עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DimaX,

מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dddd01,

כתבה נחמדה שקראתי והחלטתי להביא שתקראו גם אתם... תהנו... http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. 1: האם אפשר לשדרג/לעדכן את הגרסה של הפלפון(שלי הוא NOKIA 6310I) ככה שהוא לא יראה רק את ה 10 שיחות האחרונות שלא נענו/נכנסות/יוצאות אלא להגביל את זה ל -1000 או משהו גדול יותר? 2: בפלפון שלי יש BLUETOOTH, האם אפשר לשלוח SMS דרך ה BLUETOOTH איכשהו? בברכה לעונים

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by xTz,

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by infer73,

רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להבטיח שאני אקבל מיונים ליחידות מחשבים של מודיעין וכאלה (ממר"ם וכד') איכשהו? נגיד האם יש להם אתר שאני יכול לבקש שישלחו לי מיונים או משהו כזה (אוף,התכוונתי לכתוב משהו יותר ארוך ועכשיו זה נראה לי מטומטם... טוב נו, שש בבוקר עכשיו,איך אפשר כבר?)

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Dima67,

מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by harry,

שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. מי פה נמשך לכפות רגלים של בנות? ולא לענות בציניות

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by nim901,

אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הפתרונות(של כיתה י"ב אם זה משנה) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by benyben,

שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

http://youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 ראיתי 2 סטנדאפים שלו מזמן ונקרעתי מצחוק ראיתי את הקטע הזה שוב היום ולא הצלחתי לבלוע את הבירה מרוב צחוק.. תראו את הקטע תראו את כל הקטעים שלו http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=chris%20rock&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&page=2 הוא מצליח לפגוע בול תמיד, זה מדהים.. לכל מי שלא מכיר עדיין..

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. יש לי התערבות עם ?BURTON מי יותר שווה מביניהן... Adriana Lima (זו שגם בחתימה/אווטר שלי): או Elisha Cuthbert: מה דעתכם?

• 490 תגובות
    • 45.8k צפיות
  20. Started by dovik,

ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני. איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל. יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים. לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים.. אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי. תודה על התשובות לעניין.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by CaRTeR,

מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aviv00,

אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון

• 23 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=471713 קצת גוגל העלה את זה. חשבתי שזה יהיה שימושי לעוד אנשים פה. תבלו

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים