עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Amit Bar,

אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by kudu,

אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, קניתי טלוויזית LCD חדשה של סמסונג 26" ונגיד שאני רואה תמונה שיש בה איש.. אז הטלוויזית CRT רגילה אני רואה רגיל ובטלוויזיה החדשה אני רואה את האיש רחב ונמוך יותר... אני לא בידיוק זוכר אבל אמרו לי משהו שקשור לזה...מישהו מוכן להזכיר לי? והאם יש דרך לתקן את זה? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני זוכר לפני כמה ימים פרסמו פה משחק פלאש על אימון ירי במשחקי רשת שהיה יותר מיועד ל CS מישהו יכול להביא לי קישור אל זה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

לא יודע מה איתכם, אבל אני רואה את זה פעם ראשונה

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by omnius,

לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?

• 14 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  11. כלומר אני רוצה לחסום סקריפט קצר שכתבתי למטרות ניסיון. אני רוצה לתת קטע קוד שאותו הוא ידע לחסום. תודה מראש. עריכה: אופס.. להעביר.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. שלום, חבר שלי גר ברומא והזמין אותי ועוד שני חברים לטוס אליו.. ראיתי באלעל שהמחירים הם בערך 350 דולר כל כיוון.. האם יש ביותר זול? או שהמחירים עלו באיזה 50 דולר בגלל שזה סוף אוגוסט? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by miaoo673,

אשמח להדרכה בשאלות הבאות: מה מספר האפשרויות לבנות סדרה בת n איברים מ-0 ו-1, כך ש-0 מופיע k פעמים (k < n) אבל לא פעמיים רצוף? מה מספר האפשרויות לחלק 100 כדורים שונים ל4 תאים שונים, כך שבתא הראשון מספר זוגי של כדורים? (גם אפס נחשב זוגי) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by huber,

http://www.spectavic.com/MacVsPC.html

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by lo_toda,

http://www.calcalist.co.il/articles/0%2C7340%2CL-3093942%2C00.html מקור WHATSUP http://www.whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=46413&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= תאמת ידעתי מזה די הרבה זמן ... אבל תמיד רצוי לעשות סקר שוק ..מה שכן אפשר לדעת פחות או יותר מה מחירי המוצרים ...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן אנשים מה קורה, אז בזמן האחרון הכול הלך לי טוב,היה שקט...ממש ככה תקופה לא רעה,פתאום משום מקום,כמו ברק ביום בהיר הגיע אליי דואר מהגוף הכי מכובד במדינה הלא הוא צה"ל,עכשיו מכיוון שאני פרופיל 97,ולמרות שהצהרתי בצו הראשון שאני לא רוצה קרבי, הצבא לא ממש שם קצוץ,ושלח לי אגרה מושקעת ונוצצת של חיל השיריון... עכשיו פה הדילמה הגדולה שלי, מצד אחד,אני חושב על זה שלהיות קרבי זה כבוד וזה מגבש וזה בונה דמות (וגוף) וכמעט בטוח שתשיג אחר כל עבודה שהיא בתור מאבטח בנתב"ג או איפה שלא יהיה... אבל מצד שני,אני מבלה 95% מהזמן שלי על המחשב,ובזה אני מתמחה,לוו דווקא בלשמן נגמשים ומרכבות... אז אני רוצה לשאול אותכם,אם יש פה שריונרים, זה קשה? זה שווה את זה? זה כדאי? זה נוח? בקיצור אני רו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by eegg,

אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. איזה מבאס זה... בדיוק הייתי באמצע הורדה של סרט נשאר דקה לסיום חחח מזל שיש download manager

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. היי שיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמן רציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tony47,

http://www.newegg.com האתר הזה אמין? אני רוצה להזמין ממנו חלק אחד ועוד שאלה עד כמה המס היה גבוהה בייבוא? אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אז ככה. השאלה שלי האם כשאני מחבר משהו לחשמל והמשהו הזה לא פועל, האם הוא צורך חשמל? למשל טלויזיה, כשהיא מחוברת לחשמל היא כן צורכת גם כשהיא כבויה. אבל למה? (חוץ מהנורה הקטנה שדולקת) ובנוסף.. האם מטען של טלפון סלולרי צורך חשמל כשלא מחובר אליו בקצה השני המכשיר????

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים