עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by se7en,

מזל טוב! בתמונה למטה שיר לפני מודינג ואוברקלוקינג. יש למישהו רעיונות למודינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by Cyb3r,

למרות שיש בתמונה את הקרדיטים, אני בכ"ז אוסיף את הלינק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/comics.aspx?ComicsID=235 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by iem,

אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  7. מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by david2006,

שלום אני צריך טראנסים ערבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

שבת שלום חברים חשתי צורך להעלות חיוך אצל מי שפיספס את הלהיט מהפרק האחרון של ארץ נהדרת . . . http://www.youtube.com/watch?v=tWC4-nCZ7G4&feature=player_embedded#!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kfirlion,

שלום, יש לי מחר מבחן בספרות וכל פעם אני מביא ציון נמוך.... כבר איזה שנה וחצי..... אם מישהו פה טוב בספרות תתנו לי טיפים ועצות איך אני כותב או איך ללמוד טוב.... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  12. מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עד עכשיו משום מה היה לי בראש ששני הקווים המאוזנים הם בחלק העליון אבל בגוגל ראיתי תמונה שבה הם בחלק התחתון. מה בעצם הנכון ומה מופיע בסדרה גיבורים? אשמח לדברים ודאיים.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by mrraz,

מחיר מציאה 10,770,770.00 ש"ח כולל מע"מ לפרטים https://www.misradia.co.il/application/main.asp

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Raul,

לפני כמה זמן נתקלתי במקרה באתר כזה שיש בו מלא חתימות כאלה מוכנות... כמו BARS כאלה עם מלא דברים וסגנונות... כמו "Im a Sony-Ericsson User" וכאלה... אני בטוח שמשהו פה מכיר את האתר, כי ראיתי כמה שמסתובבים עם חתימות משם.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by arkady,

אני מעוניין להתנדב במדא, מישהו יודע אם זה אפשרי [גיל 17, כיתה יא'], אם כן. יש אולי איפושהו פרטים [עדיפות אתר אינטרנט], תודה רבה לעונים. :-).

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2595839,00.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avi2014,

יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  22. אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !

24. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Alex89,

דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה

• 9 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.