עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yeso,

חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by glassmoon,

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DAN,

זה עובר כל גבול: http://www.pitum.com/ דן

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני פשוט חייב לשים את זה:

5. טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by google18,

RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by MishaK,

קבלו...

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  9. כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. זה רק אני או שאף אחד לא יכול להכנס לטורנט-ליצ'??? http://torrentleech.org/

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

14. זה ממש מעצבן אותי אז אני רוצה לשתף אותכם... שאני קורא את העיתון "עסקים@מחשבים" של מעריב אז תמיד יש את המדור הזה של קניית מחשב ותמיד רשום שם דברים שמשבחים את אינטל ולעומת זאת מקטינים את חברת AMD כמו "למי שאין הרבה כסף ולא רוצה לקנות מעבדים מהירות שעון נמוכה וקאש נמוך מחברת AMD שיקנה סלרון" או שאומרים שאנשים בורחים מ AMD כי הם משקרים בנוגע למהירות השעון שלהם ובכלל אין מילה אחת טובה עליהם מכתבים כמו אסף מרגלית ... וגם אף פעם לא ממליצים לאנשים שם לקנות AMD לעומת כל הפורומים שאני מכיר... אני לא מבין למה בכלל מעריב מעסיק את אותם "מומחים למחשבים" ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שהיתי קטן אהבתי את מסע בין כוכבים אבל לא הבנתי הרבה ולאחרונה ביגלל בצורת חמורה בטלויזה אני משלים גיקיות ורואה את כל העונות של וויגר(או איך שכותבים) את הדור הבא אהבתי וגם וויגר נחמדה בימיוחד ביגלל שיש הרבה פעולה ואפקטים יפים את חלל עמוק לא אהבתי ממש מרדים אז רציתי ליבדוק מה ליראות אחרי שאני יגמור את וויגר והלכתי לYOUTUBE ליבדוק איך הסידרה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=2TSMw04JnXo&search=Star%20Trek (אני יודע שזה מיסרט כניראה) ולהגיד לכם תאמת לפי זה בא לי קצת נוסטלגיה אני לא יודע יש משהו מיוחד בSTAR WARS הישנים בצוות לעינין וכניראה גם במסע בין כוכבים הישן אולי זה השחקנים אולי זה דברים אחרים אבל יש לי חשק ליראות את זה מה לעשות אני מהאנשים שמעדיפים זהו זה ע…

• 70 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. ממש אבל ממש דומים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כל המשתמשים התבלבלו לי בבלבולים ממש רציניים. אני שולח למשתמש אחד הודעה, ואז מישהו אחר מחזיר לי הודעה. משתמש אחד מופיע בתור השני והמשתמש השני מופיע בתור האחד. מה קורה כאן? מרגיש כמו בסרט של ג'ט לי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. פתאום האינט' התנתק אצלי וכלום לא נידלק אפילו לא גוגל ולא מסנג'ר התחברתי דרך המודם של הסלולר שלי. יש עוד אנשים עם בעיות התחברות (בזק בין לאומי) או שזה רק אני?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  25. חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.