עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=xKkLcZUzctY&feature=related and moreeeeeeeeeeee

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שליחים, יופי, אז אני בחוות התנינים והפלאפון ספציפית נמצא בתוך הבריכה של התנינים, אז אם אפשר לשלוח שליח לקחת את המכשיר משם, תודה... אה כן...רק רציתי להרגיע את השליח והצוללן ולהגיד שהמכשיר נמצא בבריכה של התנינים הקטנים שעדיין אין להם שיניים אז לא לדאוג. אז מתי אני יכול לצפות לשליח? http://images.nana.co.il/upload/12006/IsraBlog/5146/posts/4887018.jpg נלקח מהבלוג הזה: http://israblog.nana.co.il/tblogread.asp?blog=5146

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Adiakby,

אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by MichaelK,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני צריך המלצה לחנות שנותנת אפשרות להרכיב מחשב שיהיה באזור המרכז אני גר באשדוד מקווה שזה הפורום המתאים לשאול..

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by aviad91,

אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Rob Halford,

http://www.madblast.com/oska/humor_pong.swf

8. אני מתאמן בחדר כושר ויש המון סוגי אבקות. עכשיו השאלה שלי אם אני באמת צריך את זה? כי יש תמיד ת'טונה שלנו אבל ממה שאני הבנתי זה יכול לגרום להרעלת כספית. ואיזה סוג של אבקה היא הכי מומלצת. תודה מראש

• 133 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. אתר שאני אוכל לשמוע ב-LIVE תחנות מכל העולם אבל שיהיה באיכות נורמלית ובלי ניתוקים. יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. עשיתי לפני כמה ימים את הזה שהם מחייבים לך את החשבון בסכום קטן, ויחד עם החיוב מופיע קוד בן 4 ספרות אותו מכניסים באינטרנט (הם גם החזירו לי את הכסף). מה עשיתי אם לא אישרתי את הSHIPPING ADDRESS? לפני כמה ימים קניתי משהו בEBAY (אחרי שהכנסתי את הקוד) ומשום מה באימייל שPAYPAL שלחו לי על התשלום שעשיתי רשום SHIPPING ADDRESS וליד בירוק UNCONFIRMED. תודה לעוזרים :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Elite_Sniper,

אני מכיר טכניון, אונ תל אביב ובאר שבע

• 95 תגובות
    • 11k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

לרגל קניית שני SAMSUNG Spinpoint F3 שבו 1TB עולה 450 ש"ח (שהחייאנו והגיענו לזמן הזה אמן) רציתי להזכיר למה כולנו חיכינו בזמנים אחרים. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

14. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by YarYar,

למשל אהבתי מאוד את Voyage וגם דברים בסגנון של ready steady go אותו גם אהבתי ואל תגידו לי לעשות חיפוש למה חרשתי על הפורום שעתיים הורדתי איזה 40 שירים ולא מצאתי את מה שאני אוהב... וגם של safri duo נראה לי קראו לטראק played-A-live או משהו כזה משהו מוכר לאללה... תודה!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. האם זה נכון? סיפרו לי כל מיני דברים כמו: -אם חייל שב מנפקדות של פחות מ 28 יום הוא לא יקבל יותר מ 14 יום בכלא -חייל יראה גחלת לאחר 45 יום ולא לאחר 4 חודשים -מ"פ לא יהייה רשאי לשפוט את חייליו כרצונו. יש אמת בדברים?

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים. http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 591 צפיות
  19. סמסונג משלבת טכנולוגיה חדשה כדי לדחוס מצלמת פריסקופ למכשיר דקיק במיוחדלכתבה

20. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. בואו נגיד ככה שאלתי המון המון אנשים (כל קריית שמונה +קיבוצים ואיזור) וכולם מכירים אך לא יודעים מי שר ואיך קוראים לשיר... אני לא זוכר תמילים שלו ממש כי שמעתי אותו פעם אחת אבל אני יוד תמנגינה מה שזכור לי כם לפי שמילים האילו אנשים אומרים לי "אההה ברור שאני מכיר" זאת בחורה ששרה ומתחיל ככה...בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת נו כבר קום כבר...אוי אמא את שוב.....לא זוכר המשך

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים