עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ad112,

אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אתמול הייתי טיפש והפלתי את הפלאפון שלי (NOKIA 3100) לתוך כוס בירה קיצר ייבשתי אותו ואני מכניס תבטריה וכתוב על המסך LOCAL MODE אבל אין אורות או משהו והפלאפון לא נדלק נראה לכם שאני יכול עוד להציל אותו"? פשוט זה מכשיר חדש....לפני שבועיים נדפק לי המסך והחליפו לי למכשיר חדש בתשלום...ואין לי עליו אחריות או ביטוח תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Djx,

;D לא יודע מאיזה משחק זה או איזה סרט אבל זה ממש מגניב http://www.gamewallpapers.com/widescreen/wallpaper_whiplash_1152x768_01.jpg

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eran256,

אני לא בטוח זה מתחיל ב9 בבוקר? ובהצלחה לכולם

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 104952,

אני חייב לדעת אם יש פה קהל מסוים שאוהב את הלהקה....כיוון שישנם תהליכים של התארגנות לקראת הבאת הלהקה לארץ בפורום מיוז בתפוז... מי שאוהב שיכתוב . הנה פורום מיוז הישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=861 והנה דף שמסביר את הצעדים להבאתם לארץ- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=93099802

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טיטניום בכפתך חנית, ליבך עשוי דרדרי מתכת מחוסמת על ראשך אנטנה לוויינית אעקור משפחות…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shalomelbe,

אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by HoLy4EvEr,

אני מעוניין לרכוש משחק מחשב...לא עולה על 50$...הם עושים משלוחים לארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ronte,

בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו http://www.my-zone.co.il/modules.php?name=TVonline חברה תנו תגובות!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sfree,

אני מקליד בשיטה עיוורת מזה חצי שנה, ויחסית לאחד כמוני שכותב בתדירות גבוהה, אני חושב שאני צריך להקליד מהר יותר. הביצועים שלי לא מרשימים במיוחד.. 40/45 מילים לדקה. יש למישהו איזושהי שיטה לעבוד על ההקלדה שלי ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Joli,

למי שלא ידע מהיום ניתן לנהל שיחות ווצאפ מהדפדפן גם לבעלי האייפון, אופציה שהייתה חסומה למכשירי IOS עד עכשיו. חפשו בתפריט ההגדרות whatsapp web. הכנסו ל: https://web.whatsapp.com/ סירקו את הקוד דרך המכשיר ותהנו.. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692595,00.html לדעתי זה תוסף מבורך למי שיושב כל היום על המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by taltola,

היי חברים, סגרתי טיול לשבוע ברודוס לאחר החג. אשמח לשמוע על המלצות מכל מי שהיה שם בשנים האחרונות. אוכל/טיולים/חופים כל דבר שעולה לכם על הדעת... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Dark Respect,

הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.