כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
-
שלוחים סט מקלדת ועכבר של לוג'יטאק MX5000 מחול אני צריך לשלם מע''מ או מכס משו כזה ...? אני לא מבין בזה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מה אני רוצה לעשות בחיים (יותר מידי תחומי עניין ), אז החלטתי שבמקום לבזבז את הזמן אלך ללימודי הנדסאי כמעין "מכינה" נפשית לתואר. חשבתי על תוכנה או אלקטרוניקה אבל באורט אין תוכנה אז למקרה שאלך על אלקטרוניקה רציתי לדעת איפה לדעתכם עדיף ללמוד. תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מואהאה זהו רשמית נגמרה לי השנה.... חזרתי הרגע ממועד ב' במתמטיקה שאלון 006... היה ממש קל חוץ משאלה 3 שלא הצלחתי משום מה.. יצאו מספרים מוזרים... תרגיל 1 [הספק] יצא לי שמכונה I עושה 32 ברגים ומכונה II עושה 24... תרגיל 4 היה סתם נימוקים אבל באופן כללי הנגזרת השניה התאפסה בנקודות 2 ו 3 [לפונקציה המקורית יש נקודות פיתול שם], היא הייתה שלילית בתחום בין 0 ל 2 ובתחום בין 3 ל5, והייתה חיובית בתחום בין 2 ל3... חשוב לזכור שכאשר X=0 אז גם Y=0 ככה שהיא מתחילה מראשית הצירים... השטח היה שווה 1... תרגיל 5, בסעיף א יצא לי במונה sin(B-A)*cosA ובמכנה יצא לי sinB [לא כתבתי לי את התשובות ככה שאני לא בטוח לגמרי שזה מה שכתבתי.... אבל שהשוותי עם החבר'ה וצדקתי בזה... ] בסעיף ב' ז…
-
- 89 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי היום הלכתי לקחת טופס ירוק של רישיון וגם לעשות בדיקת עניים. ואחרי שכבר סיימתי והכל אני מגלה שהוא לא רשם את השם משפחה שלי באנגלית נכון. יש לי שאלה יש אפשרות לשנות את זה (ברישיון עצמו לא בטופס) את זה בלי ללכת לשם שוב ולקחת שוב את הטופס מחדש? (עריכה: סליחה על השגיאות. עיברית זה לא ממש שפת האם שלי)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jBcj3YoXejE
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החרוז? וברצינות, אני לא מצליח להבין מה ההבדל
-
- 173 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
היום ניתקלתי בקליפ הזה 25 סצינות הרצח הטובות של כל הזמנים עכשיו רציתי ליראות את חלק מן הסרטים שם שכניראה לא יצא לי ליראות בכל קטע מהקליפ רשום מספר בצד שמאל לכל מי שמזהה סרט שהוא ראה ויודע את שמו ויוכל לירשום סצינה מספר :לדוגמה 15 זה מהסרט בלה בלה בלה...תודה לעוזרים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=24000 [br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 01:58:04 22 זה מבית השעווה ניראה לי
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא הצלחתי, יש הכנס תמונה אבל הוא פותח BROWSER רק כותה IMG שאני לא יודע מה לעשות עם זה...
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הבנתי שהתזונה של בני הנוער משפיעה רבות על התפתחותם, בין השאר על הגובה, כמה זה נכון? האם יש תפריטים מומלצים לשיפור ההתפתחות?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי ושבת שלום מנהלים אני לא יודע אם זה שייך לפורם הזה אז במידה ויש צורך לעביר!! יש לי אופציה להרכיב מחשב מכמה חלקים שיש לי בבית שהם ללא שימוש! היתי רוצה לקבל חוות דעת עם כדיי להשקיעה מאמץ בשביל לקבל תוצאות!! המשחשב אמור להיות למשחקים.. אני יודע שזה לא המחשב! אבל היה אפשר להנות מהמפרט הזה? אז ככה! זה המפרט: ASRock 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 Intel Celeron D 2.6Ghz @ 3.0Ghz S775 2GB 667HZ @ 800+HZ HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 Western Digital 250GB PSU 400W MAX 22" Chi Mei LCD DVI NEC DVD RW ND-3550A וכמובן תודה מרו…
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היום בבוקר קיבלתי email מנעה מחשבים שבו הם טוענים שהם הפכו למפיצה הרשמית של AMD Game. להלן ההודעה: האחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח. אם ניקח לדוגמא את המחשב הגיימרים החזק ביותר, Ultra Plus, ונוסיף לו 2x4850 בCF (הלוח תומך CF) נקבל מכונת משחקים מטורפת במחיר של 6500 ש"ח. שימו לב שהמפרט כולל כונן BD ורשיון חוקי לVista home premuim שלבד עולים 1500-2000 ש"ח (במיוחד הכונן BD). האתר: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=476
-
- 56 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספיקו הוא שרות המספק את היכולת להתקשר ולקבל שיחות לכל סוג של טלפון ובחינם. מרגע הירשמותכם לשירות תקבלו מספר טלפון ישראלי מקומי שיהיה שייך לכם בלבד. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר טלפון מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי (ספיקופון). מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם המקומי בארץ מכל טלפון קווי או סלולרי, וספיקופון שלכם יצלצל בכל מקום בעולם בו תתחברו. במידה ואתם לא מחוברים לאינטרנט, המתקשרים אליכם יוכלו להשאיר הודעה בתיבה הקולית שלכם. ההודעה תשלח אל האימייל שלכם, ובנוסף תוכלו לשמוע את הודעותיכם באתר. אפשר להירשם רק ע''י הזמנה ואני מחלק בחינם תשאירו אימייל.
-
- 72 תגובות
- 9k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יומן של כלב 8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב! 10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב! 12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב! 13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב! 15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב! 17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב! 19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב! 20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב! 23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב! יומן של חתול יום מספר 947 בשבי השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים. הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים. למרות שאני מוחה בבירור …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
:lol: (התמונה מפורום Orphaned land)
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-