כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק [מקווה שהכותרת מתאימה]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם גוגל הולכת להגיע לדור הבאה של חיפוש? השמועות אומרות שהם הולכים לספק את google wifi באמריקה בקרוב מעוד! כנראה בהתחלה באזור San Francisco אז מה זה באצם? זה יהיה wifi שתוכל להתחבר ברחוב לרשת גוגל (בגלל זה google קונים עכשיו כמויות ענקיות של סיבים אופטים וbackbone bandwidth כדי לאפשר להם להפוך לISP) תוכל להתחבר לgmail ולדבר עם google talk יהיה לך גישה למפות וניווט שלהם כך תוכל להגיעה לכל מקום וגישה ל"דפי זהב" כך תוכל למצוא את החנויות ומסעות הקרובות. הנה מידע http://www.engadget.com/entry/1234000827059604/ והנה תוכנת החיבור (אז כנראה רק עוד כמה שעות ההכרזה) http://wifi.google.com/download.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לאורך ההסטוריה העולם זכה לראות הרבה קבוצות כדורגל מופלאות.השאלה היא מי הן לדעתכם 5 הקבוצות הטובות מכולן. שימו לב:עליכם לבחור 5 קבוצות בדיוק,שלדעתכם היו הטובות בכל הזמנים.הצביעו ללא פחות ולא יותר מ 5 קבוצות. אני בוחר ב: מילאן 89'-90' אייאקס 95' יובנטוס 96' אייאקס 71'-73' ליברפול 77'-78' אז,מי הן ה 5 הגדולות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?
-
שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
:xyxthumbs: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
די כמה אפשר אני רוצה לשמוע גיטרות אני יודיר רוק מטאל אבל לא טראנסים!!! זה לא הגיוני כולך נכנס לטראס פתאום גיטירה כאילו מה אנשים חשים לעצמם??? :pissed: :pissed:
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האים אפשר לעמוד בפס תאוצה בכביש (עם האוטו כמובן) ולחכות למכוניות אשר יוצאות מן הצומת (רמזור) או שחייב לעשות זאת עוד בפניה ,זה פס תאוצה בדיוק אחרי פניה בצומת גדולה אבל בתוך העיר. אז השאלה בגדול היא האם אפשר לעמוד שם ולתת לכל המכוניות לעבור או שצריך לעשות זאת לפני הפניה מול סימן משולש..?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/839821 זה מה שכתוב שם: על מה החצי מיליון? מה לעצב כזה דבר עולה חצי מיליון??
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה להגביר את המהירות של השירים אצלו ולהקשיב להם? עכשיו אני מנסה וזה ממש כיף אני רציני, נהנה יותר לשמוע ככה והכי מעצבן זה כשמחזירים למהירות הרגילה היא נשמעת איטית מידי בגלל ההתרגלות :-) :jump: :jump: :jump:
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר'ה, זה מאמר שקראתי מזמן, וזה ממצה את כל מה שאני מרגיש, שבגללו אני שואף להגיע לשרות קרבי. כתב אותו גולנצ'יק, אבל זה מתייחס לכל יחידה קרבית, לפחות לדעתי. כבר קראתי גירסאות שבהן הפכו את זה מגולנצ'יק ל"לוחם", אבל זאת הגירסה המקורית. לאנשים הקטנים עם הצל הגדול- להיות גולנצ'יק זה לקלל את הגשם והבוץ שעכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה. להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", ואתה בבית-שמש ולא בבית-לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות גולנצ'יק זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטרוף שבעיניים והצלילות שבמחשבה. לשמוע על העבר בלבנון,…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1137066374/Owned_So_Hard_It_Hurts :lol: LOL LOL LOL עריכה: עוד משהו, ארוך אבל מצחיק http://www.dumpalink.com/media/1124623073/Real_Life_Grand_Theft_Auto
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-