כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
Bah! ועכשיו אני גם מבין למה כרטיס הרשת וכל לוח האם נשרפו כליל..
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הי. יש למישהו אתר טוב שממנו ניתן לקנות דיסקים של להקות? עוד יותר טוב אם למישהו יש אתר שהוא כבר התנסה וקנה ממנו ויכול לספר אם הוא טוב. אני מחפשת של להקות כמו Disturbed breaking benjamin avenged sevenfold וכ'ו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?pagenumberRes=1&m=1257443
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :
-
אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם : An שואף ל L תוכיח: An בשורש K שואף ל L בשורש K. אני מבין שיש פה שימוש בחוק הכפל בין גבולות ואז פשוט פטרתי אבל לא נראה לי שזה מספיק לתשובה חח דרך אגב אני רוצה רק רמז!
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם אקדים ואומר שאני אוהב מאוד את האתר הזה ואת המערכת הפרומים והאנשים שבו כמתכנת מצאתי פריצה חמורה מאוד באתר מסוג SQL INJECTION כאן: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=19490 לא אפרט והסביר, מי שיודע ומכיר פריצות מסוג זה יראה את הבעיה בעמוד הנ"ל חייבים לחסום SQL INJECTION כי אם לא אפשר לשנות את כל האתר דוגמאות: לשנות את הסיסמה של מנהל הכללי לערוך את ההודעות של משתמשים אחרים למחוק את כל ההודעות בפורומים לשנות את חדשות האתר ועוד ועוד בקיצור כל דבר שעובד עם מערכת בסיס הנתונים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי חברים, בתפריט הראשי של דום 3 יש מנגינת רוק כבד ממשששששששששש יפה למישהו יש מושג מה שם השיר/מבצע ? בתקווה שזה לא נכתב בלעדית למשחק
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להציג אתר חדש שמכיל כתבות על עניין ה VoIP ועל עניין שיחות החינם באינטרנט. באתר תוכלו למצוא מידע על מגוון תוכנות בעזרתן תוכלו להתקשר חינם לרחבי העולם. http://voipi.blogspot.com אם יש מידע נוסף שרציתם לדעת בתחום אשמח לענות ואפילו להוסיף לאתר. אשמח לקבל תגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
*****חבר'ה אני מקווה באמת שמותר לעשות את זה בפורום הזה, אם לא תגידו בבקשה לפני שאתם מוחקים***** האמת לא יודע מי יכול לגרום לי להרגיש יותר טוב במצב הזה.. אז ככה אני אוטוטו בן 22, עובד בהייטק, בצבא הייתי חודשים מועטים, והמצב החברתי שלי על הפנים.. בצבא לא עשיתי שירות מלא מכל מיני סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן לא (אין לי קשיי הסתגלות או משהו כזה..) איך שיצאתי מהצבא ההורים לא היו הכי מרוצים שבעולם..אבל אבא אמר לי שאם אני כבר בחוץ עדיף שאני אעשה משהו מועיל.. נכנסתי לתחום ההיי טק כמה חודשים לאחר מכן, ראיתי במקום שאני נמצא בו פוטנציאל אדיר להתקדם, והתחלתי להשקיע שם את כל כולי.. מבלי לשים לב כל מה שעשיתי היה לעבוד לעבוד ועוד פעם לעבוד..כשהייתי חוזר הביתה הייתי יושב קצת במחשב ו…
-
- 121 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-