כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על רוב הדברים ההנחה לא רצינית, אבל יש 4870 של GIGABYTE ב 1280... הייתי קונה את ה CM690 אבל אין $$$ :'(
-
- 11 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
-
נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מתברר שאני בקושי מכיר את הרשת הישראלית. מה, יש אתרים בעברית? למה לא מספרים לי כלום? עזרו ילדים לאיסתרא לגלות אתרים נחמדים בשפת הקודש. אה, ושנה טובה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.devtopics.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/comic.jpg בבקשה אל תתחילו לרדת עלי אם זה ישן/לא מצחיק/ טיפשי. אותי זה מצחיק :iamstupid:
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-