כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם
-
- 43 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה! זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים. כיצד ניתן להוכיח זאת? א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים! ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו? ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן …
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/
-
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חסר לכם אדיוט? http://i.imgur.com/szVWuLG.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שקרנים!!! אז מה המצב? איך פה בלעדיי? אצלי הכל טוב, עולה על המטוס עם הדיילות הכוסיות והבירה כבר בלילה שבין שני לשלישי ומתחילה לעבוד ב-Augsburg. אם לא ילך, מקסימום, יש לי מלגה באיזה מכללה מחורבנת בעוד מדינה זרה שבחיים לא ביקרתי בה. חוצמזה, לחתולה שלי יש תולעים. ;D
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חזרתי מחודש של שכרות ופורענות בגרמניה, אחרי שפספסתי את הטיסה בשבת כי שתיתי חצי בקבוק ייגרמייסטר (חצי לפני הטיסה וחצי אחרי שפספסתי אותה). אין לי הרבה תמונות אבל עוד שבוע-שבועיים אני אפתח עוד. היה כיף, חבל שהייתי חולה חצי מהזמן. לא נורא, תמיד יש פעם באה. אני וחבר שלי משמאל למטה, מקדימה כמה חברים משתוללים בהופעה. עוד חברים קרועים... אני מנסה לא ליפול בפוגו. זה קצת קשה כשהרצפה חלקלקה מבירה, דם ושתן והאנשים גבוהים ממני ב-2 ראשים (בארץ אני רגילה שהם קטנים יותר ממני) קיצר, היה כיף... כשארגז בירה משובחת עולה 5 יורו ולא חצי משכורת זה באמת כיף. ומה אתם עשיתם בזמן הזה?
-
- 111 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
עולם המדע הבדיוני הקולנועי של ג'יימס קמרון ממשיך לתפוח, ויכלול כעת גם פרק חמישי שיהיה ככל הנראה הקדמה לשובר הקופות הענק שהגיע בשנת 2009 הוליווד התאהבה עד מעל הראש בסדרות ארוכות ומסועפות של סרטים שחולקים יקום עלילתי, כך נראה – וכעת בנוסף ל'מלחמת הכוכבים', עולם הקומיקס של Marvel, עולם הקומיקס של DC Comics ואפילו העולם של סרטי 'מהיר ועצבני', גם הסרט הכניס ביותר אי פעם, אווטאר (Avatar), יהפוך לסדרה גדולה וגרנדיוזית. ג'יימס קמרון, היוצר, הבמאי, התסריטאי והמפיק של סרט הפעולה-מדע בדיוני, ששבר את כל השיאים עם הכנסות בינלאומיות של יותר מ-2.7 מיליארד דולר (בעיקר תודות לטכנולוגיה חדשנית שהחזירה את תלת המימד הסטריאוסקופי לחיינו, למשך מספר שנים) – הודיע כי ישיק לא פחו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-