עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  2. ארגוני הסרטים בהוליווד גרמו לסגירת שרת eMule הגדול ביותר, Razorback 2. משטרת שוודיה ומשטרת בלגיה פשטו על השרתים וסגרו אותם. משטרת שוודיה עצרה את מפעיל השרת בביתו. מקור: http://news.yahoo.com/s/nm/20060222/wr_nm/media_edonkey_dc מתוך http://shaveh.co.il

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by urich,

אני רוצה לדעת מתי התוכנית משודרת בארה"ב (החוף המזרחי כמובן יענו ניו יורק) כתוב באתר Wednesday, Feb. 22 at 9/8c הכוונה היא לאיזה שעה? איפה? ומה השעה המקבילה בארץ? כל זאת ועוד במרתון התשובות שלכם!!!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  4. שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...

5. להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by deso,

מצאתי משהו קורע על ההצגה שפיפוש ראה עוד כשהיה ילד קטן קוראים לזה "צ'ימים הדובה" זה קרע אותי בהתחלה.. תהנו www.piposh.co.il/basan_dooba.zip

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kinggil,

שלום!. יש ימים שיש ריאות ממש טובה, ואני יכול לראות מהחלון שלי את ראש הנקרה ממש טוב, קיצר חשבתי לקנות טלסקופ למרחקים ממש טובים. מישהו פה מבין בזה משהו? מחירים וזה... תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by timac,

מישהו יודע מה הקיצור של ST באתרי טורנט?? כמו ש TL זה torrentleech מישהו יודע מה זה ST??? זה דחוף בבקשה תעזרו...

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  9. http://www.icq.com/specials/etto/index.html אני לא מבין איך הוא יענה אם בכלל

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by R9547655G,

Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by kinggil,

http://www.miniclip.com/alphattack.htm השיא שלי: 31424

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Yehudaa,

-דוקטור אני חושד שאישתי לא שומעת -תעשה לה בדיקת שמיעה, כשהיא תבשל תשאל אותה משתי מטר מה היא מבשלת. אם היא לא תענה, תתקדם חצי מטר ותשאל אותה עוד פעם, וכן על זה הדרך 4 פעמים עד שתשאל אותה באוזן מה היא מבשלת -טוב אני אבדוק -רותי מה את מבשלת? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה פעם רביעית באוזן -רותי מה את מבשלת ?? -ארבע פעמים אני אומרת לך מרק !!!!!?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by קטין על ניקוטין,

מה הקטע של זה חברים שלי בני 16-17 רואים את החרא הזה ואני לא מבין למה זה מצוייר כמו פוקימן וכל החרא הזה ועוד מתלהבים מזה שמים תמונות במסן ובאיסי של זה מישהו יכול להסביר?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אלבום שלהם אז שיגיד לי בבקשה אפשר גם בה"פ

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  16. ספויילר ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!). מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  17. ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  19. למה הם עושים את זה?? מה כבר יהיה לאנשים לגנוב\להרוס\לשבור??

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by et_gershon,

שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by ptyahoo,

אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Rrafi,

ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by HiperPsY,

תמיד סיקרן אותי מה ההבדלים בין מאגנז יפהיפה לג'נט רגיל....במה הם שונים חוץ מהיופי?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.