עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איפה אפשר לקנות טובלרון (חוץ מהדיוטי פרי)??

• 21 תגובות
    • 9.7k צפיות
  2. לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?

3. Started by sapits1,

שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by ChrisBrown,

לפני כמה ימים אני וחברים שלי עישנו תה גילגלנו נייר בצורה של סיגריה ושמנו בתוך תה והדלקנו את זה ועישנו רציתי לדעת אם זה מזיק?

• 34 תגובות
    • 25.2k צפיות
  5. Started by jeyjey,

ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by משועממת17,

תגידו יש לכם מושג מה הם דורשים כדי להתקבל? ניראה לי שאין לי הרבה סיכויים להצליח במבחני התאמה לפרוייקט.. אני למדתי עד עכשיו java וקצת אסמלבר, ולא סיימתי את החמש יחידות עדיין (אני עולה ליב') אף פעם לא בניתי אתר או למדתי שפה שקשורה לבניית אתרים. כדאי לנסות להרחיב את הידע עד המבחנים בתיכנות?

10. יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות) יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות? (גולדברג מתבקש לא להגיב פה)

11. Started by Os.Master,

מישהו יודע לעזעאל מזה ? הביאו לדוד שלי יום מיונים לצבא ואין לו מושג מזה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Skeleton,

מה אני צריך לעשות שיהיה לי קוביות בבטן וידיים מפותחות יותר? יש ברשותי בבית משקולות 6K (חוץ ממכון כושר)

• 75 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. שירים בסגנון של השיר Stuck In The Middle With You : http://www.youtube.com/watch?v=xMrm7ZQ0aMA שמעתי את השיר ודיי אהבתי את הסגנון, אז בגלל שאני חדש בתחום הזה, יש מצב ללהקות ושירים בסגנון ?

15. אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני מחפשת לקנות מחשב מהקצה הנמוך, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. איפה יש חנות אמינה באזור גבעתיים - מזרח תל אביב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בבקשה על תנעלו תשמידו את הנושא הזה חח אז ככה שנה שעברה כיתה י' קיבלתי לעשות שתי עובודות על ספרי קריאה בספרות ולא עשיתי אותם אז המורה שלי אמרה לי לעשות אותן בחופש ואני עצלן / לא קורא ספרים לא מתחבר לזה.. בקיצור אני צריך להגיש לה את זה תחילת שנה ולא קראתי עוד שום ספר ובבקשה מישהו יכולל בבקשה אני מתחנן לשלוח לי שתי עבודות בספרות על ספר קריאה לא משנה מה הציון העיקר לעבור מצידי 55 60 חח תודה מראש לעוזרים בבקשה על תנעלו את הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  21. רבותיי, אשמח אם 'תשפכו' לי קצת אור על התעלומה: מה זה לעזאזל?! תודה.

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים