כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות די וי די לחדר ואחרי חיפושים נרחבים במשך חודשים הצלחתי לצמצם את החיפושים שלי לשתי סוגי די וי די אבל אני לא מצליח להחליט מי מבינהם יותר כדאי לקנות!!! בבקשה תעזרו לי אני שובר את הראש פה!! הנה הפירוט שלהם : APEX 2102 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26993&gsid=10-4 pioneer 464 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16458&gsid=10-4 קשה לי להחליט כי מצד אחד זה יותר תכונות ופחות איכות ומצד שני זה איכותי ואמין אבל לא קורא די ויקססס בבקשה תאמרו מה יותר כדאי...
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?
-
- 48 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחי הקטן (והגאון) לכלך תפלזמה (42), יש כתם של 2סמ"ר אבל במרכז וזה מה זה מעצבן!! \איך אני יכל לנקות את זה? אין בעיה של תקציב!
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי היום רציתי לעלות תמונה שחתימה שלי, אבל העלתי את התמונה והתמונה ממש ענקית אז איך אני יכול להקטין אותה, כי אני לא רוצה שיהיה בעיות באתר בגלל התמונה הענקית. אז איך אני מקטין אותה?
-
- 16 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני חש שיש צורך בקיומו של הת'רד הזה, שירכז את כל התמונות הכי מצחיקות שתצליחו למצוא לי יש די הרבה, אז אנסה להביא כמה שיותר מהן כאן... הנה הספתח:
-
- 71 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
אנו יודעים עד כמה מדהים שירות ה-Street View של גוגל, המאפשר לנו להנות בחינם ממסע וירטואלי בכל רחבי העולם. מה שאולי לא ידעתם זה שניתן לצפות שם גם בחלק מהתמונות המפחידות, המוזרות, המצחיקות ומזעזעות ביותר שתועדו באותם מקומות. אספנו עבורכם מגוון תמונות שלא ישאירו אתכם אדישים. תתכוננו, זה הולך להיות מוזר.. אולי זה רק אנחנו, אבל יש פה מישהו שגורר גופה לתוך הים… לא? חייזרים באמצע הרחוב? ציידי כרישים? לא ברור למה, אבל למישהי בבית הזה יש רגליים ענקיות. הבחור הזה מצא את עצמו בתוך פח אשפה. איך הוא הגיע לשם? אופניים זה כלי תחבורה נחמד, אבל מה עם חיית המחמד? להמשך: https://hwzone.co.il/התמונות-המוזרות-ביותר-שנתפסו-ב-street-view/
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://wires.news.com.au/special/mm/030811-hubble.htm בהחלט גורם להרגשה שאנחנו ממש, ממש קטנים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ההגנה החדשה הזאת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83337&sid=10 "המערכת מנצלת מנגנוני תיקון המסייעים למחשבים להתמודד עם תקליטורי CDROM ו-DVD שנשרטו." ואם תצא תוכנה שתבטל את המנגנונים האלה? אני חושב שזה ממש לא רציני.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7132660 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-