כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני באילת וחשבתי למה לא לקנות מחשב שם אם אפשר לחסוך את המע"מ אני מוציא על המחשב בארך 6000-7000 ש"ח שזה חוסך לי כ 1000 ש"ח מה אתם חושבים על זה ואם יש חנויות באילת ברמה שאפשר לסמוך . תודה חברה מחכה לתגובות .
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
Hello guys ! I'm now in USA and I need your help BTW I can see Hebrew but I can't write in Hebrew my father told me that if i'll buy here something like computer or a stereo system it will not work due to problams with the Vat powers (it's diffrent from those in europe) is that true and is there another problams that can happen? thnx guys
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון לעכשיו (12.8.08 שעה 00:55) אני לא מצליח להכנס לGmail זאת הבעיה: רק שלא קרה לתיבה משהו,(יש לי שם דברים מאוד חשובים) או שפרצו, כן אני יודע שכתוב שם שהכל מוגן ובלה בלה, אבל זה מלחיץ . גם אצלכם?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/433554292ee3964f.html אתם צריכים להגיע לקצה של הקיר, מבלי שהמלבנים יגעו בכם, בכמה שפחות זמן. אני 67 שניות.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין). הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה". סיונארה!
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, לדעתי הגיע הזמן לעוד ת'רד כזה, כי איכות אף פעם לא נמאס לראות קטע מדהים, 17 דקות, פסנתר- http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A_hpVPUc http://www.youtube.com/watch?v=lAWqpVxeifo&feature=related 2 חלקים, זה פשוט ארוך מדי. מוזיקה מתוך משחק מסוים (אין טעם להזכיר, זה לא משהו שמישהו פה יכיר....) שאורגנה מחדש לנגינה בפסנתר (עשו פה מין מחרוזת כזו...) חוץ מהעובדה שהמוזיקה מדהימה, היכולת הטכנית של הבנאדם השאירה את הלסת שלי למטה לכמה שניות תוסיפו עוד
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-