עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zombie,

אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SamurAchzar,

אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by harbinger,

התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. Started by Rafi921,

אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by zurkin1232,

תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  9. היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)

10. Started by cleric,

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מעבד-E8400 לוח-P45+ABS של DFI זיכרון-G.SKILL 2X2GB 800MHZ קשיח-2X320GB SEGEAT כרטיס מסך-HD4870 SHPPIRE 512MB מארז -HEC 6A19 ספק SEASONIC 500W מה אתם אומרים......... ראיתי פה פעם מישו הביא מיוטיוב איך בונים מחשב.... אם יהיה אפשר להעלות שוב

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by nemo9439,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc)

15. אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

כמה שאלות: מישהו הזמין משם מוצר ויודע תוך כמה זמן החבילה מגיעה? עד איזה סכום אני יכול לדעת בוודאות שהחבילה לא תתעקב במכס? מישהו יכול לתת לי כיוון איך לרשום את הכתובת? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  17. קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by redead,

אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

21. Started by YarYar,

ברזיל הפסידו לארגנטינה 3-0 בחצי גמר, והם סיימו את המשחק עם 9 שחקנים. עזבו את זה, מה שבאמת מעצבן זה איך שהם שיחקו. הם התחפשו לאיטליה (שלפחות איטליה עושה הגנה טובה ויודעת לצאת למתפרצות ולתת את הגולים) וסיימו מחצית בלי לבעוט לשער. בטעות הם נתנו 2 קורות במחצית השניה - אחת בעיטה חופשית של רונאלדיניו ואחת בעיטה מרחוק של נבאס. מה שווה ברזיל בלי הכדורגל היפה? פשוט שיחקו מגעיל. אם אני נשיא ההתאחדות של ברזיל, עכשיו שולח את דונגה הביתה. מאמן פחדן. אפילו בלי מאמן השחקנים היו משחקים הרבה יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by oorlevi,

כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Alex89,

איפו הכי טוב לעשות כושר בבית או בחדר כושר? האם אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות(רואים תוצאות?) באימון ביתי?

• 110 תגובות
    • 8.5k צפיות
  24. הכוונה כאן אינה לפגוע באף אחד, ואף לא לטעון שאסור לטעות. כולם טועים לפעמים, או מתבלבלים, או סתם עייפים, וזה מובן. השאלה הזו מתייחסת למקרים בהם ברור כשמש שלמגיב שענה על שאלה זו או אחרת שנשאלה בפורום אין אפילו מושג קלוש בנושא, והתשובה שלו מנותקת מהמציאות. אז נכון, מטעויות לומדים ובאופן כללי אף אחד לא נולד עם ידע, אבל אם מישהו לא יודע - למה להטעות עוד אנשים? הרי אנשים באים לפה בשביל עזרה ולא תמיד מבינים משהו בתחום. אם נופלים על "יועץ" שמדבר בבטחון הם עשויים לממש את העצות שלו, אפילו אם מדובר בשטות מוחלטת. אמנם זה טפשי לעשות משהו על סמך עצה של אדם אחד שאינך מכיר, אבל גם זה קורה. מה לדעתכם אפשר לעשות כנגד התופעה הזו?

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים