עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by koko0,

אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

יום הולדת 17 שמייח לCHEVY, עד 120... <הרבה ברכות נדושות>..... ואל תשכח למשכן את הiPOD שלך אצלי בפעם הבאה שנפגש ;D שמנמנים :clapper: :smiliedisco1: :jester: :biggthumpup: :dance: :bigok: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :birthday: :coolman:

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by HeDesXs,

1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

http://i.imgur.com/2VOhC.png

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

כמעט לכל סרטון מוזיקה יש הצעה לשמוע פלייליסט באותו סגנון ולרוב השירים ממש קשורים באותו סגנון ולא סתם מפוברקים . קרוב לוודאי שיש אלפים של סוגים שונים של פלייליסט . סתם מענין אותו לדעת . האם נראה לכם שבנו את רשימת השירים בפלייליסט האלה ידנית ? או שאיזה אלגורתים תיכנן אותם אוטומאטית ?

9. Started by elvisalive,

יש תחרות של בלו בירד תעזרו לי לנצח ותעשו לי לייק תודה לכל מי שעוזר.. http://www.facebook.com/photo.php?pid=4544408&id=267999054540

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

היי.. צריך את העזרה שלכם, ומהר!!.... עבודה בזה"ב..:-(( 1. מהיא דרך עירונית? כתוב 10 מאפיינים. 2. מהיא דרך שאינה עירונית? כתוב 10 מאפיינים 3. מהיא דרך מהירה? כתוב 10 מאפיינים. 4. מהוא רחוב משולב.? הסבר 5. איזה תמרור יופיע בכל אחת מארבעת הדרכים- הסבר.. 6. מה המהירות המירבית המותרת לרכב פרטי בכל אחד מארבעת סוגי בדרכים? 7. מה המהירות המותירבית לטרקטור.? לאופנוע 50סמק, בכל אחד מסוגי הדרכים ? אם יש הגבלות ציין אותם. 8. מהיא מהירות מירבית ? מהיא מהירות סבירה, על ידי מי נקבעת מהירויות אלו. 9. מהיא חובת האטה? כתוב 10 מצבים בהם יש חובת האטה 10. מהיא חובת הזהירות הכללית, כתוב 5 סעיפים של חובה זו כל פיסת מידע תעזור.. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by meir61,

שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NIR-T,

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Merrymoon,

אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Respect,

היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DS,

נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.