כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מגיע באמצעות רכבת לאוניברסיטת ת"א? אני יודע שיש תחנה קרובה יחסית, מה שמה? וכשאני מגיע לתחנה, איך אני מגיע לאוניברסיטה ברגל? (או שעדיף אוטובוס, ואם כבר אז לקחת אוטובוס לת"מ ומשם לאוניברסיטה?) תודה נ.ב. אני נוסע כדי להתראיין לפסגות או משהו כזה, מישהו כבר היה שם ויודע לתת הכוונות מדוייקות יותר בתוך האוניברסיטה? (צריך איזה "בניין כיתות", כאילו זה הבניין היחיד שיש בו כיתות שם)
-
- 16 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
-
http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1523-117050983.htm שווה קריאה. אני אפילו לא מסוגל לדמיין כמה כוח נפשי צריך בשביל לגשת לבחינה המקוללת הזאת פעם אחר פעם אחר פעם במשך שמונה שנים כדי ללמוד רפואה בארץ. כמה כואב להשקיע כל כך הרבה אנרגיה רק כדי לגלות שחסר נקודה לסכם בשביל להתקבל. ואחרי שמשפרים פסיכומטרי מגלים שהסכם קפץ, שוב, בנקודה ופעם נוספת אתה נמצא בחוץ.
-
- 71 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשב עד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמן בגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה. האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצוא או לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב. תודה!! מורן
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585919,00.html אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"? אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג) תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההורים שלי קנו פקס - Brother FAX-1360. כרגע במצב של Tel/Fax מה שקורה זה שאחרי שני צלצולים הפקס "עונה", כלומר כל שאר הטלפונים מפסיקים לצלצל ורק הוא ממשיך, ואם מישהו עונה בטלפון אחר בזמן הזה - הוא עדיין ממשיך עדיין לצלצל ועושה רעשי רקע בשיחה. וכמו כן אם מי שמתקשר מנתק את השיחה בלי שענו, הפקס ממשיך לצלצל עוד כמה וכמה צלצולים עד שהוא "קולט" שכבר ניתקו. האם יש משהו לעשות בנושא הזה? (חוץ מלעבור למצב Manual שבו אלא אם כן אני לוחץ ידנית על start כששולחים לנו פקס הוא לא מקבל פקסים) איך זה ברוב הפקסים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי עליהם לראשונה לפני מספר שנים בתוכנית "הקצה", האכסנייה היחידה שהייתה בגל"צ למוזיקה באמת טובה. מאוד אהבתי את playgirl ו-he took her to a movie מאלבומם הראשון ואת seventeen מהשני. השילוב של אלקטרוניקה סטייל שנות ה-70 (כיאה לשמם שלקוח משיר של רוקסי-מיוזיק עם בריאן אנו) עם נגיעות דאנס מודרניות מאוד מצאו חן בעיני. לאחרונה נחשפתי לאלבום שלהם מ-2005 (the witching hour) ומאוד אהבתי את הסגנון שלו גם כן, evil ו-destroy במיוחד. (כולל וידאוקליפים ברמה שכבר פחות רואים היום, שאפו גדול על זה). אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על יוצרים עם צליל דומה. תיקון - evil הוא מהאלבום light&magic מ-2002
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באזור הצפון-חיפה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-