עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

אני מכין עבודה ואני צריך להכניס נוסחאות... חשבתי להכניס עם תמונה אבל אולי ישנה דרך להכניס את הנוסחאות בשיטה יותר קלה?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by ליאור שמש,

איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...

3. שלום רב, ראשית כל, אציין שאני אוהב עברית ותומך נלהב של שימוש מרבי בכללי השפה העברית ובמילים עבריות כאשר אפשר. אני תוהה: מהו הכיוון הנכון עבור ציר זמן כאשר זה משולב במשהו בעברית? אני יודע שלפי האקדמיה יש לכתוב טווח זמן מימין לשמאל (לדוגמה, 1984 - 1992). האם כלל זה נכון גם לגבי תרשים או עקומה מבוססי זמן? תודה!

• 3 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by overload,

למה אני לא מצליח להציג את הקישור הזה http://private.asafy.net/snir/random_image.php כתמונה בחתימה עם הפקודה [img*] ? זה לא בפורום "על הפורום" כי זאת כנראה לא בעיה בפורום (יש כאלה שמצליחים). מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. שלום רב, לפני מספר ימים פתחתי דף אוהדים בפייסבוק ולאחר שהוספתי את כל הפרטים ומילאתי את השדה "תיאור" בדף עריכת העמוד בכרטיסיית פרטים בסיסיים ולאחר שמירתו לא הוצג לי המידע שרשמתי בצד הימיני של הדף.. מישהו יוודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את הצד האפל של האינטרנט... כל מיני דברים הזויים ומופרכים שמתפרסמים מידי פעם ביוטיוב ושות', כאשר שמגיעים אליהם בעיקר אחרי שיטוט אקראי וארוך שגורם לכם ללכת לאיבוד עמוק ברחבי הצד האפל של יוטיוב/האינטרנט. בואו נשתף פה דברים מופרכים שנתקלנו בהם - לטובות מי שפספס ו/או הדורות הבאים נתחיל:

8. אזרחי רשת האינטרנט כבר רגילים לראות סדרות וסרטים שזמינים להורדה פיראטית רגע אחרי שהוצגו לראשונה, אך העונה החדשה של אחת מהסדרות הפופולריות ביותר \"זוכה\" להדלפה גדולה הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by yoav9,

אני יודע, אמרתי שאני לא יחזור לפה ואני עדיין מתכוון לזה, אבל זה יוצר מן הכלל, אינני יודע עם תר'ד מסוג זה הועלה קודם, הייתי בטיול שנתי וכאשר חזרתי האתר נפל ורק היום נודע לי על יציאתו, על כן, אני מעלה תר'ד, הצדעה על כל העבודה הקשה שאורי עשה בשביל כולנו ולתרימתו העצומה לקהילת החומרה, אז מה אם אתה לא אוהב אותי? GJ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by night-fire,

שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by eladbu,

הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  13. מסתבר שאם אתה שייך לצופים (בארה"ב), ואתה פעיל נגד הפרת זכויות יוצרים - מגיע לך תג. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4646 יש לכם רעיון איך ייראה התג? שילחו תגובה ;D

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by JAMOOS GADOL,

תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!! יש כאן על כל מה שתרצו תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון... קישור לאתר נ.ב מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by Ewingum,

משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

משעמם לי עד כדי מוות. :'(

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by li0r,

אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by oDot,

שלום חברס, לצערי הרב קיבלתי צו סיפוח לטכני, ואני זקוק לעזרתכם.. אז ככה - עשיתי טירונות 02 בניצנים ועכשיו אני מיועד לטכני, מחר בשמונה בבוקר אני שם, ככה בשבוע הבא אני מקווה לקרוא את התגובות שלכם. בעיקרון אני לא מבין בכלל למה אני שם.. כל הקשר לאלקטרוניקה זה שעתיים העשרה שעשיתי בבצפר ולא נכנס מהן כלום למוח. במדמ"ח, לעומת זאת, יש לי את כל מה שעושים בבצפר עם בגרויות פרוייקט ושיט, ואפילו התחלתי במהלך י"ב ללמוד קורסים של מדמ"ח באוניברסיטת ת"א. כרגע אני מיועד למשהו בשם 1210.. "טכנאי אלקטרוניקה" בטכני. עזבו את זה שזה חרא עבורי, אני יכול לעשות הרבה יותר במקומות אחרים.. זה הרי קשה מאוד לתרום במשהו שאתה שונא לעשות, בייחוד כאשר יש לי ידע טוב בנושאים אחרים. אשמח לעצתכם בנושא. אגב - יש ל…

• 61 תגובות
    • 9.7k צפיות
  23. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)

24. Started by idofr,

שבוע טוב לכולם כבר תקופה שאני עם 012 ותמיד לא אהבתי אותם אבל בזמן אבא התעקש אז לא אמרתי יותר מידי אבל בזמן האחרון זה פשוט נוראי וביזיוני מה שהולך פה! הם חוסמים לי את הטורנט, הגלישה לא זזה, הזרמת וידאו לא מתפקדת ובכללי שום דבר לא באמת קורה כמו שהוא אמור לקרות. הבעיה היא שיש לנו התחייבות אליהם לעוד 4-5 חודשים אבל זה לא באמת חוזה כי הם כבר מפרים אותו בזה שהם לא מספקים את מה שהם התחייבו אליו. פעם אחת באמת התעצבנו, התקשרנו לצעוק עליהם והכל באורח פלא חזר לעבוד לבידיוק 24 שעות. באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות, יש דרך לצאת מזה איך שהוא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.