כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקום שאני עובד, נכנס שותף חדש והוא החליט לשנות את כככללל הסדרי השעות וכל הסדרי התשלומים. בהתחלה הייתיי עובד מ 10 בבוקר עד 8 בערב ועכשיו אני עובד מ8 עד 8 (12 שעות!!!) ובזמן האחרון קשה לי להתעורר מוקדם כי אני לא רגיל (אני לפני צבא) לקום מוקדם אז יוצא שאני מאחר רבע שעה ביום או חצי שעה ולעיתים רחוקות שעה... עכשיו ככה, לפני שהשותף החדש הזה הגיע היה לבוס הקודם שלי 1925 שקל לשלם לי, וכשהשותף של הבוס שלי הגיע הוא שילם לי 1000 שקל ואמר לי שזה בינתיים ושהוא ימשיך לשלם לי על זה בעוד שבועיים או בעשירי לחודש (תאריך קבלת המשכורת)בינתיים הזמן עבר והגיע העשירי לחודש והשותף החדש שהוא אחראי על הכספים מהיום, וחשוב להזכיר שהכל אצלו "לפי הספר" שילם לי רק על החודש הראשון שעבדתי איתו ולא שיל…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Boxter + 110 mph + bird =
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המון המון תודה, זה חשוב!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני פותח את הדיון הזה בשביל לדון בשאלה האם אנו מוכנים ורוצים עוד מונופול בחיינו? הנה מה שאני יודעים על גוגל: גוגל נחשב לאחד ממנועי החיפוש הטובים בעולם גוגל "בולע" בלוגים וחברות קטנות לתוכו גוגל החלה בתהליך סריקה של אלפי ספרים לרשת לגוגל יהיה כנראה דפדפן משלה (יש את הדומין GBROWSER) יש סיכוי שתהיה להם מערכת הפעלה משלהם (תאורטי אבל אפשרי) גוגל רכשה סיבים אפלים => שמועות על VOIP = גוגל ספק טלפון גוגל מפתחת חיפוש בווידאו כל זה מוביל אותנו לזה שגוגל מתפתחת מתחת לאפנו למונופול ענק אבל השאלה היא האם זה מפריעה לנו? אחרי הרהור מנושא הבנתי את הדברים הבאים: 1) כולנו אוהבים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכנות שרובנו המוחלט משתמש 2) כולנו שונאים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכ…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוצר לכם מצב שמשקפיים מחליקים ולא מחזיקים היטב על אוזניכם? אצלי זה בעיה במיוחד בקיץ בזמן התעמלות פיזית ואני מחפש פתרון. אני מאמין שסוג של מסגרת היא נקודה חשובה מאוד. יש לי מסגרת שעשויה מפלסטיק והיא מחליקה אחרי שנוצרת קצת זיעה ואני מחפש פתרון. האם יש פתרון למישהו או שעליי לחשוב על רכישת מסגרת חדשה? האם מסגרת שעשויה ממתכת יותר טובה מבחינת אחיזה מאשר מפלסטיק? חשבתי שיש חוטים שניתן לצרף לקצה של מסגרת מכל צד ולקשור ככה שמשקפיים לא יפלו. משהו כמו זה אבל למשקפיים ויותר דק:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ? הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי .. זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הסתבכתי. יש לי בערך 400-500 מיילים שאני צריך להדפיס. הבנתי שיש איזשהי אפשרות לסמן את כולם ובפעולה אחת לשגר את הכל למדפסת. האם ידוע לכם על איזשהי דרך שתוכל להקל על התהליך ולמנוע ממני להיכנס למייל-מייל וללחוץ על פעולת ההדפסה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_hdtv אלוהים ישמור...מתי נראה כזה דבר בפעולה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-