עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?

3. מה אתם חושבים קורה בארץ הזאתת אני חושב!!!! שראש הממשלה שלנו הוא גנב, לא יודע להנהל עם שהמדינה לא משקיע בבתי הספר בישראל מחירי הדירות בישראל במיוחד בת"א דבר טוב אני לא יודעעעעעעע...???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by galz,

לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by xtract1,

קצת מצחיק אותי הקטע הזה,כי זה משהו שאני ממש לא נוהג לעשות (ויודע מי שפעיל מאוד בפורום הזה). אני תמיד חושב שהתייעצות לגבי נושאים אישיים היא קצת מוזרה ולא אפקטיבית - אבל יאלה..אולי יש משהו שאני מפספס וזה כן עוזר.. ובכן,חשבתי לעשות בחלק הפנימי של שריר היד את הקעקוע הזה (שכנראה מוכר לכולכם מהסדרה גיבורים) : http://www.tattoo.co.il/images_page/DSCF0993.JPG בגלל שחברה שלי אומרת שזה מוזר,רציתי לדעת מה דעתכם... אז נכון שזה מסדרה,אבל זה נראה לא רע (כי אני מחפש דברים בסגנון,ולא חיות או דברים כאלו ואחרים),ועדיין קטן ועדין מספיק בישביל לא להראות ערסי או משהו כזה (וכמובן לא להיות יקר). בנוסף גיליתי שיש לזה משמעות נחמדה : God sending great ability

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by djelectric,

מישהו מוכן להסביר לי את זה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSQ9400

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by avivhhaviv,

לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by Ben N,

היי.. אחרי הרבה זמן ותירוצים שאין לי כוח ללכת לחדר כושר... התחלתי. חחח. המצב משתפר לאט לאט.. כבר הייתי איזה 3 פעמים ואני ממשיך להתאמן בחדר גם (בצבא/בבית כשאני חוזר). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני קטן.. שוקל 54 קילו (אחרי שהעלתי, לפני קצת פחות מחודש הייתי על גבול ה50). אני רוצה להעלות משקל.. איך אני עושה את זה בצורה מבוקרת עם האימונים שלי? יעני, שהמשקל שאני אעלה, לא יהיה סתם אוכל שאני מכניס לבטן שהופך לשומן.. (שאגב, הבטן זה האיזור שאני עובד עליו הכי חזק..) 2) הבנתי שיש 2 או יותר סוגים של אימונים, סוג אחד לניפוח, וסוג אחד לעיצוב. הבנתי שכל אחד מתמקד במספר סטים שונה ומספר חזרות שונה בסטים.. מה זה מה? אני כרגע רוצה בעיקרון את שניהם, עיצוב - לבטן, דחוף. יש לי כרס שאני לא מסוגל…

10. Started by QQQ,

אם לגבי ישר מסויים יש לי נקודה (x1, y1), שיפוע (m) ומשוואה (y=mx+n), באיזו נוסחה אני יכול להשתמש כדי לחשב את האורך (d אני חושב?) של הישר?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by --Adidas,

תמליצו לי בבקשה על ספר טוב מהאתר הזה http://www.booknetshop.co.il/ בחיים לא יצא לי לקרוא ספר .... אז תמליצו על משהו טוב ומעניין

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by GIlan,

אני יא'

14. Started by QQQ,

התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, לפני כ20 דקות נחתכתי על ידי סיכת בטחון חלודה...(אל תשאלו למה חח) ירד קצת דם,אבל טיפלתי עם וודקה ויוד. עכשיו, יש חשש לזיהום כלשהוא? עברתי חיסון טטנוס בכיתה ח' (עכשיו סיימתי כבר את י''ב) האם החיסון עדיין אפקטיבי? תודה וסורי על החפירות :]

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. מיליון דולר למי שפותר לי את הבעיה הבאה- מסיבה לא ידועה וחסרת כל היגיון, החדר שלי חם בערך ב 5-6 מעלות משאר החדרים האחרים/מסדרון בבית. אם שמים רגל אחת במסדרון ורגל אחת מעבר למפתן הדלת- אפשר ממש להרגיש את ההבדל, הרצפה בחדר חמה באופן תמוה, ועקב כך האוויר בחדר כולו חם. בלילה הטמפרטורה פה יושבת על 28-30 מעלות (שבחוץ 22-24) וביום יכולה להגיע גם ל 35, זה פשוט סיוט. בהתחלה חשבתי לנסות לנתק כל דבר שעלול לפלוט חום, תפסתי יום שהיו לי דברים לעשות מחוץ לבית, כיביתי את המחשבים (נייד+שולחני), ניתקתי את כל המטענים מהקירות ופתחתי את החלונות והדלת שיהיה מאוורר, חזרתי בערב- תנור, כבשן, איך שלא תרצו לקרוא לזה. הפתרון שרובכם תציעו בטח זה "תדליק מזגן". זה היה עובד- אם הרצפה פה לא הייתה כ"כ חמה…

• 48 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. Started by Mesatla,

:'( יש לי פוביה :-[ http://www.rent-a-clown.com

18. Started by alexbmw,

מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.hadash-hot.co.il/story/34665

21. מישהו היה בו פעם אחת ויכול לספר עליו? אמרו לי שיש בו להקות רוק ומטאל וגם חשפניות באווירה אופנוענית (הרליס כאלה...). [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  22. יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by 125,

למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by huber,

שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים