עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-dude,

בערוץ 3,למי שמעוניין ושכח או למי שלא יודע.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by feint,

שלום, לא יודע אם זה המקום לפרסם את זה, אבל זה היה נראה לי הכי הגיוני. ניתנה לי משימה בעבודה לתכנן מחדש את חדר המעבדה שלנו הכולל בערך 12 ארונות של שרתים. חיפשתי חומר בנושא לגבי תכנון חדר שרתים אבל כל מה שמצאתי עולה כסף. יש למישהו מקור מידע טוב לגבי תכנון חדר כזה? מבחינת חשמל, קירור, כבלים שעוברים מתחת לריצפה וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by rikus,

http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by The Ghost,

אני עושה עכשיו קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת קצת פרטים על איך זה הולך להיות... כמה אתם קיבלתם? עשיתם קורס לפני? היה קשה בקורס? היה קשה בבחינה?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. ז"א אני רוצה להזמין נעליים של 65 דולר אבל המשלוח עולה עוד 20 דולר. ההגיון אומר שאין קשר לכמה אני משלם על המשלוח, אלא רק על הנעל עצמה. אם כך ההגיון אומר - כנראה שמהדינה אומרת הפוך. מה התשובה, מישהו יודע? **לפי האתר של המכס יש פטור על הנעלה והלבשה עד 75 דולר**

• 43 תגובות
    • 11.2k צפיות
  9. Started by mega1234,

1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

חיפשתי אתרים בנושא חומרה ומחשבים: http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=43&page=0 HW קיבל ציון 4 ומופיע בעמ ה3 SPOT וTIP קיבלו ציון 5 בעמ הראשון? TIP לא התעדכן מאז..... מישהו רוצה להפציץ את וואלה במיילים?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…

13. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין חבילה מVITACOST דרך DHL, המוצר הוא תוסף תזונה במשקל של 5.5 קילו המחיר למוצר הוא 40 דולר + 43 דולר למשלוח .. אני מודע לזה שקיימות הגבלות על חבילה מבחינת המחיר והמשקל וגודל וכו'.. איך ואיפה אני מברר את ההגבלות הנ"ל לגבי החבילה הספציפית הזו והאם צפוי לי תשלום נוסף בעת הגעה החבילה לארץ ? חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם חבילות אשר תכולתן מזון שהן מעל 5 קילו, האם זה נכון ? ומה היא העלות הנוספת לחבילה בגודל שמעל ל5 קילו? האם מבחינת המחיר קיימות הגבלות גם כן ? והאם מסתכלים על המחיר של החבילה עצמה בלבד או החבילה והמשלוח כאחד? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. רציתי לברר האם קיימת תוכנה (חפשתי בגוגל ולא מצאתי) שאני מכניס לה איבר כללי של טור והיא אומרת לי אם הוא מתכנס או לא? ודרך אגב הטור שהאיבר הכללי שלו הוא: n^[0.5*{-3+(-1)^n}] מתבדר, נכון? הצלחתי להבין זאת רק באינטאויציה ,כי סדרת האיברים הזוגיים מתכנסת (n^-2 שמכתנס לפאי בריבוע חלקי שש - בעיית באזל) והאי זוגיים לא מתכנסת (טור הרמוני "אי זוגי").... האם באופן כללי נכון לומר שערך של טור קיים אמ"מ סכום הטורים של האיברים האי זוגיים והזוגיים בהתאמה קיים, ואם הוא קיים אז הם שווים?? (מי שחושב שזה טריביאלי, כנראה שמועלם לא למד טורים , כי למשל לטורים שלא מתכנסים בהחלט, אם תחבר בסדר אחד תקבל תוצאה אחת ואם תחבר בסדר שונה יכול להיות שתקבל תוצאה שונה (כלומר אין יותר קומוטטיביות של החיבור!!…

• 6 תגובות
    • 20.8k צפיות
  16. Started by elior021,

צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by יוסף בלייר,

מבקש לברר היש במקרר חדש תוצרת סמסונג מגן מתח בילטין

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר אתר טוב עם רקעים יפים כמו digitalblasphemy שיהיו בו רקעים לרזולוציות של 1024*1280 ומעלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש כמה שירים יפים שהקלטתי בMP3 שלי ואני רוצה מאוד לדעת מה השם של השיר ומי שר אותם כמובן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! זה 4 שירים אני מקווה שתזהו אותם... הינה הלינק להורדה: http://www.mytempdir.com/1034645 בהצלחה. :

23. אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aleXtazi,

אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים