עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zombie,

אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MasterDK,

היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by J0n1,

אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

תגידו כמה מספרים צריך לסמן בטופס רגיל?

• 70 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. לפי מה ששמעת יזה יוצא ב24.. השאלה אם היום בלילה או מחר בלילה.. וכל כמה זמן יוצא עכישו פרק של פריסון ברייק..? כל שני בלילה? או כל שלישי בלילה? (בארצות הברית כמובן..)

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by Overkiller,

אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MORIDIN,

:AR15:

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אנשים חסרי בושה! פשוט מטומטים! עשו גירסה חדשה לפירסומת של חסכמים! על השניה הראשונה ההומו הקטן הזה מתחיל לצעוק! אין אפילו שניה זמן ללחוץ מהר Mute! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: זה יותר גרוע מהפירסומות תת-מודע האלה! צריך לשים את האידיוט שעשה את זה בכלא! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 50 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…

• 83 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני בארגון המורים בכל מקרה ממש מקווה שיש שביתה

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

מותר לי אני שרוט!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by masmddr,

שלום, יש למישהו רעיון איך להיפטר מדברים שנשארו מהצבא? ואני לא מדבר על דברים שאפשר לזרוק למדורה. פשוט חבר של חבר של שכן של הדודה מצא אצלו כמה דברים כאלו בבית

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

מה קורה לאתר הזה?מישו מכיר?מישהו מצליח להכנס?בפייסבוק שלהם הם אומרים ש'הממשלה' של המשתמש חסמה אותו,זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DAN,

אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by יד שמאל הנוקמת,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Proww,

אהלן. שאלה למבינים. שמעתי במידה ומישהו עושה שירות לאומי (התנדבותי, במקום צבא [בעקבות בעיות בריאותיות]), לאחר השירות יכול להיות שוטר. האם זה נכון? איך זה בא לידי ביטוי?

• 11 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4305092&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol:

20. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by ONKYO,

מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

23. Started by MoRtZkInG,

כן, זה נושא קצת "כללי" כזה וברור שאין תשובה ברורה, אבל אני מוצא את עצמי מתעסק איתו לא מעט בזמן האחרון. ברור שזה תלוי באיזה אוטו, וכמה אני נוסע וכמה נוסעים באוטו וכמה אני רוצה להוציא ואלף ואחד דברים, אבל בכל זאת - החלטתי לשתף ולפתוח לדיון. אני בן 26, יש לי כסף בבנק זמין שאני יכול לקנות בו אוטו, אבל אני מרגיש שזה לא הגיוני לקנות אוטו חדש ב-120 אלף שקל או יותר. זה נראה לי טיפשי שאם אני אחזיק את האוטו 3 שנים וברור לי שהוא יאבד משהו כמו שליש מהערך שלו - שזה יהיה 40K.... כרגע אני מכוון לתקציב של 30K+ לרכב (זה יהיה רכב ראשון שלי), ואני מנסה לחשוב האם זה הגיוני או שיותר הגיוני לעלות את התקציב עוד צפונה...

• 82 תגובות
    • 12.1k צפיות
  24. Started by Tomerico,

אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, היום התקשרתי למעסיקה שלי שהייתה לפני 3 חודשים בטענה שהיא חייבת לי 100 ש"ח (נכון שמדובר בכסף קטן אך זה עדיין כסף שיכול לשרת אותי ואני לא אוהב שמעסיקים חוסכים עליי). היא טענה שלא עניתי לטלפונים שלה ולא באתי לעבוד ביום שישי שהיה את כנס הגאדג'אטים 2009 בחודש אוגוסט (ביג בוקס ועוד...) בגני התערוכה בת"א. אני טענתי שלא אמרו לי לעבוד ביום שישי אלא רק ביום שבת וראשון. הקטע הוא ביום ראשון נשלח לי ס.מ.ס שעה לפני תחילת העבודה לא לעבוד ואני טענתי שמגיע לפחות שכר של חצי מהמשמרת על ביטול. הם טענו שהם מביאים על ביטול 50 ש"ח וגם כך אני לא באתי לכנס ביום שישי. שורה תחתונה: האם הם חייבים לי כסף על ביטול משמרת? והאם הייתה תערוכת הגאדג'טים ביום שישי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים