות המובנות מאליו הן- משחקי ספורט (מרוצים/כדורגל/כדורסל) בהם יש שלטים של חברות ספונסרים וכו'... *עוד דוגמה שצדה את עיניי היא הBATTLE FIELD HEROES שיבוסס כולו על תזרים מזומנים מפרסומות שיוצגו במהלך המשחק.. *דוגמה נוספת היא לפני כל משחק שרשרת הלוגואים (INTEL INSIDE וכו'...) אם יש למישהו דוגמאות קונקרטיות לפרסומות (גלויות או סמויות- כשהסמויות יותר "פיקאנ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה(מפתיע נכון? לא ציפיתם!) על הרשיון הזמני(והמכוער משהו) שלי, שהוצא ב6/4/08, כתוב "נדרש מלווה עד 6/7/2008". מחר כידוע לכם, התאריך הוא השישי לשביעי 2008. השאלה היא, האם כבר מחר(כלומר מהיום בחצות) אני יכול לנהוג ללא מלווה, או שהחובת מלווה חלה גם על ה6/7/2008 ואני אוכל לנהוג ללא מלווה החל מה7/7/2008 בלבד? תודה לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-