כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בסביבות 2:10, הלילה, ככל הנראה, הורגש בום עצבני ממקור לא מוגדר. מסתבר שהבום הזה הורגש בתל-אביב ונשתמע מפיו של עוד משתמש, שהוא הורגש גם בנתניה. אני שמעתי רעש חזק של נפילה, אבל לא הבחנתי ברעידות כלשהן, הרעש היה חזק ביותר, בלי שום ספק. בספק שהיה מדובר ברעידת אדמה רגעית או משו.
-
- 146 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם?
-
- 63 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יוטיוב עושה הרבה בעיות לגבי זכויות יוצרים , צריך להיות ממש עו"ד כדי לדעת מה לעלות ומה לא מלא מעלים סירטונים של ערוץ 1 , 2 , YNET וכו' ועושים שם מאות דולרים בחודש וזה לא מקורי שלהם ויש כאלה שמעלים סירטון אחד של ערוץ 2 ומקבלים באן , הייתי צריך תמונה נכנסתי לאתר שיתופי שמסכים שיקחו ממנו תמונות בתנאי שישימו את הלינק הזה : <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/arrow">Arrow vector created by freepik - www.freepik.com</a> מה זה הדבר הזה ? ולמה רשום בהתחלה A HREF למה לא ישר הלינק HTTPS מה זאת התוספת הזאת ? זה האתר כל פעם שמורידים משהו מקבלים לינק שמים את זה בתיאור הסירטון ? http://snip.ly/hf8p#http://www.freepik.com/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!שאלה סילחו לי על בורותי אבל איך אני מוריד קבצים מרפיד שר בעמוד הבית יש רק אפשרות העלאה האם קיים מצב חיפוש גם ללא חשבון פרימיום?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אוקיי חשבתי שזה מתאים לפה אז שמתי פה יש לי את הטלפון שבתמונה ושמתי אותו ומה שקורה זה שאני נגיד פותח אותו לצלצל או שאני עונה בוא אז יש כזה מין כזה רעש של כאילו אין קליטה לדקה (עדיים אפשר לדבר) ואז זה ניפסק ואז באמצע הדיבור יש רעשים מוזרים יש למישהו רעיון מזה?
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור
-
-
-
טוב יש את המתח שמרכיבים על דלתות אבל אני גבוהה מדי וגם יש לי מרפסת. אז השאלה היכן ניתן להשיג משהו בצורת 'ר' שיתחבר לקיר או מתקן מתח מקבילים שאפשר פשוט להעמיד במרפסת משהו כמו 'A' אם אתם מבינים למה אני מתכוון. או כל מתקן דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1134818696/Awesome_Guitarist תנו לזה זמן להיטען, קטע פשוט
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספציפית את הבובה הזאת: טימי!!! http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/yourgallery/picture119.shtml אבל גם כל דבר אחר.. אין בעיה עם אתרים בחו"ל, רק שישלחו לארץ.. גבלס?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-