עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חבל היה אתר טוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by טוליפ מאק,

אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nirel_Cohen,

איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי אני עובד על איזהשהו פרויקט אישי בעל פוטנציאל רווח. סביבה אינטרקטיבית, ויפה הינה חיונית ביותר בעבורו, ולדעתי Flash יוכל לספק לי את זה. לכן, אני מעוניין לקנות רישיון Flash חוקי כדי למנוע סיבוכים משפטיים. ראיתי ש- Flash CS4 חדש עולה 700$ http://www.adobe.com/products/flash/ שזה מחיר יותר מדי יקר בעבורי. רציתי לדעת אם יש דרך זולה יותר להשיג רישיון חוקי. אני לא צריך את הגרסה הכי החדשה, וכל עוד זה חוקי אני אסתדר מצוין גם עם גרסה יד שניה. אשמח להצעות בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כבוד, הרבה כבוד. לכל מי שלא ראה: פרוייקט יצירתי ביותר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eran256,

אני לא בטוח זה מתחיל ב9 בבוקר? ובהצלחה לכולם

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by infer73,

שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר ת'עיניין?איך זה הולך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DaMN,

יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KoM,

אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Chevy,

אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by n9555,

אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avigdor123,

מנורות מחוברות לדימר / עמעם. התאורה מרצדת. במי האשמה בדימר או במנורות. הערה: המנורות מסוג dimmable

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חרשתי את האינרנט ולא מצאתי כתוביות בעברית לסרט מינכן החדש של ספילברג אם מישהו יכול לעזור לי ....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ? הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי .. זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by IG,

ראיתי התחלה של איזה פרק ונראה לי נחמד... מה העלילה שם באופן כללי (אני רוצה לדעת לפני שאני מחליט לבזבז מן על לראות פרקים שלמים וכו') תודה ***** לא להפוך את זה לדיון על הסידרה או על סדרות אחרות- אני רק צריך חוות דעת ******

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shadowman,

1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים