עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://news.walla.co.il/?w=/0/505214

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  2. משחק דפדפן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום, חדש חדש, נפתח אתמול לכניסה למשחק לחצו http://s1.battleknight.co.il/index.php?loc=hire&ref=MzM2Mw== <<< כאן אוקיי אז אני ייתן קצת רקע כללי על המשחק.. אתם נאנשים פשוטים באיזה כפר, חיים לכם בשלווה.. יום אחד מגיע איזה זבל עם צבא לכפר שלכם, ומשתלט על הכפר, לכם יש 2 אפשרויות, להצטרף אליו (אביר אור, אביר טוב) או לברוח ולהצטרף לאבירי אופל שנלחמים בו. אני אישת מעדיף אבירי אופל, דבר ראשון יתר מגניב, דבר שני משום מה רוב האנשים במשחק נכון לעכשיו אבירי אור, ואתם נלחמים רק בהם, אז יותר טוב לכם כי יש יותר במי להלחם P= המשחק טיפה מסובך בהתחלה, אני ממליץ בחום לקרוא את המדריך קצת הסבר כללי, אבירי אופל צריכים קרמה שלילית, אבירי אור חיובית,…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

4. קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sausage,

עכשיו כולם יכולים להזדהות עם איש ה-IT שלכם http://www.youtube.com/watch?v=odyG0F8UM1A&mode=related&search=

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by idofr,

יכול להיות שזה אמת ויכול להיות שלא אבל זה מעשה טוב אז זרמתי. קיבלתי מייל שלטעמי שווה להפיץ, וזה לשונו: (מועתק מפורום טיולים בתפוז) נכון שממש הייתם מתבאסים אם הייתם מאבדים מצלמה או נגן או כל גאדג'ט אחר? עכשיו תארו לעצמכם שחזרתם מטיול של שנה וחצי!! בחו'ל וכל התמונות שלכם בפנים. מצאתי בתל אביב בתאריך 7.9.08 אייפוד בנפח 80 ג'יגהבייט. אם אתם מזהים מישהו מהתמונה (המכשיר שייך כנראה לסופרמן שבתמונה) תפנו אותו למייל שלי, ואם תעבירו את זה לרשימת התפוצה שלכם אולי אפילו תעזרו לו למצוא את זה. אריאל - arielzuk1@walla.co.il על פי נתוני האקסיף של התמונה, היא צולמה בתאריך 22/02/2008 במצלמת פוג'י פיינפיקס A600

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Fenomeno,

יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by g_s,

משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Oranili,

עם הפלאפון! כל פעם שאני נכנס לחדר ומתקשרים אלי לפאלפון אני שומע קיטועים מדי פעם... לא יודע כבר מה זה יכול להיות אני לא שומע שיחה חלקה כמו בORANGE... יש לי פלאפון LG8600 מישהו נתקל גם ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by x-dude,

יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי היום מצאתי את הסרטון הזה זה סירטון על השיר המפורסם עם האוטובוס, ותדליקו רמקולים!!!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by CyberBot,

DOK=DISK ON KEY

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  14. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by ScreameR,

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  16. http://www.fas.org/main/content.jsp?formAction=297&contentId=367 פשוט לבחור את העיר, כמה MEGATON, ואיך להפיל... :screwy:

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by Avi Levin,

אני לקוח עסקי בפלאפון, לאחרונה סגרתי עסקה של 150 ש"ח חבילה (שאני לא בדיוק זוכר את הפרטים עליה אבל היא מכילה את הכל בעיקרון, גם אחריות וכו'). הסוכנת נראתה די ממהרת וכאשר דיברתי איתה על פלאפונים אחרים שעולים יותר היא אמרה שהם עולים הרבה יותר והם לא משתלמים, מה יצא בפועל: החלטתי ללכת על ה-C510 שיצא בחינם, אותה סוכנת אפילו לא ידעה על זה ואמרה לי קודם שאצטרך לשלם אקסטרא, אחרי שביררה היא ראתה שזה באמת בחינם - בכל אופן, אחרי כמה בירורים היום, ראיתי שמגיע לי החזר של 80 ש"ח כלקוח עסקי. המכשיר שלקחתי עולה 54 ש"ח לחודש, וההחזר מכסה הכל - בזמן שדיברתי עם הסוכנת היא אמרה לי שה-N85 עולה כ-35 ש"ח לחודש, אז הסכמתי שזה לא ריאלי לשלם פי 7 יותר (ה-C510 במקורי עלה 5 ש"ח לחודש), לכן הלכתי על …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by lev-27,

לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by freee,

שלום לכולם, אז ככה לפני כמה דקות שיחקתי במשחק של נסטלה דיבס הזה http://www.e-dologic.co.il (מי שרוצה לראות) ויש שם בין המשחקים שלהם משחק שקוראים לו נשנש בגרוב אז שיחקתי כבר איזה שעתיים ניהתי ממש טוב ותמיד היתי מגיע ל150 ופחות ויותר עד שלפני כמה דקות היגעתי ל322 לא יודע איך הצלחתי מלא פוקסים עכשיו זה היה צריך להישמר לי המשחק ואני היתי צריך להיות האלוף ויכלתי לזכות בפרס,אבל הדובון הזה במשחק ישב לי והתחיל לבכות והמשחק נתקע עשיתי אנטר מלא פעמים עד שכזה החלונות ניתקעו ונסגר לי החלון והלך לי המשחק... מה אני עושה? תודה לעזורים.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  21. לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RGod,

קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???

23. Started by bmw5,

פשוט חלוםםםםםםם!!! ;D מדהים! אם יש לכם עוד רכבים מצופים ניקל תביאו זה מאוד מעניין ומיוחד.

24. Started by LermanIsUberCool,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.