כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ספיקו הוא שרות המספק את היכולת להתקשר ולקבל שיחות לכל סוג של טלפון ובחינם. מרגע הירשמותכם לשירות תקבלו מספר טלפון ישראלי מקומי שיהיה שייך לכם בלבד. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר טלפון מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי (ספיקופון). מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם המקומי בארץ מכל טלפון קווי או סלולרי, וספיקופון שלכם יצלצל בכל מקום בעולם בו תתחברו. במידה ואתם לא מחוברים לאינטרנט, המתקשרים אליכם יוכלו להשאיר הודעה בתיבה הקולית שלכם. ההודעה תשלח אל האימייל שלכם, ובנוסף תוכלו לשמוע את הודעותיכם באתר. אפשר להירשם רק ע''י הזמנה ואני מחלק בחינם תשאירו אימייל.
-
- 72 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יומן של כלב 8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב! 10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב! 12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב! 13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב! 15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב! 17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב! 19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב! 20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב! 23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב! יומן של חתול יום מספר 947 בשבי השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים. הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים. למרות שאני מוחה בבירור …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
:lol: (התמונה מפורום Orphaned land)
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם) ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן... cheers
-
- 44 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה, אם טעיתי אני מתנצל ותעבירו את זה לאן שצריך. אני משתמש בלינוקס (אובונטו 7.10), פיירפוקס 2.0.0.15, והתוספים הבאים: NoScript, AdBlock+, FoxyProxy, Greasemonkey, FireBug. רק השניים הראשונים פעילים באתר (לא-סקריפט וחוסם הפרסומות). הנגן פלאש שלי הוא Adobe Flash Player version 9.0.124.0. לא זכור לי שנתקלתי בבעיה הזאת לפני מספר שבועות, אני נאלץ לחסום את הפרסומת דרך ABP, וממש לא נעים שכן לדעתי אתם זכאים להציג את הפרסומת הזאת. לידעתכם.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-092706a.wvx
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חח אתם רואים אני ניכנס לחנות מחשבים לקבל הצעת מחיר הוא מביא לי הצעת מחיר מוסיף עוד 1000 שקל לא יודא מאיפה הוא הוציא אותם ואז אני שואל למה כזה יקר אז הוא אומר ועים מה אני אשלם ארנונה וחשמל חחחח....... בחנות אחרת התחילו להביא לי דברים שלא מהעולם אומרים לי שעל כרטיס מסך PALIT ישנו מאוורר של ZALMAN ב 200 שקל...התחילו לחרטט לי לא יודע מה חח התחיל להציע לי דברים שאני לא צריך ביכלל...הוא התחיל להגיד לי ש9600GT הופסק פס היצור שלו והציאו לי בימקום את ה 8800GT של PALIT עים הקירור הזה חחחח...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות רובה אויר? והאם זה בכלל חוקי בארץ הזאת? יש חנויות שמוכרים רובה אויר? תנו מידע
-
- 21 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה זה עלול לעלות? אפילו כרטיס של דקה 90. ולא צריך מלון עם כוכבים. 5 אבנים יספיק. פשוט אני וחבר רוצים לטוס לכייף קצת לפני צה"ל. ועוד שאלה, מישהו יודע כמה זמן לפני הטיסה צריך להוציא אישור? ואיך עושים את זה? רוצים לצאת ב2500 שקל גג. סוף שבוע או שבוע. בקיצור שפכו כל פיסת מידע בנשוא.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
סרטון שקצת פותח את העיניים לגבי צרכנות וכל התהליך של יצור מוצרים והרדיפה אחר הדבר החדש הבא.. http://dotsub.com/films/thestory_2/index.php?autostart=true&language_setting=iw_2597
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-